Lentohuolto

Nauti matkastasi ja anna meidän huolehtia autostasi

Lentohuoltomme huoltaa, korjaa ja pesee autosi, kun olet matkoilla. Lentohuollon palveluveloitus on 55 €, joka lisätään suoraan huoltolaskuun.  Noudamme autosi Turun lentoasemalta Keskusautohallille varatuilta parkkipaikoilta, huollamme ja korjaamme sekä teemme kaikki sovitut työt poissa ollessasi. Yhteydenpito tapahtuu sopimuksen mukaan esimerkiksi tekstiviestein, jotta lomasi tai työmatkasi ei häiriinny. Auto palautetaan lentokentälle kunnostettuna ja pestynä sovittuun aikaan.


Näin käytät palvelua

 1. Varaa aika huollosta
  Varaa aika ennen matkaasi huoltoomme ajanvarauksesta ja sovi, mitä autollesi huollossa tehdään.
 2. Aja autosi lentokentälle
  Aja autosi Keskusautohallille varattuun parkkiruutuun Turun lentokentän pysäköintialueelle. Parkkiruutumme löytyvät pysäköintialueen kulmasta, lähimpänä pääsisäänkäyntiä.
 3. Jätä avaimet infopisteeseen
  Täytä Keskusautohallin palvelukuori huolella ja jätä avaimesi kuoressa lentoaseman infoon. Me noudamme avaimet ja autosi suoraan lentokentän virkailijoilta.
 4. Kun tulet takaisin
  Palattuasi matkalta avaimet ovat noudettavissa Turun lentokentän saapuvien terminaalin aulasta löytyvästä avainkaapista. Avainkaappi sijaitsee vastapäätä autonvuokrauspisteitä. Lähetämme sinulle hyvissä ajoin tekstiviestin, jossa saat ohjeet ja koodin avainkaapin avaamista varten. Huollettu ja pesty auto odottaa sinua Keskusautohallin ruudussa Turun lentokentän parkkipaikalla.