Tapaa Jukka Loimulahti

Sosiaalinen ratkaisunhakija

Jukka aloitti Keskusautohallin myyntitiimissä helmikuussa 2020. Nuoresta iästään huolimatta alun perin Perniöstä kotoisin oleva Jukka on ehtinyt keräämään lähes kymmenen vuoden työkokemuksen erilaisista asiakaspalvelun, myynnin ja esimiestehtävien parista. Tällä hetkellä Jukka työskentelee Salossa Nissan-automyyjänä ja koulutukseltaan hän on myynnin ja markkinoinnin merkonomi.

Sporttikärpänen taltutti kuutisen vuotta sitten tämän miehen nahoissa viihtyneen baarikärpäsen. Ja siviilissä Jukan tapaakin useimmiten pyörän selästä tai sitten jonkin muun urheiluharrastuksen parista. Sporttinen mies luettelee lajeikseen kuntosalin, sulkapallon ja jääkiekon, mutta suurimpana intohimonaan hän pitää kuitenkin maantiepyöräilyä.

Toinen vapaa-aikaa vievä puuhastelu liittyy omakotitalon ”loppumattomiin” töihin, joilla tämä avoliitossa asuva ensi vuonna kolmekymppisiään juhliva salolainen nuorimies luppoaikaansa täyttää.

 

 

Helposti lähestyttävä Jukka on luonteeltaan hyvinkin ratkaisukeskeinen ihminen, joka haluaa viedä keskeneräiset asiat päätökseen pystyäkseen palvelemaan asiakasta aina parhaalla mahdollisella tavalla – huumoria unohtamatta. 

 

Jukan tavoitat puhelimitse 0207 218 325 tai sähköpostitse jukka.loimulahti@keskusautohalli.fi