Turun Honda-liiketoiminnot Keskusautohallille

Veho Oy Ab ja Keskusautohalli Oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta, jonka mukaan Keskusautohalli Oy ostaa Vehon Turun Honda -liiketoiminnan 30.10.2019. Keskusautohalli jatkaa Honda-myyntiä Veholta vuokratuissa tiloissa ja valtuutettu Honda-huolto siirtyy kaupan toteuduttua Keskusautohallin tiloihin osoitteeseen Rieskalähteentie 75, Turku. Vehon Turun Honda-henkilökunta siirtyy Keskusautohalliin vanhoina työntekijöinä.


Veho Oy Ab ja Keskusautohalli Oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta koskien Vehon Turun Honda-liiketoimintaa. Jatkossa Veho panostaa vahvasti Mercedes-Benz henkilö- ja hyötyajoneuvoliiketoimintojen kehittämiseen Suomessa ja Ruotsissa. Liiketoimintakaupalla taataan näin Honda-asiakkaille ensiluokkainen palvelu myös jatkossa. 


Keskusautohalli investoi liiketoimintansa kehittämiseen Turussa ja sen lähialueilla. Tehty kauppa mahdollistaa uuden Honda-myymälän avaamisen Raisioon, Vesilaitoksentie 2, johon tulee tarjolle myös hyvä valikoima vaihtoautoja.  


”Mercedes-Benz henkilö- ja pakettiautomalliston laajentumisen myötä tulemme keskittymään Mercedeksen kasvutavoitteiden sekä erinomaisen asiakaskokemuksen toteuttamiseen. Lisäksi jatkamme vauriokorjaamoliiketoimintaa muutoksitta. Olemme iloisia Honda-asiakkaidemme puolesta Keskusautohallin jatkaessa myyntiä ja huoltoa Turun talousalueella”, kertoo Vehon Suomen henkilö- ja pakettiautoliiketoimintojen johtaja Kari Halonen.


”Honda laajentaa hyvin valikoimaamme Turun alueella ja toivotamme Honda-asiakkaat tervetulleiksi Keskusautohalliin. Volvo-myyntimme jatkaa entisellään Turussa ja Honda asiakkaita palvelemaan avaamme kokonaan uuden myymälän Raisioon. Hondan huolto- ja korjaamopalvelut keskitämme nykyiseen toimipisteeseemme Rieskalähteentielle, josta jo nykyisellään löytyvät kaikki autojen huoltoon ja korjaukseen liittyvät palvelut. Toivotamme palvelukseemme siirtyvät Honda-asiantuntijat tervetulleiksi kasvavaan joukkoomme”, kommentoi Keskusautohallin toimitusjohtaja Petri Arvo.


”Aloitamme innolla yhteistyön Keskusautohallin kanssa ja toivotamme Veholle onnea työskentelyyn Mercedes-Benzin parissa. Keskusautohalli on autoalalla tunnettu nimi pitkällä historialla ja olemme varmoja, että Honda-asiakkaat saavat jatkossakin erinomaista palvelua.”, sanoo NCG Import Finland Oy:n toimitusjohtaja Tõnu Vahtel. 
 


Lisätietoja
Kari Halonen, johtaja, Veho henkilö- ja pakettiautot, puh. 050 546 4150 tai kari.e.halonen@veho.fi

Petri Arvo, toimitusjohtaja, Keskusautohalli Oy, puh. 0207 218 103 tai petri.arvo@keskusautohalli.fi

Tõnu Vahtel, toimitusjohtaja, NCG Import Finland Oy, puh. +372 5025387 tonu.vahtel@ncgimport.com