Tutustu täyssähkö- ja lataushybridiautoihin

Vastuullista ylellisyyttä

Kokeile uudenlaista ajamisen ylellisyyttä, joka yhdistää auton tehokkuuden päästöttömyyteen. Volvo Rechargen teknologia, muotoilu ja ympäristöystävälliset materiaalit tekevät ajamisesta nautinnon.

Omistautunut turvallisuudelle

Turvallisuus on ollut Volvon ydinosaamista jo vuodesta 1927 asti. Recharge-malliston myötä tavoitteenamme on luoda markkinoiden turvallisimpia ladattavia autoja. Pidämme huolta ihmisistä ja heidän tulevaisuudestaan.

Pure on puhdas

Sekä Recharge-sarjan täyssähköautoja että lataushybridejä voi ajaa täysin päästöttömästi. Valitse lataushybridissä Pure-sähkötila, niin voit ajaa päivittäiset työmatkasi auton sähkömoottorin voimalla.

Rechargen voimansiirtolinjat

Täyssähköauto

Joskus hiljainen ajo on tehokkainta – sähkömoottorista ei muodostu ajonaikaisia päästöjä, ja melua syntyy vähemmän kaikilla nopeuksilla. Suurella akulla ja kahdella sähkömoottorilla varustettu XC40 Recharge -täyssähköauto on askel puhtaaseen tulevaisuuteen.

Lataushybridi

Vähemmän bensiiniä, enemmän mielihyvää. Recharge-lataushybrideissämme sähkö- ja polttomoottori tekevät yhteistyötä, ja kuljettaja voi hallita ajoa ja päästöjä vaihtamalla täyssähkötilan, tehotilan ja hybriditilan välillä.

Omistamisen kustannukset sähköistetylle autolle voivat olla huomattavasti polttomoottoriautoa alhaisemmat.

Hankintakustannukset

On yleistä, että sähköauton hankintakustannuksia helpotetaan verokannustimilla. Tällaiset etuudet vaihtelevat maittain.

Huoltokustannukset

Koska sähköautossa on vähemmän liikkuvia mekaanisia osia ja nesteitä, sen huoltokustannukset ovat usein alhaisemmat.

Päivittäisen käytön kustannukset

Monet lataavat autoa pääasiassa kotona tai työpaikalla. Jos lataat autoa pääasiassa edellä mainituissa paikoissa, lataamiseen kuluvan sähkön hinta voi olla huomattavasti polttoaineen hintaa alhaisempi samalla kilometrimäärällä.

Jos lataaminen ei ole mahdollista

Eikö sinulla ole mahdollisuutta ladata autoasi? Ei hätää. Tutustu muihin tarjoamiimme voimansiirtolinjoihin ja valitse kevythybridimallimme, joka säästää polttoainetta ja tekee ajamisesta tasaista.

Volvo hinnastot

Volvo myyjät