Renault Arkana

Rahoituskorko 0% +kulut koko Renault -mallistoon.

Tyylikäs, urheilullinen katumaasturi sähköistettynä

Renaultin visioon tulevaisuuden liikkumisesta kuuluvat autonomisuus, sähköistäminen ja liitettävyys toteutuvat astetta isommin täysin uudessa Renault ARKANA E-TECH Hybridissä, kun hybriditeknologia viedään tilavaan ja urheilullisen tyylikkääseen ARKANAan.

Täysin uusi Renault ARKANA on saatavana heti ensiesittelystään alkaen polttomoottorin lisäksi hybridinä. Upean ulkonäön lisäksi autossa on runsaasti tilaa ja kaikki voimalinjat ovat sähköistettyjä. Eurooppaan ja Suomeen Renault ARKANA E-TECH Hybrid saapuu vuonna 2021, loppukesästä. Tähän saakka vain premium-merkit ovat valmistaneet tyylikkäitä, uuden ARKANAN kaltaisia katumaastureita.

Renault haluaa filosofiansa mukaisesti tarjota kauneutta ja uutta tekniikkaa kaikille autonostajille ja näin ollen tuo markkinoille odotetun Renault ARKANAn. Uusi ARKANA on Renaultin maailmanauto, joka räätälöidään sopivaksi kullekin markkina-alueelle. Uutuuden akseliväli on 2,72 metriä ja korilla on mittaa 4,57 metriä, mikä varmistaa hyvät tilat matkustajille ja heidän tavaroilleen.Jykevän urheilullinen ja kaunis SUV

Tunne energia! Tässä autossa se on aina läsnä. Uudessa ARKANAssa yhdistyvät katumaasturin jykevyys, Renaultin upea E-TECH teknologia ja mainiot tilat coupé-mallien kauneuteen.  Premium-merkit ja katumaasturi-segmentti kokonaisuudessaan on saanut kauniin kanssakilpailijan.

Uuden Renault ARKANA E-TECH Hybridin muotokieli huokuu energiaa ja itsevarmaa, urheilullista suorituskykyä. Kuitenkin samalla Renault on onnistunut tuomaan urheilullisen olomuodon esille jopa sulavan kauniisti pehmeitä linjoja korostaen. Renaultille ominaiset C-kirjaimen muotoiset ajovalot on toteutettu kokonaan LED-teknologialla. Tämä urheilullinen SUV ei lennokkaassa ulkoasussaan häviä jämäkkyydessä tai tiloissa!

Renault ARKANA E-TECH hybrid on saatavilla myös R.S. line -versiona, joka suorastaan uhkuu urheilullisen SUV-auton tyyliä. Renault Sportin DNA:sta innoituksensa saaneessa uutuusmallissa yhdistyvät kestävyys ja hienostuneisuus: moottoriurheiluperinteen inspiroima ilmanohjain, mustalla kiiltovärillä toteutetut yksityiskohdat ja erityiset Silverstone-vanteet punaisilla korostepinnoilla. Takapuskurin muotoilu viimeistelee täysin uuden Arkanan dynaamisen luonteen.Urheilullisuus sisäänrakennettuna

ARKANAn sisätilat sulkevat sinut laadun tunteeseen. R.S. Line -version alcantaralla viimeistellyt istuinverhoilut, sekä punaiset koristetikkaukset myös ovipaneeleissa: ei ole epäilystäkään siitä, että auton sisusta tihkuu urheilullisuutta. Nahalla verhoillun ohjauspyörän lisäksi punainen tehosteraita halkoo hiilikuitutyylistä kojelautaa. Alumiiniset poljinpinnat sekä e-shifter-vaihteenvalitsin istuvat täydellisesti auton R.S. line -versioon, jonka tuntomerkit eivät jätä mitään epäilyksen varaan.Ole hyvä: kaikki on valmista isompaan ajokokemukseen

Sisällä keskikonsolista löytyy automaattinen sähköinen pysäköintijarru, ja keskikonsolin yläpuolelle on sijoitettu 7,0-tuumainen vaaka- tai 9,3-tuumainen pystymallinen kosketusnäyttö riippuen varustelutasosta. Matkustamossa on myös useita säilytyslokeroita ja saatavilla langaton älypuhelimen latausjärjestelmä. Arkanassa mukavuus ja ergonomia kulkevat käsi kädessä. Esimerkkinä myös Intens -varustelutasossa laadukkaan kangas/keinonahkaverhoilun lisäksi lisävarusteena saatavilla nahkaverhoilu vaaleilla istuimen yksityiskohdilla.

ARKANA osoittaa, että samassa autossa voi yhdistyä urheilullinen muotoilu ja tilavat sisätilat: sekä jalka- että polvitila asettavat uudet standardit. Vetoisuudeltaan 513-litrainen tavaratila (480 litraa E-TECH versiossa) on avara ja tilava.


Renault myynti
Renault mallisto
Heti ajoon Renault