Volvo S60

Recharge lataushybridi
Ladattava sedan, joka tarjoaa enintään 94 kilometrin sähköisen kantaman sekä jopa 455 hevosvoimaa. 0-100 km/h vain 4,6 sekunnissa.
Alk. 59 270 € + toimituskulut 600 €
Volvo S60

Volvo S60

Volvon sedan-valikoiman pienempi edustaja on kolmanteen sukupolveensa ehtinyt S60. Dynaaminen, tyylikäs ja hivenen urheilullinen sedan on loistava valinta tyylitietoiselle, skandinaavista designia, vähäistä kulutusta sekä vatsanpohjaa hiveleviä teholukemia kaipaavalle. Urheilullisena autona se kääntää katseita sekä täyttää odotuksesi loistavasta ajotuntumasta. Ja löytyyhän Volvo S60:n sukupuusta myös Euroopan mestari.

Mestareiden DNA:ta

Volvo on ollut jo pitkään tunnettu sedaneistaan. Keskikokoinen neliovinen Volvo juontaa juurensa aina Amazon-malliin asti, mutta nykyiseen reseptiin päästiin 200-mallin turvin. Erityisesti Volvo 240 osoittautui myyntimenestykseksi sen myytyä maailmanlaajuisesti yli 2,8 miljoonaa kappaletta ja säilyen mallistossa huimat 19 vuotta. Volvo 240 Turbolla saavutettiin jopa Euroopan, Saksan, Suomen sekä Uuden Seelannin rata-autoilusarjojen mestaruudet vuonna 1985. Suomessa kultamitalille ajoi vaasalaiskuljettaja Leif Wiik.

1. Sukupolvi (2001–2010)

Volvo S60 debytoi vuosituhannen vaihteessa mallivuodelle 2001. Tyylikkään aerodynaaminen neliovinen löysi suosiota nopeasti paitsi urheilullisen ja edustavan ulkomuotonsa, myös erinomaisen ajettavuutensa ansiosta. Moottorivaihtoehdot olivat viisisylinterisiä kaksilitraisesta aina 2,5-litraiseen. Saatavilla oli myös urheilullinen Volvo S60 R -malli.

Volvo S60 asetti standardit tuleville mallinimeä kantaville autoille loistavalla ajettavuudellaan. Tarkka ohjaus, tehokkaat moottorit sekä mukava jousitus saivat kehuja niin lehdistön edustajilta kuin omistajiltakin. Ergonomiasta huolehtivat saatavilla olleet nahkaverhoillut sekä sähkösäätöiset istuimet. Saatavilla olivat myös aikansa huippua edustanut Dolby Digital Pro Logic II -äänentoistojärjestelmä sekä PremAir-ilmansuodatus, joka erotteli epäpuhtauksia ulkoilmasta pitäen ne pois ilmastoinnista.

Ympäristöystävällisyys keskiössä

Volvo S60 asetti uuden standardin myös ympäristöystävällisyydelle valmistusvaiheessa. Auton metallilevyt olivat täysin kierrätettäviä, ja kaikista auton metalleista 85 % voitiin käyttää uudelleen. Sisustan nahkaverhoilun käsiteltiin luonnollisilla kasvipohjaisilla materiaaleilla. Virstanpylväitä ympäristöystävällisyydessä otettiin myös 2,5-litraisen mallilla sen saavutettua ULEV-sertifikaatti Yhdysvalloissa vuonna 2005. ULEV-, eli Ultra Low Emission Vehicle (Äärimmäisen alhaisten päästöjen ajoneuvo) sertifikaatti myönnetään Yhdysvalloissa myytävillä autoille, joiden päästöt jäävät 50 % matalammiksi kuin mallivuonna myytyjen autojen keskimäärin.

2. Sukupolvi (2010–2018)

Toinen sukupolvi S60:stä esiteltiin maaliskuussa 2010. Toisen sukupolven malli oli muotoilultaan entistä virtaviivaisempi ja modernimpi. Myös sisätilat kokivat muutoksen säilyttäen korkealaatuisen viimeistelyn ja istuinten erinomaisen ergonomian. Uuden sukupolven moottorit olivat tilavuudeltaan pienempiä kuin edeltävän mallin tarjoten kuitenkin paremman polttoainetaloudellisuuden sekä enemmän tehoa. Nappasipa se D3-moottorilla varustettuna Vuoden Talviauton tittelin Tekniikan Maailman vertailussa vuonna 2011, sekä maailman kauneimman konseptiauton palkinnon Auto-Bild -lehden äänestyksessä vuonna 2009.

Tuttu ja turvallinen

S60 saavutti Volvolle ominaiseen tapaan täydet viisi tähteä Euro NCAP -törmäystestissä. Turvallisuutta lisäsivät myös vakiovarusteena esitellyt City Safety -järjestelmä sekä jalankulkijan tunnistus, joka havaitsee jalankulkijan auton edessä alle 31 kilometrin tuntivauhdissa ja suorittaa automaattisen hätäjarrutuksen tarvittaessa.

Edelläkävijä sähköistymisessä

Vuonna 2012 mallistoon tuotiin S60 plug-in hybridi. Volvon ensimmäinen sarjatuontantoon edennyt hybridi tarjosi jopa 50 kilometrin sähköisen kantaman sekä 283 hevosvoiman huipputehot. Samalla se oli maailman ensimmäinen plug-in dieselhybridi raivaten tietä muille lataushybrideille. Toisen sukupolven S60 oli myös ensimmäinen Volvon malli, johon oli saatavilla Polestar-optimointi.

Urheilullisuutta korostettiin myös S60 R-Design –versioilla, varustepaketeilla sekä tehokkaalla T6-moottorilla. Volvo S60 R-Design –autot olivat tunnistettavissa urheilullisista tuplapakoputkista auton takaosassa sekä urheilullisemmista etupuskureista. Myös jousitusta säädettiin urheilullisempaan suuntaan. R-Design jatkui myös kolmannessa sukupolvessa varustepaketin muodossa. Malliston suorituskykyisimmän auton paikkaa piti Volvo S60 Polestar, jossa R-Design –varusteet vietiin äärimmilleen tehokkaamman moottorin ja Öhlinsin säädettävien iskunvaimentimien muodossa.

3. Sukupolvi (2018 - )

Kolmas sukupolvi esiteltiin vuonna 2018. Entistä minimalistisempi ja mitoiltaan kasvanut auto sai keulalleen nyt jo Volvon tavaramerkiksi tulleet Thors’ Hammer LED-ajovalot. Voimalinjavaihtoehtoina olivat bensiini- ja dieselmallit sekä perinteisinä polttomoottoreina että kevythybrideinä, sekä lataushybridiversiot bensiinimoottorin yhteydessä. Huipputehoja kaksilitraisesta, ahdetusta moottorista otettiin T6-mallissa 310 hevosvoimaa, ja Volvo S60 T8 lataushybridimallit yhdistivät tähän päälle vielä 87 hevosvoiman sähkömoottorin nostaen yhteistehot huimaan 400 hevosvoimaan. Mallisukupolven uudistuksen myötä Long Range –malliston autojen taka-akselille sijoitettu sähkömoottori tuottaa 145 hevosvoimaa nostaen yhteistehon Volvo S60 T8 –malleissa huimaan 455 hevosvoimaan. Sekä nykyisen että aiemman sukupolven Volvo S60 vaihtoautot löydät Keskusautohallista, myös Selekt-takuulla.

Ei tehoa ilman turvallisuutta

Vaikka tehot nousivatkin, ei turvallisuudesta tingitty kolmannen sukupolven autossa. Päinvastoin, sillä vakiona ovat aiemmasta sukupolvesta edelleen kehitetty City Safety -järjestelmä isojen eläinten havaitsemistoiminnolla, turvaverhot sekä niskan alueen vaurioita vähentävä WHIPS-järjestelmä etuistuimissa. Muun Volvon malliston tavoin se sai täydet viisi tähteä riippumattomissa Euro NCAP -törmäystesteissä.

Entistä pidempi kantama

Päästötön ajo sähköllä on yksi kolmannen sukupolven S60:n valttikorteista. Lataushybridimallin kantama sähköllä on uudemmissa Long Range –malleissa huimat 94 kilometriä, ja aiemmissa Recharge-malleissa enintään 45 kilometriä. Akusto on sijoitettu auton keskelle kardaanitunneliin, jolloin tavaratila pysyy samankokoisena kuin polttomoottorisissa malleissa. Akuston älykäs sijoittelu näkyy myös matalammassa painopisteessä ja sitä kautta urheilullisemmassa ajotuntumassa.

Hienostunutta tyyliä

Jos toisen sukupolven S60 kohautti muotoilullaan, vie uusi S60 kauneuden uusiin korkeuksiin. Heti ensiesittelystään alkaen tyylikkään virtaviivainen sedan on saanut kehuja lehdistössä ajettavuuden lisäksi muotoilustaan, jota on luonnehdittu “kauneimmaksi moderniksi Volvoksi” sekä “segmenttinsä kauneimmaksi autoksi”. Sulavat linjat ovat ottaneet inspiraatiota Volvon P1800-mallista, jota pidetään yhtenä historian kauneimmista autoista.

Sisätiloista löytyy tuttu ja toiminnaltaan helppokäyttöinen 9 tuuman kosketusnäyttö, joka sisältää muun muassa Google Mapsin ja Spotifyn. Myös auton ajotilan voi valita keskinäytöltä. Istuimet ovat urheilulliset ja tarjoavat runsaat säätömahdollisuudet ulottuen aina reisitukeen ja ristiseläntukeen saakka. Valittavissa olevat laadukkaat sisätilojen materiaalit, kuten aito puu, laadukas villakangasverhoilu, nappanahkaverhoilu sekä Orrefors-kristallista valmistettu vaihteenvalitsin viimeistelevät elegantin kokonaisuuden.

Urheilullisia juuria ei ole unohdettu myöskään mallisarjan uusimman auton kohdalla. Valmiiksi dynaamista ulkonäköä korostava R-Design –varustetaso toi mukanaan urheilulliset etu- ja takapuskurit sekä etumaskin. Malliston huipulla on myös tarjolla Volvo S60 Polestar Engineered. Mallin erikoisuutena on paitsi moottorinohjausta muuttamalla saavutettu suurempi teho, myös kultaiseksi maalatut Brembon jarrusatulat, Öhlinsin säädettävät iskunvaimentimet sekä mallille ominaiset vanteet.

Koe urheilullisen tyylikäs ja premium-laatuisesti viimeistelty Volvo S60 lataushybridi Keskusautohallissa. Palvelemme sinua Volvo-asioissasi Turun ja Salon toimipisteissämme. Volvo-huoltomme palvelee myös Forssassa. Tervetuloa koeajamaan urheilullisen tyylikäs Volvo S60 Keskusautohalliin!

Lue lisää S60:stä

Tyylikäs ja dynaaminen sedan.

Ladattava sedan, joka tarjoaa enintää 94 kilometrin sähköisen kantaman sekä jopa 455 hevosvoimaa. 0-100 km/h vain 4,6 sekunnissa.

Hybridi
Lataus
Enintään 94 km
Toimintamatka sähköllä*
Neliveto
Vetotapa
455 hv
Maksimiteho jopa

*Luvut perustuvat vakioiduissa testioloissa saatuihin WLTP-tietoihin. Todellinen toimintamatka ja polttoaineen-/energiankulutus vaihtelevat ajotavan ja muiden ulkoisten tekijöiden mukaan.

Volvo S60 Keskusautohalli

Uuden sukupolven hybridivoimalinja

S60 Rechargen uuden sukupolven hybridivoimalinja tarjoaa jopa 94 kilometrin sähköisen kantaman. Taka-akselille sijoitettu sähkömoottori tuottaa 145 hevosvoimaa mahdollistaen suorituskykyisen nelivedon.

Ajoasi avustamassa

Turvallisuus on Volvon filosofian peruspilari. Uusin teknologia sekä kehittyneet ajoavustimet pitää huolta sinusta, jotta voit keskittyä olennaiseen. Saatavilla muun muassa kuolleen kulman avustus, hätäjarrutusjärjestelmä, 360 asteen kamerajärjestelmä sekä Volvo On-Call.

