Volvo Selekt

Volvo Selekt -vaihtoautovalikoimaan kelpaavat vain tarkkaan valikoidut ja parhaimmat Volvo-vaihtoautot. Ne on tarkastettu, kunnostettu ja huollettu. Auton huoltohistoria on selvillä ja viimeisin ohjelmistopäivitys tehty. Volvosi kunnosta huolehtii nimetty Volvo Omamekaanikko®

Volvo Selekt on erinomainen valinta, kun haluat edullisesti Volvon omistajaksi.

Tutustu tarkemmin tai kysy lisää Keskusautohallin Volvo-automyynniltä!

Volvo Selekt - Nämä asiat sinun tulee tietää

Volvo on tunnettu laadustaan ja luotettavuudestaan maailmanlaajuisesti. Kestävyys, pitkäikäisyys ja turvallisuus ovat olleet Volvolle ominaisia asioita jo vuodesta 1927, toisin sanoen merkin ensivaiheista alkaen. Tältä pohjalta on kehitetty konsepti merkkiliikkeiden myymiin tarkastettuihin, huollettuihin sekä yleiseltä kunnoltaan kiitettäviin käytettyihin autoihin. Vain vaihtoautojen parhaat yksilöt ovat Volvo Selekt vaihtoautoja. Se kertoo luotettavuudesta, voittamattomasta hinta-laatusuhteesta sekä kattavasta ja dokumentoidusta huoltohistoriasta. Lue lisää alta niin tiedät, miksi kannattaa valita Selekt vaihtoauto!

Mikä on Volvo Selekt -takuu?

Volvo Selekt on virallinen autotehtaan myöntämä jatkotakuu, jonka saa vain valtuutetulta jälleenmyyjältä. Takuu myönnetään tehtaan suunnitteleman konseptin mukaan, jossa auto tarkistetaan kohta kohdalta auton erinomaisen kunnon varmistamiseksi. Jatkotakuun alaista autoa ostaessasi ei sinun tarvitse huolehtia siitä, millainen auton huoltohistoria on; se on tarkistettu puolestasi. Volvo Selekt -konsepti lanseerattiin Suomessa ja useissa muissa maissa jo vuonna 2008. Aluksi konsepti tunnettiin Suomessa nimellä Volvo Selected, mutta myöhemmin nimi muutettiin nykyiseen muotoonsa.

Takuun alaisella autolla ajaminen on huolettomampaa, kun riski auton ennen aikaisesta rikkoutumisesta on katettu. Autosi on loistokunnossa, ammattilaisen tarkastama, historia on erinomainen ja autosi on kaiken lisäksi takuun alainen. Tästä ei koidu sinulle lisäkustannuksia, kun takuu on sisällytetty valmiiksi kilpailukykyiseen hintaan.

Mihin autoihin Volvo Selekt on saatavilla?

Volvo Selekt -valikoimassa olevat autot ovat korkeintaan seitsemän vuotta vanhoja ja niillä on ajettu enintään 150 000 kilometriä. Valikoimaan sisältyvät kaikki lähivuosien mallit, muun muassa suositut Volvo XC60, Volvo XC90 sekä Volvo C40 -sähköauto. Mukana ovat kaikki käyttövoimat eli bensa, diesel, hybridit ja sähköautot. Jatkotakuun kriteerinä on lisäksi dokumentoitu huoltohistoria, jonka tulee aina olla yksi peruskriteereistä käytettyä autoa ostaessasi.

Volvo Selekt on mahdollista hankkia vain valtuutetulta jälleenmyyjältä. Varsinais-Suomen alueella Keskusautohalli on ostopaikka, joka tarjoaa kattavan valikoiman näitä valikoituja vaihtoautoja ammattitaitoisella asiakaspalvelulla.
Volvo Selekt kertoo paitsi vaihtoauton laadukkuudesta ja erittäin hyvästä kunnosta, myös auton moderniudesta. Tämä puolestaan kielii muun muassa erilaisten turvallisuusjärjestelmien nykyaikaisuudesta sekä matalasta kulutuksesta ja Co2-päästöistä.

Mitä Volvo Selekt -prosessiin kuuluu?

Jotta vaihtoauto voi olla Volvo Selekt, tulee sen vastata korkeita laatustandardeja. Prosessi alkaa siitä, kun vaihdossa tullut auto tarkastetaan kohta kohdalta valtuutetussa merkkiliikkeessä. Mistään lyhyestä listasta ei ole kyse, vaan tarkastettavia kohtia on yli sata. Tämän jälkeen tehdään tarvittavat huoltotoimenpiteet Volvoihin erikoistuneen huoltohenkilön toimesta. Kattava prosessin tarkoituksena on varmistaa, että vaihtoauto on hyvässä kunnossa tarkastuksen jälkeen.

Tarkastuskohdat alkavat huoltokirjan tarkistuksella, ohjelmistopäivityksellä sekä kampanjoiden tarkistuksella. Tämän jälkeen tarkistetaan auton sisätilan kunto muun muassa istuinverhoilun, turvavöiden toiminnan sekä renkaan paikkaussarjan kunnon osalta. Lisäksi auto tarkistetaan ulkopuolelta mahdollisten vaurioiden varalta. Erittäin kattavaan Volvo Selekt -prosessiin kuuluu olennaisena osana myös koeajo, jonka aikana tarkistetaan moottorin ja vaihteiston toiminta sekä ajoavustin- ja turvajärjestelmät.

Mukana tulee myös uusin ohjelmistopäivitys, joka varmistaa, että saat autosi käyttöliittymästä sekä muista ohjelmistoon nojaavista toiminnoista ja ominaisuuksista mahdollisimman paljon irti.

Mitä Volvo Selekt kattaa?

Vaihtoautotakuu korvaa äkilliset teknilliset rikkoutumiset tai viat, jotka estävät auton normaalin käytön.
Kyseessä on aito tehtaan myöntämä takuu, joka on vertailukelpoinen uuden auton takuun kanssa. Volvo Selekt -takuun piiriin kelpuutetaan vain vaihtoautojen parhaimmisto, ja auto on myös huollettu valmiiksi valtuutetussa merkkiliikkeessä. Ohjelman piiriin kuuluvat autot on tarkastettu ja huollettu ammattilaisen toimesta. Joskus kuitenkin vika iskee yllättäenkin; tällöin takuu on turvanasi.

Takuun kattamia osia ja osakokonaisuuksia ovat muun muassa seuraavat osat:

 • Moottori
 • Vaihteisto
 • Jäähdytysjärjestelmä
 • Ohjausjärjestelmä
 • Voimansiirto
 • Polttoainejärjestelmä
 • Ilmastointijärjestelmä
 • Sähkö- ja elektroniikkajärjestelmät
 • Turvajärjestelmät
 • Polttoainetoiminen lisälämmitin

Esimerkki:

Mikäli takuun alaisessa autossasi ilmenee syystä tai toisesta vikaa ilmastointijärjestelmässä, voit tuoda autosi merkkiliikkeeseen korjattavaksi takuun kattaessa kustannukset.

Juuri tämän vuoksi Volvo Selekt on huoleton ja turvallinen valinta hankkia käytetty auto.

Varaa määräaikaishuolto

Mitä Takuu ei kata?

 • Normaalia kulumista, jolla tarkoitetaan osien asteittaista kunnon heikentymistä. Tällä tarkoitetaan kulumisesta, kitkasta, jäätymisestä, syöpymisestä, hapettumisesta, kosteudesta tai muusta vastaavasta syystä johtuvaa osan kunnon heikkenemistä, joka on ollut odotettavissa, kun huomioon otetaan auton ikä sekä ajetut kilometrit. Takuun voimassaolon edellytys on myös se, että autoa käytetään sen tavanomaiseen käyttötarkoitukseen.
 • Auton virheellisestä käytöstä johtuvia vikoja.
 • Ohjeiden mukaisten huoltojen ja huolenpidon laiminlyönnistä aiheutuvaa vikaa.
 • Korkeajänniteakun osalta noudatetaan uuden Volvon takuuehtoja. Näistä tarkemmat tiedot löytyvät kunkin auton takuu- ja huoltokirjasta.

Kauanko takuu on voimassa?

