Asiakasmatka Göteborgiin

Keskusautohallin asiakasmatka Volvolle ja Göteborgiin

Tervetuloa syksyn Volvo-matkalle, jolla pääset Volvon tehdaskierrokselle, tutustut Volvo Brand Experience Centeriin ja Volvo-museoon sekä pääset kaupunkikierrokselle vanhoja Volvoja itse ajaen. Näemme parhaat palat Göteborgin kaupungista sekä maalta että mereltä. Matka on täynnä ohjelmaa ja sisältää kaikki lounaat ja illalliset omalla porukalla. Voit siis ilmoittautua yksin, kaksin tai porukalla. Mukana on Keskusautohallin edustaja.

Matkaohjelma

13.9. perjantai│matkapäivä, Volvon tehdaskierros ja Brand Experience Center

Saavuttuamme Turusta Göteborgiin, meillä on kuljetus suoraan Volvon tehtaille. Lounaan jälkeen pääsemme Volvon tehdaskierrokselle ja tutustumaan Volvo Brand Experience Centeriin. Volvo-iltapäivän jälkeen bussimme vie meidät hotellille, joka sijaitsee kaupungin keskustassa. Illalla yhteinen illallinen.

14.9. lauantai│ Göteborgin kiertoajelu vanhoilla Volvoilla ja maisemaveneelä

Aamiaisen jälkeen bussi noutaa meidät ja päivän aikana näemme Göteborgia vanhoilla Volvo -autoilla ajaen. Tämä hauska retki on varmasti yksi matkan kohokohtia ja saa myös kadunvarsien ihmiset hyvälle tuulelle. Göteborgin historiaa kuulemme laivamatkalla, jossa näemme useita siltoja, vallihautoja, veneveistämöitä, vanhoja rakennuksia. Päivän aikana lounas ja illalla yhteinen illallinen.

15.9. sunnuntai│shopping, Volvo-museo, matkapäivä

Aamupäivä vapaata, jolloin voi käydä esim. gallerioissa tai kävelymatkan päässä sijaitsevassa Nordstanin ostoskeskuksessa, joka on yksi Pohjoismaiden suurimmista. Opas ja bussi noutavat meidät hotellilta ja menemme yhdessä myöhäiselle lounaalle ja Volvo-museoon. Kierroksen jälkeen bussi vie meidät lentokentälle, josta Helsingin kautta paluu Turkuun.

Lennot Finnairilla

meno AY 649 13SEP TKUHEL 10.45-11.20 ja AY 863 13SEP HELGOT 11.55-12.20

paluu AY 868 15SEP GOTHEL 20.20-22.40 ja AY 229 15SEP HELTKU 23.45-00.20+1

Majoitus

Scandic Crown Göteborg

Matkan ajankohta

13. – 15. syyskuuta 2019

Matkan kokonaishinta

1190 € / hlö, kun ryhmässä on minimi 25 lähtijää

Matkan hintaan sisältyy          

  • lennot Turku–Göteborg–Turku turistiluokassa lentoveroineen
  • majoitus jaetussa 2-hengen huoneessa aamiaisineen
  • ateriat: 3 lounasta ja 2 illallista ruokajuomineen
  • kuljetukset, opastetut retket, sisäänpääsyt

Lisämaksusta 

  • yhden hengen huone 110€
  • muut palvelut

Käytämme kokonaishinnoittelua, jolloin matkan hintaan sisältyy kaikki oleellinen. Hintaan ei lisätä toimitus- tai palvelumaksuja. Hinnat sisältävät verot.

Ilmoittautumiset tästä.

Maksuehto: ennakkomaksu 300 € / hlö, loppumaksu 6 viikkoa ennen matkan alkua.       

Hinnat perustuvat 19.3.2019 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin. Matkan toteutuminen edellyttää ryhmän minimikokoa 25.

Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matka-kohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuilla: www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot