Uusi Dacia Sandero

Uusi Sandero – hintaansa suurempi

Dacia Sandero todistaa, että edullinen auto voi olla kaikkea muuta kuin tylsä. Sanderon virtaviivainen, erottuva ja voimakas muotoilu ja modernit, Dacialle tunnusomaiset valot luovat autolle upean ilmeen, josta voit nauttia joka päivä. Muotoilun yksityiskohdat, säilytystilat ja auton varustelu on kokonaisuudessaan suunniteltu käytännöllisyyttä ja helppokäyttöisyyttä ajatellen.Kaikki tarpeellinen käden ulottuvilla

Sandero täyttää varustelullaan nykypäivän tarpeet – keskittyen dacian tapaan aina olennaiseen. avainsanoja sanderon sisätiloissa ovat mukavuus ja helppokäyttöisyys, laadukkaita materiaaleja unohtamatta. ergonomisesti sijoitettu kojelauta on suunniteltu niin, että kaikki säätimet ja hallintalaitteet ovat helposti kuljettajan ulottuvilla. dacia sanderossa on varustetasosta riippuen eri multimediajärjestelmävaihtoehtoja* – kaikki ovat suomenkielisiä ja selkeitä käyttää, ja halutessasi voit yhdistää niihin myös älypuhelimesi. sanderolla ajaessasi voit todella nauttia helppoudesta.

Tyylillä jokaiseen päivään

Dacia Sanderon jokainen yksityiskohta on mietitty huolella, aina näyttävistä valoista tukeviin ovenkahvoihin. led-ajovalot ovat tehokkaat ja sekä edessä että takana on dacian uusi, tunnusomainen y:n muotoinen valokuvio. muotoilultaan sandero on linjakas, mikä paitsi näyttää hyvältä, myös vähentää ilmanvastusta ja pienentää siten polttoaineen kulutusta. tavaratila on helppo avata ja takaluukun lukko on sähköinen.

Yllättävän tilava viisiovinen auto

Dacia Sanderossa on mainiot tilat niin matkustajille kuin matkatavaroillekin. tavaratilaa on kokonaista 328 litraa ja sen lisäksi matkustamossa on paljon erilaisia säilytystiloja pikkutavaroille. puhelimelle on oma pidikkeensä, kuten myös juomapullolle tai kahvimukille. comfort-varustetason autoissa on lisäksi etumatkustajan jalkatilassa kassikoukku, johon voi ripustaa vaikka pienen käsilaukun, jottei se seilaa ympäriinsä, kun autolla lähdetään liikkeelle.Varustelu, joka on ajassa kiinni

Dacia Sanderon kyytiin on helppo nousta – avaa keskuslukitus avaimen painikkeesta* ja astu sisään ja koe tyylillä viimeistellyt sisätilat, jotka pitävät sisällään kaiken mitä tarvitset – ilman ylimääräisiä kommervenkkejä. voit yhdistää älypuhelimesi auton multimediajärjestelmään ja käyttää sovelluksia ja toimintoja suoraan auton 8-tuumaiselta suomenkieliseltä kosketusnäytöltä, tai hyödyntää älypuhelintasi järjestelmän näyttönä*. kaikki painikkeet ovat helposti käden ulottuvilla ja toiminnot on suunniteltu mahdollisimman selkeiksi ja helppokäyttöisiksi.


Ota yhteyttä Dacia myyntiin

Tutustu meihin