Vauriokorjaamo

Tapahtuiko parkkipaikalla kolhu, ajoitko kolarin, tuliko kivi tuulilasiin tai sattuiko jotain isompaa? Anna meidän auttaa. Teemme yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa. Muista myös, että sinä päätät, missä autosi korjataan!

Jos autosi ei liiku soita meille tai merkkikohtaiseen Tiepalveluun tai soita hinausliikkeeseen ja pyydä toimittamaan autosi meille Keskusautohalliin.

Vahinkotarkastus

Kolarin tai vahingon sattuessa toimi seuraavasti

 1. Tee vahinkoilmoitus vakuutusyhtiöösi, jos vahinko ei ole toisen autoilijan aiheuttama
  • Jos vahingonaiheuttaja on toinen auto, ota vastapuolen rekisterinumero ja yhteystiedot ylös
  • Epäselvissä tapauksissa kutsu paikalle poliisi
 2. Lähetä kuvat. Voit samalla varata tarkastusajan
  • Voit myös soittaa tai tulla käymään
  • Mikäli autosi on ajokelvoton, kerro hinausliikkeen kuljettajalle, että toimittaa auton Keskusautohalliin, koska sinä päätät, missä autosi korjataan
 3. Kerro myös, mikäli tarvitset sijaisautoa ja kuuluuko se vakuutukseesi
Vauriotarkastus
Volvo V90 huolto ja renkaanvaihto Keskusautohallissa

Varaa tarkastusaika tästä

Mikäli sinulla on kysyttävää tai et pääse näyttämään autoasi, ota yhteyttä

Tai puhelimitse

Turussa puh. 0207 218 180

Salossa puh. 020 721 8310

Forssassa puh. 020 721 8350

tai sähköpostitse vauriokorjaamo@keskusautohalli.fi

Tuulilasin kiveniskemän korjaus

Korjaamme kiveniskut odottaessa

Jos sinulla on tuulilasivakuutus, se korvaa myös kiveniskujen korjaukset kokonaisuudessaan. Jos maksat kiveniskun korjauksen itse, veloitamme ensimmäisen iskun korjauksesta 50 € ja samalla kerralla korjattavista seuraavista kiveniskuista 25 € kappaleelta.

Voit tulla kiveniskun korjaukseen aikaa varaamatta arkisin klo 8–14.30 tai voit varata halutessasi ajan tästä. Kiveniskun korjaus kestää noin 30 minuuttia.

Tuulilasin uusinta

Jos ajoneuvon tuulilasiin tulee halkeama tai auton tuulilasin vaurio on merkittävä, saattaa olla välttämätöntä vaihtaa lasi uuteen. Koska tuulilasi on yksi auton keskeisistä rakenteista, on ammattilaisen suorittama tuulilasin vaihto äärimmäisen tärkeää myös turvallisuuden kannalta.

Kalibroimme tutkat, anturit ja kamerat autosi valmistajan ohjeiden mukaan ja käytämme alkuperäisiä tuulilaseja.

Jos sinulla on tuulilasia varten vakuutus, maksat lasin uusinnasta vain omavastuun.

Tuulilasin uusinnan jälkeen suosittelemme antaa tuulilasiliiman kuivua vähintään 2,5 tuntia. Jos tuulilasin uusinnan aika on iltapäivällä, valmistuminen siirtyy seuraavaan päivään ja annamme lasiliiman kuivua sisätiloissa yön yli.

MUISTA MYÖS! Annamme tuulilasien pyyhkijän sulista 15 % alennuksen ja asennamme ne ilman eri veloitusta tuulilasin uusinnan yhteydessä.

Himmenneiden ajovalojen korjaus

Himmenneet ajovalot voivat heikentää näkyvyyttä pimeällä ja vaarantaa turvallisuuden. Ajovaloja ei tarvitse kuitenkaan aina vaihtaa, vaan voimme hioa ja pinnoittaa ne uudelleen. Tällöin niistä tulee lähes uudenveroiset. Käänny siis ammattilaisen puoleen. Tarjoamme asianmukaista apuamme ja varmistamme, että ajovalosi ovat kunnossa ja turvalliset käyttää.

Koska ajovaloissa on eroja, kysy tarjousta meiltä tai tule näyttämään autoasi! Voit myös lähettää kuvia etukäteen ajovaloistasi.

Vauriokorjaamomme

Palvelemme sinua kolmessa toimipisteessämme, Turussa, Salossa ja Forssassa. Koulutetut ja ammattitaitoiset vauriomekaanikkomme huolehtivat kaikista autosi kolhuista, kiveniskuista ja naarmuista unohtamatta isompia vaurioita.

Uusi Turun vauriokorjaamon asiakaspalvelupiste palvelee kiinteistömme takapihalle Tampereentien puolelle, nosto-ovella 17. Tervetuloa tutustamaan!

Auton maalaus

Maalaamo

Meillä Turun vauriokorjaamolla on USI Italian vuonna 2017 valmistunut maalaamo, jossa kolme ammattitaitoista maalariamme huolehtii kaikista maalaustöistä. Käytämme Cromaxin ympäristöystävällisiä vesiliukoisia maaleja ja lakkoja, jotka on suunniteltu aikaa, energiaa ja materiaalia säästäviksi.

Saamme näin parannettua maalaamomme läpimenoa ja lyhennettyä maalaukseen menevää aikaa. Uusien maaliemme ansiosta olemme saavuttaneet päästövähennyksiä muun muassa laskemalla maalauskammiomme lämpötilaa +70 C -> +45 C.

Tarjouskori
Tarjouskori on tyhjä.