Vaihtoautot

Auton valinta on iso päätös, jonka kanssa monet miettivät pitkään. Valintakriteereissä vain mielikuvitus on rajana - merkki, malli, hinta, käyttövoima, varusteet, väri, suurin sallittu vetopaino, neliveto, etuveto, takaveto, uusi tai käytetty. Valinnassa kannattaa aina miettiä, mikä sopii parhaiten minulle tai perheelleni. Joskus käytetty auto sopii elämäntilanteeseen paremmin kuin uusi.
Myymmekin uusien autojen lisäksi käytettyjä Turussa, Raisiossa ja Salossa.

Mikä on vaihtoauto?

Vaihtoauto tarkoittaa autoa, joka on tullut liikkeeseemme vaihdossa toiseen autoon. Vaihdossa tulevien lisäksi täydennämme valikoimaamme jatkuvasti ostamalla niitä suoraan. Useimmiten suorat ostot tehdään asiakkailtamme, rahoitusyhtiöiltä, huutokaupoista tai muista autoliikkeistä. Hankintoja tehdään niin kotimaasta kuin ulkomailtakin, mm. Ruotsista ja Saksasta. Ulkomailta hankkimiemme autojen historia on tarkasti dokumentoitu.

Parasta vaihtoautovalikoimaa tarjoamme samoihin merkkeihin, joita myymme myös uutena. Tarjoamme varmasti Varsinais-Suomen parasta Volvo -vaihtoautojen valikoimaa.

Kaikki myynnissä olevat automme ovat kuntotarkastettuja, ja useimpiin on saatavilla Tähtiturva. Lisäksi Volvon virallisena edustajana useimpiin Volvo-vaihtoautoihimme sisältyy Selekt-takuu.

Vaihtoautoa ostaessasi on tärkeää tietää, mitkä kriteerit asetat uudelle autollesi. Myyjämme auttavat sinua tarpeidesi kartoittamisessa, sekä tarjoavat reunaehtoihin sopivia vaihtoehtoja. Usein merkittävimpänä kriteerinä on vaihtoauton hintahaarukka sekä käyttövoima. Myös koko sekä sinulle tärkeät varusteet, esimerkiksi vetokoukku, lohkolämmitin tai adaptiivinen vakionopeudensäädin, vaikuttavat usein siihen, millaista autoa olet etsimässä. Kerro avoimesti myyjälle, mitä haluat autoltasi, niin myyjämme löytävät sinulle sopivan yksilön laajasta valikoimastamme!

Miksi ostaa vaihtoauto uuden auton sijasta?

Toisin kuin uudessa autossa, käytetyssä autossa ei välttämättä ole enää tehdastakuuta. Vaihtoauto voi kuitenkin olla edullisempi tapa nauttia uudehkon auton ominaisuuksista, tai muutoin edullisempi vaihtoehto arkiajoihin. Ostopäätöksen tehtyäsi vaihtoautosi toimitetaan nopeasti, ja voit saada sen mukaasi vaikka heti. Laajasta varastostamme löydät edulliset vaihtoautot jokaiseen tarpeeseen.

Miksi ostaa vaihtoauto Keskusautohallilta?

Käytetyn auton ostamisessa liikkeestä liittyy monia etuja. Yksi puoltavista syistä on kuluttajansuoja, joka suojaa liikkeestä autonsa ostavaa asiakasta. Yksityishenkilöiden välisissä kaupoissa kuluttajansuojaa ei sovelleta, jolloin riskit ovat suuremmat. Autoliikkeen, autoalan vastuullisena ammattilaisena, edellytetään lain silmissä tuntevan myytävän kohteen huomattavasti paremmin sekä tarkistavan myytävän ajoneuvon kunnon.

Merkkiliikkeessä asioidessasi saat asiantuntevaa palvelua juuri tarpeisiisi sopivasta autosta. Ammattitaitoiset myyjämme esittelevät mielellään erilaisia vaihtoehtoja ja kertovat lisää ominaisuuksista. Merkkiliikkeestä ostaessasi on käytössäsi laajempi ammattitaito omien merkkien osalta niin ominaisuuksien kuin huoltojen suhteen. Muista autokaupoilla ollessasi, että tyhmiä kysymyksiä ei ole.

