Huoltopalvelut

Keskusautohallin kokeneet ja ammattitaitoiset mekaanikot pitävät huolta sinun autostasi. Meiltä saat luotettavan merkkihuollon Volvo-, Honda-, Nissan-, Opel-, Renault-, Dacia-, Polestar- ja Hyundai -henkilöautoille.

Edustamamme merkkihuollot Turussa: Volvo, Honda, Hyundai, Polestar

Edustamamme merkkihuollot Salossa: Volvo, Dacia, Honda, Nissan, Opel, Polestar, Renault

Edustamamme merkkihuollot Forssassa: Volvo, Dacia, Honda, Hyundai, Polestar, Renault

Lauantaihuolto

Tarjoamme valikoituja huoltopalveluja myös lauantaisin. Jos autossasi on jotain pientä huollon tarvetta ja haluaisit saada sen hoidettu viikonlopun aikana, niin nyt se on mahdollista.

Renkaanvaihto

Renkaanvaihto ajankohtainen tai renkaasi vaihtokunnossa? Vai tarvitsetko helpon tavan säilyttää renkaasi?

Huolto vanhemmille autoille

Jokainen ajoneuvo on meille tärkeä ja huolehdimme kaikista meille merkkihuoltoon tulevista ajoneuvoista täydellä sydämellä. Koulutetut mekaanikkomme huolehtivat kaikista niin pienistä kuin isommistakin huolto- ja korjaustöistä huolellisesti ja ammattitaidolla riippumatta autosi iästä ja ajetuista kilometreistä.

Lentohuolto

Lentohuoltomme huoltaa, korjaa ja pesee autosi, kun olet matkoilla. Nauti matkastasi ja anna meidän huolehtia autostasi.

Omamekaanikko

Omamekaanikko on oma henkilökohtainen mekaanikkosi, joka tuntee Volvosi läpikotaisin. Hänen kanssaan pystyt hoitamaan koko huoltoprosessin ajanvarauksesta laskun läpikäymiseen saakka.

Ilmastointihuolto

Huolehdi autosi ilmastoinnin huollosta, jotta autosi sisäilman laatu pysyy hyvänä ja ilmastointisi puhaltaa kylmää ja kuumaa tarvittaessa.

Tarjouskori
Tarjouskori on tyhjä.