Huollot alkaen 139 €

Jokainen ajoneuvo on meille tärkeä ja huolehdimme kaikista meille merkkihuoltoon tulevista ajoneuvoista täydellä sydämellä. Riippumatta autosi iästä ja ajetuista kilometreistä koulutetut mekaanikkomme huolehtivat kaikista niin pienistä kuin isommistakin huolto- ja korjaustöistä huolellisesti ja ammattitaidolla.

 

 

 

Volvo Essential -huolto vain 187 €

Edullinen Volvo Essential -huolto on tarkoitettu vanhemmille Volvo-malleille. Se merkitsee sekä huoltotyön että varaosien edullista hinnoittelua. Vaikka kyseessä on tavallista Volvo -määräaikaishuoltoa edullisempi huolto, saat kaikki samat edut kuin määräaikaishuollossakin.

Lue lisää Volvo Essential -huollosta

 

 

Renault Optimal -huolto vain 159 €

Renault Optimal-huolto on luotu vanhemmille Renault- ja Dacia- malleille. Se on laadukas ja hinnaltaan vertailukelpoinen merkkihuolto yli viisivuotiaille henkilöautoille.

Lue lisää Renault Optimal -huollosta

 

 

Hyundai ECO -huolto vain 159 €

Edullinen Hyundai ECO huolto on tarkoitettu vanhemmille Hyundai-malleille

Lue lisää Hyundai Eco-huollosta

 

 

Honda Ekohuolto alkaen 169 €

Kun Hondasi tulee tiettyyn ikään, tuo autosi vähintään viisi vuotta vanhoille Hondille tarkoitet­tuun EKO-huoltoon. Se on aito Honda-merkkihuolto, 
jossa ammattitaitoiset Honda-mekaanikot huoltavat autosi alkuperäisosia ja Honda-testereitä käyttäen.

Lue lisää Honda Eko-huollosta

 

 

Nissan Hyötyhuolto nyt vain 139 €

Kun Nissanillesi on kertynyt vuosia on tärkeää, että se huolletaan säännöllisesti. Yli 3-vuotiaille Nissaneille on kehitetty Nissan Hyötyhuolto, jossa tarkistetaan kaikki tärkeät osat sekä vaihdetaan moottoriöljy ja öljynsuodatin.

Lue lisää Nissan Hyötyhuollosta