Rikkoutunut rengas

Rengaspäivystys auttaa 24/7

Katkaisiko rengasrikko työ- tai lomamatkasi vai loppuiko autostasi virta?
Ei hätää, Keskusautohallin täyden palvelun rengaspäivystyspalvelu auttaa sinua Varsinais-Suomen alueella vuoden jokaisena päivänä vuorokauden ympäri!

Keskusautohallin rengaspalveluiden päivystys toimii 24/7. Nimestään huolimatta päivystys ei rajaudu pelkästään renkaisiin liittyviin ongelmiin, vaan mekaanikkomme auttaa sinua tarvittaessa myös apuvirran antamisessa sekä sähköauton lataamisessa.

Päivystyksemme auttaa niin yksityisasiakkaita kuin yritysasiakkaita sadan kilometrin säteellä Turusta, vuoden jokaisena päivänä. Tavoitteenamme on, että pääset jatkamaan matkaasi turvallisesti omalla, tutulla autollasi ilman hinausta tai sijaisautoon vaihtamista.

Rengaspäivystyksemme kuuluu myös Volvo Tiepalvelun piiriin.

Toimi näin vahingon sattuessa

Vahingon sattuessa pysäköi autosi turvalliseen paikkaan ja soita päivystysnumeroomme 0207 218 191. Numeroon vastataan 24 tuntia vuorokaudessa. Kerro päivystäjällemme sijaintisi, autosi merkki, sekä malli, jotta asentajamme osaa valita sopivan kokoisen ja pulttijakoisen renkaan asennettavaksi autoosi.

Päivystävä asentajamme saapuu paikan päälle, yleensä puolen tunnin ja tunnin välillä soitostasi. Voit myös lähettää kuvan autostasi ja vaurioituneesta renkaastasi sekä sijaintisi Whatsapp-sovelluksen kautta. Huomioithan kuitenkin, että palvelun tilaaminen tapahtuu soittamalla päivystysnumeroon!

Päivystävällä asentajallamme on mukanaan tarvittavat työkalut, vararengas tai lataustarvikkeet. Rengasrikkotilanteessa asentaja tutkii renkaan vauriot ja joko paikkaa renkaan ammattitaitoisesti paikan päällä, tai vaihtaa alle kokonaan uuden renkaan, jotta matkasi voi jatkua.

Rengaspäivystys
Rengaspäivystystiimi

Mitä rengaspalveluiden päivystys tarjoaa?

Tarjoamme seuraavia palveluita

  • Renkaan paikkaus
  • Renkaan vaihto korvaavaan renkaaseen
  • Apuvirran antaminen 12 voltin käynnistysakkuun
  • Sähköauton ajoakun lataaminen
  • Renkaan korjaus (seuraavana arkipäivänä, mikäli mahdollista)

Miksi Keskusautohallin rengaspalveluiden päivystys?

Rengaspalveluidemme päivystys on suunniteltu pitämään sinut liikkeessä. Autamme niin yksityis- kuin yritysasiakkaita kaikissa rengaspulmissa sekä ajo- ja käynnistysakkuun liittyvissä pulmatilanteissa. Palvelumme vahvuus on paitsi nopeus, myös joustavuus.

Sinun ei tarvitse stressata sijaisauton palautuksesta tai rengasliikkeeseen hinatun autosi hakemisesta, palauta vararenkaasi ja nappaa paikattu tai korjattu renkaasi alle kun sinulle sopii.

Rengaspalveluauto

Tosielämän esimerkkitilanteita

 Esimerkkitapaus 1

Olet matkalla Ruotsin risteilylle ja viikoksi lomailemaan Etelä-Ruotsin idyllisiin tunnelmiin. Olet varannut liput autolautalle sekä majoitukset kohteestasi. Matkalla kohti terminaalia renkaasi lävistää tielle pystyyn jäänyt naula ja renkaasi on puhki. Autosi on täynnä matkatavaroita, lippu on ostettu autosi rekisteritunnuksella, eikä tyhjällä renkaalla voi jatkaa matkaa. Mikä neuvoksi?

Keskusautohallin rengaspalveluiden päivystys auttaa! Asentajamme saapuu paikalle uuden renkaan kanssa ja vaihtaa sen autoosi, jotta pääset aloittamaan lomasi. Pääset ulkomaille turvallisesti omalla, tutulla autollasi, eikä sinun tarvitse siirtää matkatavaroitasi vieraaseen sijaisautoon tai huolehtia palautuksen aikatauluista. Voit palauttaa lainarenkaasi milloin sinulle sopii, ja saat allesi joko ammattilaisen paikkaaman renkaan tai uuden renkaan, mikäli vauriot renkaaseesi olivat liian mittavat.

 

Esimerkkitapaus 2

Olet sijaisautolla matkalla kokoukseen, josta matkasi jatkuu vieraalle paikkakunnalle seuraavan työasian takia. Matkalla kuitenkin tiellä ollut puunkappale aiheuttaa sinulle rengasrikon, ja matkasi pysähtyy. Miten nyt ehdit kokoukseesi, ja pääsetkö vieraalle paikkakunnalle ollenkaan sijaisauton tarkkojen päivärajoitusten takia? Entä miten auton hakeminen ja palauttaminen? Jääkö oma autosi tien varteen, vai hinataanko se eri osoitteeseen sijaisauton palautuspisteen kanssa?

Jätä huolehtiminen ja luota Keskusautohallin rengaspalveluiden päivystykseen! Soittamalla päivystävälle asentajallemme saat autoosi sopivan renkaan jopa puolessa tunnissa alle, ja voit jatkaa matkaasi omalla autollasi ja lainarenkaalla vaikka koko viikon kestävän työreissun. Samaan aikaan tutkimme, onko renkaallesi mitään tehtävissä, ja paikkaamme sen ilman lisämaksua, mikäli se on mahdollista. Jos rengasta ei voida paikata, soitamme sinulle ja vaihdamme toiveidesi mukaisen uuden renkaan vanteellesi. Sinun ei tarvitse odottaa hinausautoa tai sijaisauton saapumista, vaan voit jatkaa omalla tutulla ja turvallisella autollasi matkaa ja tulla vaihtamaan vararenkaan omaasi, kun sinulle sopii.

 

Esimerkkitapaus 3

Olet ollut viikonlopun mökilläsi saaristossa, ja sunnuntai-iltana on tarkoitus palata kotiin ja arkeen. Autosi valot ovat kuitenkin jääneet päälle ja 12 voltin käynnistysakku päässyt tyhjentymään. Lähin autokorjaamo on kiinni sunnuntaisin, etkä tunne lähialueelta ketään. Millä pääset valmistautumaan tulevaan viikkoon omaan kotiisi?

Onneksi Keskusautohallin rengaspalvelupäivystys auttaa myös akkuihin liittyvissä pulmissa! Päivystysauton mukana kulkeva tehokas aggregaatti antaa käynnistysvirtaa autollesi, jotta pääset jatkamaan matkaasi omalla autollasi.

Tarjouskori
Tarjouskori on tyhjä.