Yrityksemme

Turvallisuutta teille jo vuodesta 1927 Yrittäjä Heikki Hedman

Keskusautohalli Oy on perinteikäs varsinaissuomalainen autokauppayhtiö, joka on perustettu jo 1927 ja on yksi vanhimmista Suomessa toimivista autokaupoista. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Salossa ja Forssassa. Edustamamme merkit ovat Volvo, Renault, Dacia ja Hyundai. Henkilökuntamme koostuu 90:stä autokaupan ammattilaisesta. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 62 M€. Uusia autoja luovutimme asiakkaillemme 848 kpl ja vaihtoautoja 1410 kpl. Toimintamme käsittää uusien ja käytettyjen autojen myynnin sekä huolto-, varaosa- ja vauriokorjaamopalvelut. Lisäksi tiloissamme toimii yhteistyökumppaneidemme kautta autonvuokraus, pesupalvelu sekä rengassäilytys. Keskusautohallin omistus on Varsinais-Suomessa. Yrittäjänä on toiminut jo vuodesta 2003 lähtien Turussa asuva Heikki Hedman, joten veroeurot jäävät hyödyttämään Turun seutua. 

Toimintamme alkoi lokakuussa 1927 nimellä Keskusautohalli ja Kauppa Oy, jolloin aloitimme nimemme mukaisesti ensin pysäköinti- ja autojen säilytyspalveluiden tarjoajana, kesäkuussa 1928 aloitettiin automyynti ja silloin allekirjoitettiin maailman ensimmäinen Ruotsin ulkopuolinen Volvo jälleenmyyntisopimus Keskusautohallin ja tehtaan Volvo Ab:n välille. Volvo onkin ollut vuosikymmeniä kantavana tekijänä yrityksemme menestykselle ja tällä hetkellä olemme maailman toiseksi vanhin ja vanhin Ruotsin ulkopuolella edelleen toimiva Volvo jälleenmyyjä. Renaultin edustus tuli yritykseemme vuonna 1989 ja Dacia sekä Hyundai vuonna 2008.

Keskusautohallin ydinarvoihin kuuluvat toiminnan laatu ja ympäristöstä huolehtiminen. Toimintajärjestelmämme käsittää sekä laatusertifikaatin ISO 9001 että ympäristösertifikaatin ISO 14001, jotka auditoidaan sertifikaattien ylläpitäjien toimesta säännöllisesti. Keskusautohalli Oy on eturivin yrityksiä kierrätyksen, jätehuollon ja ympäristöystävällisten materiaalien käyttöön liittyvässä kehitystyössä. Tästä hyvänä esimerkkinä on kaatopaikalle joutuvan jätteen osuus, joka oli vuonna 2018 vain noin 1 % kaikesta toiminnastamme syntyvästä jätteestä. Loput 99 % jätteestä päätyy kierrätettäväksi ja uudelleen käytettäväksi. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme entistä laadukkaammaksi ja koulutamme henkilökuntaamme ahkerasti sekä ammatilliseen osaamiseen että asiakastyytyväisyyteen liittyvissä asioissa. Asiakastyytyväisyyden ylläpito on meille sydämen asia. Seuraamme asiakaspalautteita jatkuvasti erilaisten mittausten kautta ja saadut palautteet käydään tarkkaan läpi henkilökuntapalavereissa; asiakaspalautteiden pohjalta kehitämme jatkuvasti toimintaamme entistä paremmaksi.

Keskusautohalli on kokenut ja vireä autokaupan toimija, joka pyrkii palvelemaan sinua asiakkaanamme mahdollisimman hyvin.

TERVETULOA KESKUSAUTOHALLIIN!

Heikki Hedman

yrittäjä, hallituksen puheenjohtaja

 

Tutustu ympäristö- ja laatupolitiikkaamme Rekisteriseloste