Takuun voimassaoloaika on 12–36 kuukautta autoyksilöstä riippuen. Takuuikäistä autoa ostaessa vaihtoautotakuu astuu voimaan tehdastakuun voimassaoloajan loputtua. Muissa valikoiman autoissa takuu on voimassa myyntipäivästä alkaen. Takuu on sidonnainen autoon ja jatkaa auton mukana omistajalta toiselle. Takuuautojen ikä on myyntihetkellä korkeintaan seitsemän vuotta, ja maksimissaan takuu voi olla voimassa jopa auton yhdeksänteen ikävuoteen saakka. Takuu ohjelmoidaan auton tietokoneelle ennen luovutusta, jolloin koko merkkihuoltoverkosto on tarvittaessa käytössä mahdollisen vian yllättäessä.

Paljonko takuu maksaa?

Selekt -vaihtoautotakuu ei maksa asiakkaalle mitään, koska Takuu sisältyy auton hintaan. Vaihtoauton kilpailukykyinen hinta on linjassa muun vaihtoautotarjonnan kanssa, ja se on yksi takuuohjelman hyvistä puolista. Toisin sanoen - et maksa takuusta ylimääräistä, vaan saat rahallesi turvallisesti vastinetta.

Kuuluuko Volvo Selektiin tiepalvelu?

Volvo Selektin ytimessä on autoilun huolettomuus. Juuri tästä syystä Takuuseen kuuluu myös kattava Tiepalvelu. Kyseinen palvelu on voimassa ostohetkestä aina seuraavaan määräaikais- tai vuosihuoltoon asti. Huoltokäynti jatkaa palvelua aina seuraavaan määräaikais- tai vuosihuoltoon asti. Tilannekohtaisesti tiepalvelu kattaa joko sijaisauton tai majoituksen, jotta et jää tien päällä pulaan.

Tiepalvelu on voimassa vielä takuun loppumisen jälkeenkin niin pitkään, kun autosi huolletaan valtuutetussa merkkikorjaamossa.

Miksi siis valita Volvo Selekt?

Volvo Selekt tarkoittaa kunnoltaan, historialtaan sekä hinnaltaan ensiluokkaista vaihtoautoa. Se kertoo virallisen merkkiliikkeen, ja sitä kautta myös autotehtaan, luottamuksesta vaihtoauton laatuun ja kuntoon. Samalla saat autoosi nimetyn Omamekaanikon, jonka kanssa huollot hoituvat sujuvasti, joustavasti sekä henkilökohtaisesti.

Huollettu, tarkastettu ja dokumentoitu Volvo Selekt -vaihtoauto on varma ostos käytettynä. Takuun alaiseen vaihtoautoon päätyessäsi et siis osta pelkästään autoa, vaan myös mielenrauhaa ja turvallisia kilometrejä - onhan allasi sataprosenttinen Volvo!

Keskusautohallista löydät kattavan valikoiman Volvo Selekt vaihtoautoja

Keskusautohalli on ollut Volvon koti Suomessa jo vuodesta 1928. Me tunnemme merkin ja merkin asiakkaat tuntevat meidät. Keskusautohallin toimipisteissä Turussa ja Salossa on erittäin kattava vaihtoautovalikoima paitsi Selekt-takuun alaisia autoja, myös muiden merkkien vaihtoautoja. Meillä Keskusautohallissa on tarjolla Volvo Selekt vaihtoautoihin aina kilpailukykyisen rahoitus ja kattava vakuutus. Volvo Selekt vaihtoautoilla on Keskusautohallissa myös ilmainen kotiinkuljetus lähes koko Suomeen

Tervetuloa katsomaan Keskusautohallista juuri sinulle sopivaa vaihtoautoa!

Lue lisää Volvo Selektistä

 • Heti ajoon
  Ajamattomia uusia autoja ja vähän ajettuja esittelyautoja alle 14 päivän toimitusajalla.
 • Vaihtoautot
  Käytetyt autot tarkastettuina, huollettuina, katsastettuina ja lähes aina 1 v. turvalla tai takuulla.
 • Volvo Selekt
  Volvon standardien mukaan kunnostetut vaihtoautot 24 kk tai 36 kk takuulla ja Volvo Tiepalvelulla.
Tarjouskori
Tarjouskori on tyhjä.