Dacia Spring -sähkäauto

Tulossa uusi Dacia Spring sähköauto | Dacian kolmas vallankumous

Sähköinen vallankumouksemme alkaa tästä. Dacia Spring on auto, joka mahdollistaa täyssähköisen liikkumisen entistä useammalle. Spring on kokoisekseen tilava, nelipaikkainen täyssähköauto, joka on suunniteltu erityisesti lyhyempiä matkoja silmällä pitäen. Spring-sähköauton ulkonäössä on aimo annos katumaasturia. Spring on kokoisekseen todella jykevän näköinen ja Dacian perinteitä kunnioittaen se tarjoaa kokoluokassaan reilut tilat. Spring on 3,73 metriä pitkä, 1,62 metriä leveä ja 1,51 metriä korkea.Nykyaikaista tekniikkaa edustavat led-etuvalot, jotka ovat sekä tehokkaat että virtaa säästävät. Takavaloissa on käytössä Dacian uusi Y-muotoinen tunnus. Latauspistoke löytyy tyylikkäästä kolmiulotteisesta etusäleiköstä.

Filosofiamme mukaisesti Dacia Spring Electric on taloudellinen sekä ostettaessa että käytettäessä. Auton suunnittelussa on käytetty hyväksi Renault-yhtymän pitkäaikaista kokemusta sähköautoista, minkä ansiosta virrankulutus on saatu alhaiseksi. Spring-sähköauton toimintamatka on WLTP-normin mukaan 225 kilometriä* ja kaupunkiajossa sähkö riittää lähes kolmensadan kilometrin (295 km) ajoon.

Suorituskyky on Spring-sähköauton käyttötarkoitukseen sopiva, sillä sähkömoottori kehittää 33 kilowattia (44 hv) ja 125 Nm vääntömomentin. Värinättömästi ja äänettömästi toimivan moottorin ansiosta liikkuminen on mukavaa ja sujuvaa. Vaikka Spring on kehitetty ennen kaikkea taajamissa liikkumiseen, se saavuttaa 125 km/h huippunopeuden.

Dacia Spring -sähköauton hinnat ja tiedot Suomen mallistosta julkistetaan tuonnempana. Täyssähköauto Dacia Spring saadaan ennakkomyyntiin vuoden 2021 aikana.

Dacia myynti | huolto | varaosat