Yrityksemme

Turvallisuutta teille jo vuodesta 1927

Keskusautohalli Oy on vuonna 1927 perustettu perinteikäs varsinaissuomalainen autokauppayhtiö. Olemme yksi vanhimmista Suomessa toimivista autokaupoista. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Raisiossa, Salossa ja Forssassa. Edustamamme merkit ovat Volvo, Honda, Renault, Dacia ja Nissan. Henkilökuntamme koostuu 100:sta autokaupan ammattilaisesta.

Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 72 M€. Myimme yhteensä 2 648 uutta sekä käytettyä henkilö- ja tavara-autoa. Toimintamme käsittää uusien ja käytettyjen autojen myynnin sekä huolto-, varaosa- ja vauriokorjaamopalvelut. Tiloissamme toimii lisäksi yhteistyökumppaneidemme kautta autonvuokraus, pesupalvelu sekä rengassäilytys. Keskusautohallin omistus on Varsinais-Suomessa. Yrittäjänä on toiminut jo vuodesta 2003 lähtien Turussa asuva Heikki Hedman, joten veroeurot jäävät hyödyttämään Turun seutua.Keskusautohallin toiminta alkoi lokakuussa 1927 nimellä Keskusautohalli ja Kauppa Oy. Tällöin aloitimme nimemme mukaisesti ensin pysäköinti- ja autojen säilytyspalveluiden tarjoajana. Seuraavana kesänä aloitettiin automyynti ja tällöin allekirjoitettiin maailman ensimmäinen Ruotsin ulkopuolinen Volvo-jälleenmyyntisopimus Keskusautohallin ja Volvo Ab -tehtaan välille. Volvo on ollut vuosikymmeniä kantavana tekijänä yrityksemme menestykselle ja tällä hetkellä olemme maailman toiseksi vanhin ja vanhin Ruotsin ulkopuolella edelleen toimiva Volvo-jälleenmyyjä. Renaultin edustus tuli yritykseemme vuonna 1989, Dacia vuonna 2008 ja viimeisimpänä tulokkaina Nissan Salon toimipisteeseen kesällä 2019 ja Honda Raisioon marraskuussa 2019.

Keskusautohallin ydinarvoihin kuuluvat toiminnan laatu ja ympäristöstä huolehtiminen. Toimintajärjestelmämme käsittää sekä laatusertifikaatin ISO 9001 että ympäristösertifikaatin ISO 14001, jotka auditoidaan säännöllisesti. Panostamme kierrätyksen, jätehuollon ja ympäristöystävällisten materiaalien käyttöön liittyvässä kehitystyössä. Tästä hyvänä esimerkkinä on kaatopaikalle päätyvän jätteen osuus, joka oli vuonna 2020 vain noin 1 % kaikesta toiminnastamme syntyvästä jätteestä. Loput 99 % jätteestä päätyy kierrätettäväksi ja uudelleen käytettäväksi.

Asiakastyytyväisyyden ylläpito on meille sydämen asia. Pyrimme kehittämään jatkuvasti toimintaamme entistä laadukkaammaksi ja koulutamme henkilökuntaamme ahkerasti sekä ammatilliseen osaamiseen että asiakastyytyväisyyteen liittyvissä asioissa. Seuraamme asiakaspalautteita säännöllisesti ja saadut palautteet käsitellään huolella sisäisesti sekä niiden pohjalta parannamme toimintaamme entisestään.Keskusautohalli on kokenut ja vireä autokaupan toimija, joka pyrkii palvelemaan sinua asiakkaanamme mahdollisimman hyvin.

Tervetuloa Keskusautohalliin!

Heikki Hedman
yrittäjä, hallituksen puheenjohtaja

 

Tutustu ympäristö- ja laatupolitiikkaamme Tietosuojaseloste

Heikin kuvat: Jussi Hietikko