Honda Jazz Hybrid

Hybridi, jonka voi tuntea

Täysin uusi Jazz-mallisto on varustettu edistyksellisellä e:HEV-hybridijärjestelmällä ja dynaamisella, modernilla ulkonäöllä. Dynaaminen ja edistyksellinen Jazz sekä aktiiviseen elämäntapaan sopiva Jazz Crosstar ovat molemmat varustettu tehokkaalla kaksimoottorisella hybridijärjestelmällä, joka reagoi herkästi ja tekee ajokokemuksesta nautinnollisen.

 

Pieni koko, suuri vaikutus

Täysin uuden Jazzin sykkivä sydän on uusi hybridivoimansiirto. Se on tarkka saumattomalla voimansiirrollaan, sujuva tekniikan terävintä kärkeä olevalla suorakytkentävaihteistollaan ja hienolla, mukavalla matkustamollaan ja se on tehokas hyödyntämällä uusinta teknologiaa, joka vähentää päästöjä sekä polttoaineen kulutusta. 

 

 

 

Yhteyksiä ylläpitävää teknologiaa

Uusi Honda CONNECT sisältää 9 tuuman kosketusnäytön, DAB-digitaaliradion, Apple CarPlay™- ja Android Auto -järjestelmän. Ellei tämäkään riitä, asenna älypuhelimeesi My Honda+ -sovellus, joka voi lähettää nähtävyyksiä ja toimia ajoneuvon etälukitusvälineenä (Saatavilla vain valituilla markkinoilla).

 

 

 

 

Mukavuus

Uusi näkymä
Täysin uusi Jazz ja Jazz Crosstar tarjoavat sinulle panoraamanäkymän tielle, joten kuljettajalla on aito laajakuvakokemus.  Parannettu näkyvyys antaa luottamusta lisäävän ajoasennon lisäksi todellisen turvallisuusedun.

Kattava kojelauta
Kojelauta on suunniteltu siten, että näet tärkeät tiedot nopealla katsauksella. Vaakasuora, helppo ja toimiva 7 tuuman TFT-näyttö jatkaa tilavuuden ja laadukkuuden tunnelmaa.

Mukavaa istua
Etuistuimet on suunniteltu leveiksi ja varustettu uupumusta vähentävillä ominaisuuksilla. Lannetukea on parannettu, ja muutenkin tilavassa matkustamossa on entistä enemmän jalkatilaa. Maineikkaiden Magic Seat -istuimiemme selkänojan voit säätää eri asentoihin riippuen siitä, haluatko kuljettaa enemmän ihmisiä vai enemmän matkatavaraa. 

Kirkas näyttö
9 tuuman keskusnäyttö Honda CONNECT näyttää useimmiten käytettyjä sovelluksia, joten niitä voi valita helposti ja nopeasti. Sovellukset on värikoodattu luokittain, mikä edistää helppokäyttöisyyttä.

 

 

Turvallisuuden uusi taso

Täysin uuden Honda Jazzin ja Jazz Crosstarin mukana tulee uusimman sukupolven Honda SENSING -ajonavustusjärjestelmä ja paljon turvaominaisuuksia. Tämä kehittynyt järjestelmä kuuluu jokaisen auton vakiovarusteisiin ja sisältää törmäystä lieventävän jarrutusjärjestelmän, kaistanpitoavustimen, kuolleen kulman avustimen ja paljon muuta. 

 

 

Honda Jazz Hybrid sekä Crosstar Hybrid ovat myynnissä Raision toimipisteessä