Forssan toimipisteen kuulumisia

KESKUSAUTOHALLI KEHITTÄÄ TOIMINTAANSA JA HAKEE HENKILÖKUNTAA FORSSAAN

Pitkittynyt ja osin epäselvä tilanne Forssan toimipisteen osalta on saatu selkiintymään. Jatkamme toimintaamme ja kehitämme sitä nykyisessä osoitteessa Aukeentiellä Forssassa.

Korjaamomme siirtyy kokonaisuudessaan Omamekaanikkomalliin vuoden loppuun mennessä. Tiloja muokataan soveltumaan entistä paremmin palvelemaan asiakkaitamme uudessa toimintamallissa. Merkkiedustukset ovat myös jatkossa Volvo, Hyundai, Renault ja Dacia. Suzukin ja Isuzun osalta meillä ei enää ole merkkiedustusta, mutta asiakkaamme ovat edelleen tervetulleita huoltoon. Takuukorjauksia emme ole näiden merkkien osalta pystyneet tekemään enää kevään jälkeen.

Vauriokorjaamolle etsimme uutta tekijää, kun nykyinen mekaanikkomme on siirtymässä hiljalleen eläkepäiville. Asiasta kiinnostuneiden kannattaa olla yhteydessä Forssan huoltopalvelupäällikköömme Esa Juhalaan tai Turun huoltopalvelupäällikköömme Antti Aaliin. Molempien henkilöiden yhteystiedot löytyvät kotisivuiltamme keskusautohalli.fi. Haku avataan elokuussa, mutta hakemuksia otetaan vastaan jo nyt.

Automyynnin tilasta luovutaan, eikä automyyntiä ole tarkoitus enää avata entisellä toimintamallilla. Olemme silti vahvasti sitoutuneet palvelemaan alueen asiakkaita. Elokuusta lähtien tulemme pitämään Forssassa säännöllisesti myyntinäyttelyitä tutussa osoitteessa vähintään kerran kuukaudessa. Koeajot ja kaupankäynti Forssassa on mahdollista myös näyttelyiden välillä siitä erikseen sopien ja myyjämme palvelevat asiakkaitamme pienen ajomatkan päässä Salossa ja Turussa. Koko valikoimamme niin uusien kuin vaihtoautojenkin osalta löytyy kaikkina viikonpäivinä myös kotisivuiltamme keskusautohalli.fi. Autovaihtotarpeista voi myös vinkata henkilökunnallemme Forssassa. Tieto välittyy sitä kautta myyjillemme.

Lopuksi haluan vielä kiittää asiakkaitamme niistä kannustavista viesteistä, joissa on annettu kiitettäviä arvosanoja osaavan henkilökuntamme toiminnasta Forssassa. Tämä on vastaus näihin viesteihin. Emme ole katoamassa mihinkään vaan palvelemme jatkossakin koko seutukunnan asiakkaita niin huollon kuin automyynnin osalta. Selvää on, että palvelujen ylläpitäminen ja kehittäminen ovat riippuvaisia sitoutuneesta ja kasvavasta asiakaskunnasta alueella.

Kesäisin terveisin,

KESKUSAUTOHALLI OY

Petri Arvo

toimitusjohtaja