Vaihtoauto on varteenotettava vaihtoehto arkimenoihisi, sillä laadukas vaihtoauto tarjoaa liki samat ominaisuudet kuin uusi auto. Vaikkei vaihtoautossa olisikaan tehdastakuuta jäljellä, on Keskusautohalli kuntotarkastama vaihtoauto varma ja luotettava tapa nauttia modernin auton ominaisuuksista sekä turvallisuudesta. Vaihtoautossa myös arvonalenema on usein maltillisempaa kuin uudessa autossa.

Palvelemme myös itse ostotapahtuman jälkeen, eli mikäli sinulla herää kysyttävää, tai haluat käydä vaihtamassa kuulumisia arjestasi uuden autosi kanssa, olemme paikalla sinua varten!

Millaisia vaihtoautoja me Keskusautohallissa myymme?

Me Keskusautohallissa myymme hyvän historian omaavia ja laadukkaita vaihtoautoja. Myymämme vaihtoautot eivät rajoitu edustamiimme merkkeihin, vaan myymme kaiken merkkisiä ja mallisia vaihtoautoja. Myymiämme vaihtoautoja yhdistävät maltilliset kilometrit, yleisesti alle 200 000 kilometriä, sekä yleisesti alle 10 vuoden ikä. Kaikki automme ovat kuntotarkastettuja, jotta ostaminen olisi sinulle mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Näin sinun ei tarvitse huolehtia, missä kunnossa ostamasi auto on. Luonnollisesti fiksaamme, eli pesemme kaikki myymämme autot niin sisä- kuin ulkopuoleltakin.

Mitä sinun tulee huomioida käytettyä autoa ostaessa?

Käytettyä autoa ostaessasi on tärkeää tarkastaa auto ulkopuolisesti, että se vastaa ilmoitusta. Käy läpi auton huoltodokumentit ja tärkeimmät varusteet. Muista varata aikaa myös aikaa koeajolle! Tällöin varmistut paitsi kunnosta, myös siitä, sopiiko esimerkiksi istuin sinulle.

Kun olet päätynyt kriteereihisi sekä budjettiisi sopivaan vaihtoautoon, käynyt koeajolla sekä hyväksynyt myyjämme tarjouksen, tehdään kauppakirjat sekä sovitaan luovutuspäivä, joka voi olla vaikka samana päivänä. Kaikki luovuttavamme autot ovat katsastettuja, dokumentoituja sekä tieliikenteessä.

Mistä vaihtoautosi hyvityshinta muodostuu?

Vaihtoautosi hyvityshinnassa otetaan huomioon äskettäin myytyjen vastaavien yksilöiden markkinahinta. Autosi hyvityshintaan vaikuttavat myös autosi kunto ja yleisilme, huoltohistoria, lisävarusteet, sekä mihin olet vaihtamassa. Hyvityshinta vähennetään uuden auton kauppahinnasta. Kysy myyjältämme tarvittaessa perustelut vanhan autosi hyvityshinnalle. Tule rohkeasti kysymään tarjousta, niin laskemme vaihtoautollesi tai muulle ajoneuvollesi kilpailukykyisen hyvityksen.

Mikä on Keskusautohallin kuntotarkastus?

Kuntotarkastus on Keskusautohallin oma vaihtoautojen tarkastus- ja kunnostusohjelma, jonka kaikki myymämme vaihtoautot käyvät läpi. Tarkoituksena on käydä vaihtoauto kohta kohdalta läpi mahdollisten vikojen varalta. Siinä luetaan vikakoodimuisti, käydään läpi huoltohistoria, tarkastetaan auto ulkoisesti sekä alta, käydään ajamassa lyhyt koeajo taajama- ja maantienopeuksissa sekä tarkistetaan kunto esimerkiksi öljyvuotojen varalta. Huomiota vaativat kohdat korjataan, ja tehdyt toimenpiteet merkitään ylös. Lisäksi suoritamme määräaikaishuollon tarvittaessa. Kokonaisuudessaan kuntotarkastuksemme kattaa liki 50 kohtaa.

