Töihin Keskusautohalliin

Markkinoinnin suunnittelija

Hallitsetko monikanavaisen markkinointiviestinnän suunnittelun ja toteuttamisen? Hoituuko sinulta brändin mukainen digisuunnittelu ja toteutus analytiikkaa hyödyntäen?

Jos vastasit kyllä niin hae meille töihin!

Markkinointisuunnittelijamme osallistuu markkinointi- ja myyntitoimenpiteiden suunnitteluun, tuottamiseen sekä tulosten mittaamiseen.

Koulutuksen sekä työkokemuksen tuoman ammattitaidon lisäksi omaat sujuvat vuorovaikutustaidot. Arvostat visuaalisuutta sekä seuraat markkinointiviestinnän muuttuvaa kenttää ahkerasti. Tunnet sosiaalisen median kentän ja haluat kehittää digiosaamistasi. Olet taitava sisällön tuottaja. Osaat käsitellä kuvia ja videoita ja digitaalisen markkinoinnin työkalut ovat sinulle tuttuja. Hallitset Adobe Creative Cloud -ohjelmistot, unohtamatta perinteisiä viestintäkanavia, kuten printtimainontaa ja suorakirjeitä. Sinulla on kyky tehokkaaseen projektien läpivientiin sekä kykyä pitää useita lankoja käsissä samanaikaisesti ajoittain vauhdikkaissakin kurveissa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan kasvuumme ja kehitykseemme sekä rakentamaan osaamisellasi liiketoimintaamme. Työpaikkasi sijainti on Turku.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Petri Arvo puh. 0207 218 103 tai petri.arvo@keskusautohalli.fi

Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 29.3. mennessä tästä.