Google mukanasi

Autoon integroidut Google-palvelut mahdollistavat Google Assistantin käytön puheohjauksella, jotta voit keskittyä ajamiseen. Lisäksi Google Maps-kartat ohjaavat sinut perille määränpäähäsi sekä tuovat liikennetiedot reaaliaikaisesti ulottuvillesi.

Valitse tyylisi

Tässä malliston suosituimpia vaihtoehtoja. Linkistä saat tarjouksen juuri kyseiseen autoon.

Voit myös tiedustella muita mallivaihtoehtoja lomakkeen kohdassa "Viesti". Kerro, mitä autoltasi odotat niin räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi sopiva auto.

Volvo S60 T8 AWD Long Range High Performance Plus Bright aut.

T8 AWD Long Range High Performance Plus Bright aut.

Alk. 61 223 €
+ toimituskulut 600 €
Volvo S60 T8 AWD Long Range High Performance Plus Dark aut.

T8 AWD Long Range High Performance Plus Dark aut.

Alk. 61 223 €
+ toimituskulut 600 €
Volvo S60 T8 AWD Long Range High Performance Ultimate Dark aut.

T8 AWD Long Range High Performance Ultimate Dark aut.

Alk. 65 914 €
+ toimituskulut 600 €

Heti ajoon

Heti ajoon -autot ovat uusia autoja, joilla on korkeintaan 14 päivän
toimitusaika. Tämä yhtälö on mahdollinen, sillä Heti ajoon -autot ovat
Keskusautohallin toimipisteissä olevia maahantuotuja ja valmiiksi varusteltuja
ajoneuvoja. Ne ovat joko ajamattomia tai vähän ajettuja esittelyautoja.

Alla listattuna Volvo S60 automme jotka saat vaikka heti ajoon.

Volvo S60

Volvo S60T8 AWD Long Range High Performance Sport Edition aut.

Vuosimalli
2024
Mittarilukema
0 km
Teho
335 kW / 455 hv
Käyttövoima
Bensiini
Vaihteisto
Automaatti
Myyjäliike
Turku
Heti ajoon!
59 270 €
tai714,72 € / kk
Volvo S60

Volvo S60T8 AWD Long Range High Performance Sport Edition aut.

Vuosimalli
2024
Mittarilukema
0 km
Teho
335 kW / 455 hv
Käyttövoima
Bensiini
Vaihteisto
Automaatti
Myyjäliike
Turku
Heti ajoon!
60 144 €
tai724,93 € / kk
Volvo S60

Volvo S60T8 AWD Long Range High Performance Sport Edition aut.

Vuosimalli
2024
Mittarilukema
0 km
Teho
335 kW / 455 hv
Käyttövoima
Bensiini
Vaihteisto
Automaatti
Myyjäliike
Turku
Heti ajoon!
60 452 €
tai728,53 € / kk
Volvo S60

Volvo S60T8 AWD Long Range High Performance Sport Edition aut.

Vuosimalli
2024
Mittarilukema
0 km
Teho
335 kW / 455 hv
Käyttövoima
Bensiini
Vaihteisto
Automaatti
Myyjäliike
Turku
Heti ajoon!
61 172 €
tai736,94 € / kk
Volvo S60

Volvo S60T8 AWD Long Range High Performance Sport Edition aut.

Vuosimalli
2024
Mittarilukema
0 km
Teho
335 kW / 455 hv
Käyttövoima
Bensiini
Vaihteisto
Automaatti
Myyjäliike
Turku
Heti ajoon!
61 172 €
tai736,94 € / kk
Volvo S60

Volvo S60T8 AWD Long Range High Performance Plus Bright aut.

Vuosimalli
2024
Mittarilukema
0 km
Teho
335 kW / 455 hv
Käyttövoima
Bensiini
Vaihteisto
Automaatti
Myyjäliike
Turku
Heti ajoon!
61 223 €
tai737,54 € / kk
Volvo S60

Volvo S60T8 AWD Long Range High Performance Plus Bright aut.

Vuosimalli
2024
Mittarilukema
0 km
Teho
335 kW / 455 hv
Käyttövoima
Bensiini
Vaihteisto
Automaatti
Myyjäliike
Turku
Heti ajoon!
62 097 €
tai747,75 € / kk
Tarjouskori
Tarjouskori on tyhjä.