Paras valikoima ikinä

Älykkäin tapa ostaa laadukas käytetty Volvo.

Kun ostat Volvo Selekt -auton, saat enemmän kuin upean käytetyn auton. Volvo Selekt -vaihtoautot ovat erinomainen ja edullinen keino päästä turvallisuudesta, laadusta sekä skandinaavisesta muotoilusta tunnetun Volvon omistajaksi.

 

Pääset selaamaan Volvo Selekt -vaihtoautoja tästä 

Tästä taas näet kaikki vaihtoautomme.

 

 

 

Volvo Selekt -vaihtoautoiksi kelpaavat vain parhaimmat, hinta-laatusuhteeltaan täydelliset sekä luotettavat yksilöt. Kaikki Selekt-automme ovat alle viisi vuotta vanhoja ja enintään 130 000 km ajettuja.

 

 

 

Volvo Selekt -vaihtoautojen huoltohistoria on tiedossa. Autot on tarkastettu sekä kunnostettu Volvo-standardien mukaan ja niihin on tehty viimeisin ohjelmistopäivitys.

 

 

 

 

Saat  12-24 kuukauden takuun ja Volvo Tiepalvelun, joka on kehitetty Volvo-henkilöautojen käyttäjien lisäturvaksi mahdollisten teknisten vikojen tai onnettomuuksien varalle.

 

Katso tästä takuu- ja tiepalvelun tuotesisältö tarkemmin

 

 

 

 

Varmistamme sinulle kilpailukykyisimmät rahoitus- ja vakuutusehdot. Juuri nyt saat kaikkiin Keskusautohallin esittely- ja vaihtoautoihin edullisen rahoituksen 1,90 % + kulut*. Edullinen rahoitustarjous koskee kaikkia esittely- ja vaihtoautojamme. 1. erän voit halutessasi maksaa 4 kuukauden päästä!

 

*Rahoituksen esimerkkilaskelma 1,90 % korolla: kauppasumma 39 900 €, käsiraha 12 000 €, avausmaksu 220 €, rahoitusosuus 27900 €, käsittelymaksu 12 €/kk, maksuaika 60 kk, korko 1,90%, kuluttajasuojalain mukainen todellinen vuosikorko 3,23 %, kuukausimaksu 503,65 €, luottokustannukset yhteensä 2319,08 €, luottokustannukset ja rahoitettava osuus yhteensä 30219,08 €. Rahoitus edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen rahoitusturvalla. 

 

 

 

Tarjoamme kotiintoimitusta kaikille vaihtoauton ostaneille. Kotiinkuljetus on mahdollista jopa ympäri Suomen, mutta sovitaan tapauskohtaisesti myyjän kanssa!

 

Toimi näin

1. Valitse hausta sinulle sopiva auto

2. Ole yhteydessä vaihtoautomyyntiimme ja sovi myyjän kanssa kaupan yksityiskohdat.

3. Toimitamme auton kauppojen jälkeen valitsemaasi paikkaan.

 

14 vuorokauden palautusoikeus. 

Täältä näet etäkaupan peruutusohjeet.

Close