Timo Tuominen | Kankaisten Golf

Haastattelussa Timo Tuominen

Tässä on ensin kysymykset, jotka Timolle esitettiin. Vastaukset kysymyksiin itse tekstissä. Mukavia lukuhetkiä!

 1. Kuka olet?
 2. Miten päiväsi on lähtenyt käymään?
 3. Miten päädyit alalle?
 4. Mikä motivoi sinua näin kesällä - entä yrityksen näkövinkkelistä?
 5. Millainen vuosi 2021 on ollut sinulle/yrityksellesi tähän mennessä?
  1. tärkeimmät tapahtumat
  2. pandemian vaikutukset
  3. toimintavan muutokset – ovatko kenties pysyviä siis hyväksi havaittuja?
 6. Odotukset kesästä?
 7. Haastavinta juuri tällä hetkellä?
 8. Ajatuksia tulevaan syksyyn ja alkavaan talveen?
 9. Terveiset Keskusautohallin asiakkaille?

Kiitos kysymästä, ihan mukavasti. Hieno keväinen aamu, Volvolla töihin, aurinko paistaa ja pelaajat nauttivat hienosta kelistä ja mukavasta harrastuksesta. Päivän ensimmäinen ”työtehtävä” oli fiiliskuvien ottaminen kentältä, kun kenttä alkaa hiljalleen olla kesäisessä kunnossa.

Urheilu ja liikunta on ollut aina osa minun elämääni ja myös työhistoriaani. Golfkentän toimitusjohtajan tehtävät ovat olleet mielessä jo pidemmän aikaa ja kun noin kolme vuotta sitten Kankaisten Golf haki toimitusjohtajaa, niin sillä tiellä ollaan.

Kesässä on parasta Suomen huikea luonto ja valoisuus. Kun ne vielä yhdistyvät hienosti meidän mahtavassa lajissa, niin siinä sitä motivaatiota kerrakseen. Kyllä sitä alkukeväästä aina odottaa, että kelit alkavat lämpenemään ja ihmiset valtaavat golfkentän. Täällä on ihmiset vielä lähtökohtaisesti erittäin hyvällä tuulella, niin mikäs sen mukavampi työympäristö. Ja tietysti yrityksen kannalta kesä on se juttu, koska liiketoiminta pyörii kesälajin parissa.Kausi on vasta alkutaipaleella, mutta erittäin positiivisin tunnelmin mennään. Kiinnostus golfia ja etenkin Kankaisten Golfia kohtaan on ollut erittäin suurta. Osakekauppa oli talvella ennätyksellisen vilkasta, pelioikeudet on myyty loppuun ja seuran jäsenmäärä on ennätyslukemissa. Kasvua viime kauden vastaavaan aikaan on lähes 20 %.

Tapahtumia meillä järjestetään viikoittain, eikä niistä nyt varsinaisesti mikään nouse toisten edelle. Toki tässä yhteydessä on hyvä nostaa esiin juhannuksen jälkeisenä lauantaina 3.7. pelattava Keskusautohalli Open, joka on yksi suosituimmista kisoistamme.

Golf oli jo viime vuonna nosteessa, mutta pandemia antoi sille vielä pienen lisäbuustin. Meidän laji kun on siitä hieno, että sitä voi harrastaa erittäin turvallisesti koronasta huolimatta. Toki tiettyjä toimintamalleja on koronan takia jouduttu muuttamaan, mutta ne eivät itse pelaamiseen vaikuta käytännössä ollenkaan.

Kuten jo edellä pohjustin, niin hyvää kesää ja kautta odotellaan. Viime vuosi oli ennätyksellinen käytännössä kaikilla mittareilla ja varmaankin samanlainen kausi luvassa tänäkin vuonna. Otimme talven aikana kentän ravintolatoiminnan hoitaaksemme ja sitä kautta pyrimme myös kehittämään asiakaskokemusta kokonaisvaltaisesti. Uusittu ravintolamme Sandy Café & Bistro (www.sandy.fi) on saanut erittäin positiivisen vastaanoton niin golffareilta kun kaikilta muiltakin asiakkailta. Tässä yhteydessä on hyvä mainita, että Sandy toivottaa tervetulleeksi myös kaikki ei-golfaavat asiakkaat. Lounas on reilussa kuukaudessa saavuttanut huikean suosion ja myös ala carte -tarjontamme on otettu oikein lämpimästi vastaan. Kannattaa tulla kokeilemaan smileyPositiivinen ongelma on se, kun asiakkaita on paljon, niin myös töitä on paljon. Mutta mikäs tehdessä, kun asiat kehittyvät ja etenee oikeaan suuntaan.

Syksystä toivomme lähinnä kauniita syyskelejä ja pitkää kautta. Talvella saa kenttä viettää talvilomaa. Henkilökuntakin ehtii toki talvella hieman lomailemaan, mutta loppukesästä alkaen toimistolla aletaan jo valmistautumaan seuraavaan kauteen.

Toivotamme kaikki golfista kiinnostuneet lämpimästi tervetulleiksi Kankaisten Golfiin. Jos et vielä pelaa, niin paras tapa aloittaa on meidän starttipakettimme, jossa on kaikki tarpeellinen golfin alkutaipaleelle. Kannattaa lukea lisää täältä: https://www.kgm.fi/pelaaminen/aloita-golf