Renault Clio E-TECH Hybrid

Täysin uusi Renault Clio E-TECH Hybrid

Renault Clion viides sukupolvi jatkaa upealla tavalla vuonna 1990 alkanutta tarinaa. Uuden Renault Clion linjoissa on paljon tuttua, vaikka uuden polven Clio onkin kokonaan uusi. Vuodesta 1990 alkaen on myyty jo yli 15 miljoonaa Renault Clioa ja vuodesta 2012 sen rekisteröinnit ovat lisääntyneet koko ajan. Kotimaassaan Ranskassa Clio on autoilijoiden ylivoimainen suosikki, minkä lisäksi se on ollut vuodesta 2013 lähtien luokkansa ykkönen myös Euroopassa. Viimeistään 2020 Clio on noussut todelliseksi eurooppalaisten suosikiksi. Se on ollut tänä vuonna useampana kuukautena maanosamme eniten myyty automalli. Renaultin visioon tulevaisuuden liikkumisesta kuuluvat autonomisuus, sähköistäminen ja liitettävyys, jotka toteutuvat upealla tavalla uudessa Renault Clio E-TECH Hybridissä. Siinä on yksi luokkansa monipuolisimmista kuljettajaa avustavien järjestelmien paketeista, Renaultin Easy Link -tietoviihdejärjestelmä ja nyt myös hybriditekniikka.Suomen Clio E-TECH Hybrid -mallisto koostuu kolmesta kattavasta varustetasosta; Zen, Intens ja RS Line. Varustetasojen sisällöt ovat pääsääntöisesti samat kuin bensiinimoottorimallistossa. Zenissä on mm. täys-LED Pure Vision -etuvalot, 16” muotovanteet, mäkilähtöavustin, EasyLink- multimediajärjestelmä 7” kosketusnäytöllä ja älypuhelinpeilauksen Apple CarPlay ™ ja Android Auto ™ tuki. Lisänä hybrideissä on 7” digitaalimittaristo vakiona ja autoissa on E-TECH-tunnisteet. Hieman korekammalla hinnoittelulla saa mittavan määrän lisää varustusta, mm. 16” kevytmetallivanteet, automaattinen ilmastoinnin, lämmitettävän ohjauspyörän, Multi Sense-järjestelmän, takapysäköintitutkan, älyavainkortin. R.S. Linen paketissa saa urheilullisuutta korostavat 17-tuumaiset kevytmetallivanteet, R.S. Line puskurit sekä takadiffuusorin. Ohjaamossa on erittäin hyvän sivuttaistuen antavat R.S. urheiluistuimet.

Korkeatasoiset materiaalit ja taidokas viimeistely yhdistettynä tämän hetken teknologiaan

Edelleen suosittu CLIO, mutta nyt myös hybridi lattiasta kattoon. Sisätiloista löydät kaikki Cliolle tunnusomaiset piirteet. Tilantuntu, suuret näytöt, maksimoitu turvallisuus ja erittäin modernit ajoavustimet. Perusrakenne on myös aiempaa lujempi ja jäykempi, millä parannetaan ajo-ominaisuuksia ja mukavuutta. Muutoksia on tehty muun muassa ohjaukseen joka on aiempaa nopeampi ja samalla kääntöympyrää on pienennetty. Mukavuutta on lisätty optimoimalla joustovaroja ja alentamalla melutasoa tuulilasin ääntä eristävällä kalvolla, ovien ja ikkunoiden kaksoistiivisteillä ja monella muulla tavalla.

Uudistuksen myötä myös muun muassa sisustuksen materiaalit ja varustelu on nostettu paljon korkeammalle tasolle kuin ennen. Päästöt ja polttoainekulutus on otettu huomioon suunnittelussa. Niitä alentavia tekijöitä käyttävoiman lisäksi ovat mm. hienosti toimivat ilmanohjaimet, tarkasti suunnitellut korin muodot ja esimerkiksi tasainen pohja, jotka pienentävät ilmanvastusta.

Ulkoasu

Aistilliset linjat, dynaaminen profiili, veistokselliset kyljet ja itsevarma olemus. Uusi CLIO viehättää heti ensi vilkaisulla voimakkaalla ja haluttavalla luonteellaan. Moderni mutta kestävä ja ajaton tyyli näkyy kaikissa yksityiskohdissa: C-kirjaimen muotoiset päiväajovalot, valojen toteutus LED-teknologialla, tyylikkäästi koriin sulautetut krominväriset koristeosat ja piilotetut takaovien kahvat. Vaikka uusi Clio E-TECH hybrid poikkeaa voimalinjaltaan merkittävästi polttomoottorisista sisarmalleistaan, ei sitä välttämättä huomaa autoa katsoessaan. Takapuskuri on muotoiltu uudelleen, minkä lisäksi keskipilareissa ja takaluukussa on pienet E-TECH hybrid -merkit.Renault myynnin yhteystiedot
Renault mallisto
Tutustu meihin