Tapaa Sini Kasula

Sopivien ratkaisuiden löytäminen

on sydämen asia minulle

 

 

Sini aloitti Turun Keskusautohallin Volvo-myynnissä vuoden 2020 alussa. Hänellä on autoalan kokemusta takanaan runsaat kaksi vuotta, mutta myynnin kanssa Sini on ollut tiukasti tekemisissä koko työikänsä. B2B-kaupan ammattilaisena asiakasrajapinnassa työskentely ja yrityksille sopivien ratkaisujen löytäminen on hänen vahvuuksiaan. Asiakaspalvelu sujuu niin molemmilla kotimaisilla kielillä kuin myös sujuvasti englanniksi.

 

Kotona viihtyvän iloisen Sinin ydinperheeseen kuuluu teini-ikäiset kaksostyttäret ja muutama vuosi sitten valmistunut omakotitalo Kaarinassa. Aamuisin Sini kaivaa lenkkitossut kaapistaan ja suuntaa juoksulenkille lähimaastoon, koska järjestelmällisenä ja ratkaisukeskeisenä ihmisenä hän kokee sen parhaiten auttavan ajatusten selkiyttämisessä ja mielen virkistämisessä.

 

 

Viime kesänä urheilullinen Sini aloitti uutena harrastuksena miesystävänsä innoittamana myös golfin peluun, josta on muodostumassa yksi tärkeä osa rentouttavaa, yhteistä vapaa-ajan tekemistä. Rakkaana pakopaikkana on suvun kesämökki Säkylän Pyhäjärvellä, jonne kokoonnutaan aina isolla perheporukalla, kun kiireinen arki antaa myöten.

 

Empaattinen Sini haluaa olla helposti lähestyttävä ja luotettava asiakaspalvelun ammattilainen. Ja hän toivookin, että häntä tullaan nykäisemään hihasta aina, kun jokin asia jää mietityttämään.

 

Sinin tavoitat puhelimitse 0207 218 124 tai sähköpostitse sini.kasula@keskusautohalli.fi