Mikä on Tähtiturva?

Tähtiturva on Keskusautohallin oma vaihtoautoon myönnettävä jatkoturva. Vaikka automme ovat kuntotarkastettuja ja huollettuja, yllättäviä mutkia voi silti ilmetä matkan varrelle. Se voidaan myöntää vaihtoautoihin, jotka ovat alle 8 vuotta vanhoja ja joilla on ajettu alle 180 000 kilometriä. Se kattaa laajasti muun muassa moottorin, vaihteiston, voimansiirron, ilmastoinnin sekä turvalaitteiden osia. Toisin sanoen, Tähtiturva on mielenrauhaa hieman yli eurolla päivässä!

Millaisia rahoitusvaihtoehtoja Keskusautohalli tarjoaa?

Tarjoamme kumppaneidemme kautta kilpailukykyisen rahoituksen vaihtoautoosi. Lisäksi tarjoamme myös huoltojen yhteyteen huoltorahoitusta. Myyjämme laskevat tarvittaessa tarjouksen yhteydessä myös rahoituksen sinulle sopivilla ehdoilla.

Myös vaihtoauton leasing on mahdollista. Kysy myyjiltämme lisätietoa vaihtoauton leasauksesta sekä yhteistyökumppaneistamme.

Lue lisää rahoituksesta

Kuuluuko vakuutuksenteko kauppaan?

Kaupantekohetkeen kuuluu myös vakuutuksen voimaanlaitto. Myyjämme opastaa sinua vakuutusten erilaisten kattavuuksien, omavastuiden sekä vakuutusyhtiöiden kanssa. Kun olet valinnut sinulle sopivan vakuutuksen, myyjämme saattaa sen voimaan.

Kun kauppakirjat, mahdollinen osamaksusopimus sekä vakuutukset ovat kunnossa, antaa myyjämme käyttöopastuksen autoosi. Näin saat eniten irti uuden autosi ominaisuuksista.

Voiko auton varata tai ostaa verkosta ja saako sen kotiin toimitettuna?

Voit varata auton verkosta maksamalla 200 euron varausmaksun. Tällöin se poistuu verkosta kolmen vuorokauden ajaksi, ettei kukaan muu kyseisestä yksilöstä kiinnostunut ehdi ostaa sitä nenäsi edestä. Kun kaupat syntyvät, otetaan varausmaksun summa huomioon kauppahinnassa, eli et maksa mitään ylimääräistä. Mikäli kaupat eivät synny, palautetaan varausmaksu tilillesi.

Auton ostaminen verkosta onnistuu myös, eli sinun ei tarvitse tulla paikan päälle, mikäli kulkeminen on hankalaa tai et kiireidesi vuoksi pääse paikalle. Voit ostaa vaihtoauton netistä olemalla yhteydessä myyjiimme sähköpostitse tai puhelimitse. Voit myös sopia myyjämme kanssa vaikka videoesittelyn. Se voidaan toimittaa kotiovellesi, ja mikäli sinulla on vaihdossa tuleva auto, toimitetaan se samalla reissulla Keskusautohallille. Tämän helpommaksi ei auton osto voi enää mennä!

Miksi ostaa vaihtoauto Keskusautohallilta?

Keskusautohalli on täyden palvelun autotalo ja perheyritys. Historiamme ulottuu vuoteen 1927, ja Volvon jälleenmyyjänä aloitimme vuotta myöhemmin ensimmäisenä Ruotsin ulkopuolisena toimijana. Pitkä ikämme on osoitus pitkäjänteisyydestä sekä asiakkaidemme tuntemuksesta ja luottamuksen ansaitsemisesta. Tunnemme tuotteemme ja asiakkaamme, ja asiakkaamme tuntevat meidät. Meillä asioidessasi voit luottaa siihen, että ostamasi auto on sitä, mitä odotit ja enemmän. Löydät meiltä edulliset vaihtoautot sekä edustamiltamme merkeiltä, että muilta merkeiltä vaihtoautohakumme kautta. 

