Honda Jazz hybrid | Paras pikkuauto 2021

Honda Jazz | Hybridi, joka sopii sinulle | Rahoituskorko vain 1,99% +kulut*

Dynaaminen ja edistyksellinen Jazz sekä aktiiviseen elämäntapaan sopiva Jazz Crosstar. Jazzit ovat varustettu tehokkaalla kaksimoottorisella hybridijärjestelmällä, joka reagoi herkästi ja tekee ajokokemuksesta nautinnollisen. Täysin uusi Jazz-mallisto on varustettu edistyksellisellä e:HEV-hybridijärjestelmällä ja dynaamisella, modernilla ulkonäöllä. Sisältä tilava, mutta ulkoa kompakti Jazz on täydellisen järkevä auto. Valitse hienostunut ja tyylikäs Jazz tai aktiivisempaan elämäntyyliin sopiva Jazz Crosstar, johon voit valita kaksivärisen vaihtoehdon.Täysin uuden Jazzin sykkivä sydän on uusi hybridivoimansiirto. Se on tarkka saumattomalla voimansiirrollaan, sujuva tekniikan terävintä kärkeä olevalla suorakytkentävaihteistollaan ja hienolla, mukavalla matkustamollaan ja se on tehokas hyödyntämällä uusinta teknologiaa, joka vähentää päästöjä sekä polttoaineen kulutusta. Toisin sanoen voit nauttia turvallisesta ajosta tietäen, että auton suorituskyky on optimaalinen.

Täysin uusilla malleilla, Jazz ja Jazz Crosstar, on sama, kehittynyt hybridi voimansiirto, mutta kummallakin on oma erikoisuutensa. Kumman valitsetkin – hienostuneen Jazzin tai elämäntapaasi tukevan Crosstarin –, havaitset pian, että sen todellinen kauneus on tapa, jolla se kulkee. Tämä on tuntemasi ja rakastamasi Jazz, joka on nyt päivitetty sulavalinjaisella, uudella tyylillä.


Honda myynti
Honda mallisto
Heti ajoon Honda
Tutustu meihin


*Honda Jazz Hybrid Elegance, kauppahinta 26 879,49 € (hinta sisältää toimituskulut 600€). Rahoitusesimerkki: Käteimaksuosuus 5 000 €, rahoitettava osuus 21 879,49 €, sopimusaika 72 kk, luoton korko 1,99 %, kuukausierä 275,90 €, perustamismaksu 220 €, käsittelykulu 12 €/kk, todellinen vuosikorko 3,35 %. Viimeinen suurempi erä 5 000 €. Luottokustannukset yhteensä 2 721,10 €, luottohinta 29 600,59 €. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen.