Omamekaanikko

Volvo Omamekaanikko

Volvo-huolto on nyt uudistettu ja entistä henkilökohtaisempi. Meillä Keskusautohallissa sinua palvelevat omamekaanikot, jotka tuntevat sekä sinut että autosi. Voit varata huollon suoraan heiltä ja saat myös aina neuvoja autosi hyvään huolenpitoon. Tervetuloa huoltoon, joka on suunniteltu sinua varten.

Uusi toimintamalli säästää asiakkaan aikaa

Osana Service 2.0 -palvelukonseptia olemme ottaneet käyttöön Omamekaanikko-toimintamallin. Se tarkoittaa sitä, että sinä voit hoitaa kaikki autosi huoltoasiat jatkossa yhden ihmisen kautta. Uudessa mallissa ei ole kyse pelkästään auton huoltamisesta, vaan paremman kokonaisvaltaisen palvelun tarjoamisesta suoraan sinulle.

Näin Omamekaanikko-palvelu toimii

Voit varata huollon suoraan omamekaanikoltasi. Hän suunnittelee kanssasi huoltokäynnin toimenpiteet ja varaa tarvittavat varaosat. Hän hoitaa myös mahdollisen sijaisauton varauksen sekä autosi pesun. Kun tuot auton huoltoon, asioit suoraan omamekaanikon kanssa. Tulevat huoltotyöt ja mahdolliset muut toiveet käydään läpi yhdessä. Omamekaanikko on vastuussa huoltotyöstä. Jos huollon aikana tulee ilmi lisätyötarpeita tai tarkentavia kysymyksiä, omamekaanikko on itse yhteydessä sinuun. Hän ilmoittaa, kun autosi on valmis. Omamekaanikko luovuttaa auton sinulle ja kertoo mitä kaikkea autolle on tehty. Omamekaanikko hoitaa myös laskutuksen. Voit olla suoraan yhteydessä omamekaanikkoon, jos sinulla on huoltotöihin liittyviä kysymyksiä. Myös omamekaanikko voi olla sinuun yhteydessä, kun auton huoltoaika on käsillä.

 

Jos et muista omamekaanikkosi nimeä, soita:

Turku: 0207 218 160     Salo: 0207 218 310     Forssa: 0207 218 350

Kai Jaakola
omamekaanikko - ovi10
Lasse Virtanen
omamekaanikko - ovi 5
Joni Toivonen
omamekaanikko - ovi10
Samuli Virtanen
omamekaanikko - ovi 2
Juhani Jylhä
omamekaanikko - ovi 1
Mikael Korin
omamekaanikko - ovi 3
Niko Lindqvist
omamekaanikko - ovi10
Jarmo Kytömaa
omamekaanikko - ovi 10
Juha Virtanen
omamekaanikko - ovi 11
Jani Ääri
omamekaanikko - ovi10
Sampsa Laine
omamekaanikko - ovi 12
Tommi Suominen
omamekaanikko - ovi 10
Turkka Perkiö
omamekaanikko - ovi 6
Pekka Vuorenoja
omamekaanikko - ovi10
Mika Peippo
omamekaanikko - ovi 4