Olemme myös Autoalan Keskusliiton AKL:n jäsen, ja noudatamme jäsenliikkeille asetettuja kriteereitä. Meille on myönnetty ISO-sertifikaatit ISO 9001 – Laadunhallinnan standardi sekä ISO 14001 - Ympäristöjohtamisen standardisarja. AKL:n jäsenenä olemme sitoutuneet AKL:n toimintatapoihin, ja toimintamme on akkreditoitu kolmannen osapuolen toimesta laadun varmistamiseksi. AKL:n jäsenyys on myös osoitus sitoutumisesta jatkuvaan parantamiseen.

Liki satavuotinen historiamme on rikas, mutta olemme aina pysyneet rehellisinä juurillemme sekä asiakkaillemme.

Lue Meidän Tarina.

Usein kysytyt kysymykset vaihtoautoistamme

Millainen korko omamaksurahoituksessa on?

Rahoituskorkomme on kiinteä koko sopimusajan, jolloin tiedät täsmälleen, paljonko lyhennykset ja korot ovat kuukausittain. Rahoituskorko voi liikkeissämme vaihdella kuukausittain, mutta sen jälkeen, kun sopimus synty on korko kiinteä. Osamaksukorkomme on aina kilpailukykyinen ja vakuutena toimii auto, jolloin erillistä vakuutta ei tarvita.

Rahoituskorko määräytyy aina yleisesti vallitsevan korkojen suhdanteen mukaan. Todelliseen vuosikorkoon vaikuttavat myös rahoitusaika sekä käsittelykulut. Esimerkkirahoitus: Ajoneuvon hinta 30 000€ (sis. Toimituskulut 100€), rahoitettava osuus 30 290€ (sis. Perustamiskulun 290€), rahoitusaika 72kk, käsittelymaksu 15€/kk, korko 5,9%, kk-erä 515,56 €. Todellinen vuosikorko 7,53%, luottokustannukset 7 120,68 €. Todellinen luottohinta esimerkissä yhteensä 37 410,68 €.

Mistä saan autooni rahoituksen?

Kaupan yhteydessä myyjä täyttää rahoitushakemuksen rahoitusyhtiöön, joka vastaa autorahoituksen myöntämisestä. Teemme yhteistyötä monen rahoitusyhtiön kanssa. Rahoitus vaatii hyväksytyn luottopäätöksen. Kysy rohkeasti myyjiltämme vaihtoauton rahoitustarjousta!

Myykö Keskusautohalli tuontiautoja?

Tuomme oman prosessimme kautta jonkin verran tuontiautoja Ruotsista sekä Saksasta. Kaikki tuomamme autot ovat hyväkuntoisia ja dokumentoituja.

Kuinka paljon maksaa auton kotiintoimitus?

Toimitamme uuden autosi kotiovellesi lähes koko Suomeen ilman veloitusta!

Luovutetaanko ostamani vaihtoauto minulle samana päivänä?

Kauppojen synnyttyä voit lähteä ajelulle uuden autosi kanssa heti, kun kaupassa sovitut asiat sekä tarvittavat paperityöt on hoidettu. Tämä kaikki voi tapahtua jopa saman päivän aikana!

Missä liikkeissä myytte vaihtoautoja?

Keskusautohalli myy vaihtoautoja Turun, Salon, sekä Raision liikkeissä.

Lue lisää vaihtoautoista

 • Heti ajoon
  Ajamattomia uusia autoja ja vähän ajettuja esittelyautoja alle 14 päivän toimitusajalla.
 • Vaihtoautot
  Käytetyt autot tarkastettuina, huollettuina, katsastettuina ja lähes aina 1 v. turvalla tai takuulla.
 • Volvo Selekt
  Volvon standardien mukaan kunnostetut vaihtoautot 24 kk tai 36 kk takuulla ja Volvo Tiepalvelulla.
 • Volvo
 • Honda
 • Renault
 • Dacia
 • Nissan
 • Opel
Tarjouskori
Tarjouskori on tyhjä.