Keskusautohallin huoltorahoitus

Haluatko maksaa huoltosi laskulla tai sinulle sopivissa erissä?

Keskusautohalli rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän (jopa 6 000€), voit tehdä hakemuksen alla olevalla sähköisellä hakemuksella tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike. Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon. Voit halutessasi jakaa ostosumman pidemmälle maksuajalle ja valita useista eri maksuvaihtoehdoista.Täytä hakemus

Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida liikkeessä näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen. Voit myös korottaa jo olemassa olevaa luottorajaasi saman hakemuksen kautta.

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, ole yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-18).

Yleiset tiliehdot

Erityiset tiliehdot Täytä luottohakemus tästä


Jos rahoitusesite tai tiliehdot eivät aukea selaimessasi, saatat tarvita Adobe Readerin. Voit tarvittaessa asentaa sen tästä linkistä:

Lataa Adobe Reader