Renault Captur E-TECH Plug-in hybridi

Renault Captur E-TECH Plug-in hybrid on luokkansa ensimmäinen lataushybridi

Renault on valmistanut sähköautoja jo yli kymmenen vuoden ajan ja se on Euroopassa sektorin johtava merkki.
Henkilöautoissa Zoe on edennyt jo kolmanteen sukupolveen ja pakettiautoissa Kangoo Z.E. on markkinajohtaja. Ensimmäistä kertaa historiansa aikana Renault tuo nyt sähköauton lisäksi mallistoonsa myös muita sähköistettyjä vaihtoehtoja. Renault on kehittynyt niin hybrideissä kuin lataushybrideissä nopein askelin, koska se on voinut hyödyntää ja yhdistää pitkän kokemuksensa sähköautoista ja moottoriurheilun hybridiratkaisuista. Muutos on todella nopeaa ja ensimmäiset uuden aikakauden Renault-mallit ovat nyt Suomessa.


Renault Captur on sekä Euroopan että Ranskan eniten myyty kompakti katumaasturi

Tämän vuoden alussa meillä myyntiin tulleen Capturin toisen sukupolven vetovoima lisääntyy entisestään lataushybridin liittyessä mallisarjaan. Luokkansa ensimmäisellä lataushybridillä voi ajaa pelkästään sähköllä jopa 50 kilometriä ja kaupungissa vielä paljon pidemmälle.


Uusi Renault Captur E-TECH Plug-in lataushybridi on saatavilla kattavalla Intens-varustelutasolla. Siihen sisältyvät mm. 17” kevytmetallivanteet, etupysäköintitutka ja peruutuskamera, lämmitettävä ohjauspyörä ja Multi-Sense järjestelmä. Intens varusteiden lisäksi lataushybridissä on suurempi 10-tuumainen digitaalinen mittaristo ja 9,3-tuumainen kosketusnäyttö.


Varaa koeajo tästä
Tutustu Renault mallistoon
Heti ajoon Renault