Maisteri Simo Frangén

Kuka olet?
Maisteri Simo Frangén. Olen silmälasipäinen mieshenkilö Tampereelta. Pituus lepotilassa 174 cm.

Miten päiväsi on lähtenyt käymään?
Erinomaisesti. Aurinko paistaa sekä ulkoisesti että sisäisesti. Kävin juuri pelaamassa tennistä puolitoista tuntia.

Miten päädyit Someron kesäteatteriin?
Minuun otettiin Somerolta yhteyttä jo pari vuotta sitten ja kysyttiin, että kiinnostaisiko minua esittää legendaarista tangosäveltäjää Unto Monosta hänestä kertovassa musiikkinäytelmässä. Ensin hieman ihmettelin, että miksi minua kysyttiin tällaiseen, koska en ole näyttelijä. Olen esiintynyt kyllä erittäin paljon sekä televisiossa, radiossa että livenä, mutta olen aina esittänyt itse kirjoittamaani tekstiä, en muiden aatoksia.

Ehdotus oli kuitenkin sen verran kiehtova, että jäin pohtimaan sitä. Esitin itselleni kaksi kysymystä:

  1. Olenko minä näyttelijä?
    Vastaus: En ole.
  2. Oliko Unto Mononen näyttelijä?
    ​Vastaus: Ei ollut.

Johtopäätös: Mehän olemme Unton kanssa siis täysin samanlaisia, joten minä olen paras mahdollinen ihminen esittämään Untoa. Tämän päättelyketjun jälkeen ilmoitin olevani käytettävissä.Mikä motivoi sinua näin kesällä?
Kesällä on mukava hyvällä kelillä istahtaa ravintolan terassille ja nauttia pari virkistävää juomaa. Siinä juomia siemaillessa ja muita ihmisiä katsellessa tai kavereiden kanssa jutellessa on olo, että maailmassa on juuri nyt kaikki kohdallaan. Lisäksi poikani Fransin (15 v) kanssa on kiva pelata erilaisia ulkopelejä. Yhteisiä suosikkejamme ovat mm. sulkapallo, mölkky ja minigolf.

Millainen vuosi 2021 on ollut sinulle?
Työskentelen tapahtuma-alalla. Juonnan tilaisuuksia ja esitän erilaisissa tapahtumissa omaa huumorishowtani. Nyt kun tapahtuma-ala on pitkään ollut suljettuna, niin työrintamalla on ollut hyvin rauhallista. Olen käyttänyt tilaisuutta hyväkseni ja kehitellyt kaikenlaisia uusia ideoita. Ja nyt odotan innolla, että pääsemme esittämään yleisölle "Herra Satumaa ja laulava taksikuski"-näytelmän. Tämä näyttelijänä oleminen olisi täysin uusi aluevaltaus minulle.Odotukset kesästä?
Odotan hyviä kelejä ja sitä, että päästäisiin palaamaan pandemiatilanteesta normaaliin elämään.

Haastavinta juuri tällä hetkellä?
Haastavinta on sen ymmärtäminen, että miksi sanotaan "kenkä laitetaan jalkaan", vaikka oikeasti jalka laitetaan kenkään.

Ajatuksia tulevaan syksyyn ja alkavaan talveen?
Kaikki vuodenajat ovat tervetulleita luokseni. Toivoisin kuitenkin, että syksyn ja talven pituutta lyhennettäisiin ja tuo poistettu pituus siirrettäisiin kevääseen ja kesään.

Terveiset Keskusautohallin asiakkaille?
Lähestykää elämää ilon kautta. Ja jos joskus ei ole iloinen mieli, niin kokeilkaa silti hymyillä. Kun naama hymyilee, niin muu keho luulee, että on oikein hyvä meininki ja sekin piristyy. Sen jälkeen elämä sujuu taas paremmin.Tutustu kesäteatteri Esakallion näytelmään Herra Satumaa ja laulava taksikuski

Ryhmäkuvat: Tanja Pohjaranta