Tuulilasin korjaus

Alkuperäinen tuulilasi - tärkeä osa turvallisuutta

Nykyaikaisissa autoissa tuulilasi on tärkeä osa turvallisuusjärjestelmää. Tuulilasi kuuluu osana auton kestävää rakennetta ja sen kunto vaikuttaa siihen, miten auto säilyttää muotonsa törmäyksessä tai ympäriajossa. Tuulilasin lujuus voi myös estää kattoa painumasta sisään. Lisäksi tuulilasi tukee matkustajan puoleista turvatyynyä, jotta tyyny voi laueta oikein.

Väärin asennettu tuulilasi voi vaarantaa vakavasti autosi turvallisuuden, johtuupa virhe sitten puutteellisista tiedoista tai taidoista, väärästä liimasta tai sen riittämättömästä kovettumisajasta tai vääristä työmenetelmistä.

Varmista autosi turvallisuus vaihtamalla vioittunut tuulilasisi uuteen. Alkuperäinen tuulilasi, oikea liima, oikeat työmenetelmät ja koulutetut mekaanikot takaavat, että autosi turvallisuus säilyy myös vaihdon jälkeen.Tuulilasin korjaus vai uusinta?

Jos kiveniskun aiheuttama vahinko ei ole liian suuri, se kannattaa ehdottomasti korjata. Vauriokohta voi kuitenkin edetä nopeasti, joten varaa aika korjaukseen heti vahingon tapahduttua. Tarkastamme tuulilasin ja annamme ehdotuksen kiveniskun korjauksesta tai uusinnasta. Jos kivenisku osuu määrätylle alueelle on valmistajan ohjeiden mukaisesti tuulilasi uusittava.Teemme yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa ja huolehdimme tuulilasin korjauksen tai uusinnan eri vaiheista.

Varaa aika korjaukseen | uusintaan
Yhteystiedot Turku
Yhteystiedot Salo
Yhteystiedot Forssa