Uudet autot

Tarkista tietojen oikeellisuus myyjältäsi.

 

Volvo

MYYNNISSÄ TURUN JA SALON TOIMIPISTEISSÄ

Volvon filosofia on aina ollut asettaa ihmiset etusijalle. Kehittää innovaatioita turvallisempaa, puhtaampaa ja nautinnollisempaa tulevaisuutta varten. Sellaisten ratkaisujen tarjoaminen, jotka tekevät ihmisten elämästä helpompaa, turvallisempaa ja parempaa, on meille yhtä luonnollista kuin hengittäminen. Tämä on Volvon tapa toimia.

Tutustu Volvo -mallistoon tästä

Honda

MYYNNISSÄ RAISION TOIMIPISTEESSÄ

Japanilaisen Hondan filosofia perustuu ajatukseen parantaa ihmisten elämänlaatua. Honda tunnetaan itsenäisenä ja innovatiivisena autonvalmistajana, jonka menestyksen taustalla on vuosikymmeniä kestänyt tinkimätön ja pitkäjänteinen panostaminen korkean teknologian tutkimus- ja kehitystyöhön.

 

Tutustu Honda -mallistoon tästä

 

 

Renault

MYYNNISSÄ SALON TOIMIPISTEESSÄ

Renault S.A. on ranskalainen autonvalmistaja. Renault tuottaa henkilö- ja pakettiautoja ja on aiemmin valmistanut myös kuorma-autoja, busseja, kiskobusseja ja traktoreita. Renault omistaa lähes puolet japanilaisesta Nissanista sekä kokonaan romanialaisen Dacian ja korealaisen Samsung Motorsin. Nämä kaikki yhteenlaskettuina Renault-konserni on maailman neljänneksi suurin autonvalmistaja.

Tutustu Renault -mallistoon tästä

Dacia

MYYNNISSÄ SALON TOIMIPISTEESSÄ

Dacian valmistamat autot on suunniteltu kestäviksi ja luotettaviksi. Ne tarjoavat ainutlaatuiset tilat omassa hintaluokassaan. Dacia onkin eräänlainen autojen Ikea: laaja valikoima hyvin suunniteltuja ja toimivia autoja niin edulliseen hintaan, että mahdollisimman moni voi ostaa itselleen uuden auton. 

Tutustu Dacia -mallistoon tästä

 

 

Nissan

MYYNNISSÄ SALON TOIMIPISTEESSÄ

Nissan on Japanin kolmanneksi suurin autonvalmistaja. Suosituin ja pitkään myyntitilastojen kärkeä pitänyt malli on Qashqai. Saatavana Nissanin crossoverit, sähköautot ja hyötyajoneuvot sekä kattavat huoltopalvelut. 

Tutustu Nissan -mallistoon tästä

 

 

Noudatamme Autoalan kuluttajaneuvottelukunnan (AUNE) hyväksymiä ja kuluttaja-asiamiehen tarkastamia autokaupan tilaus- ja kauppasopimusehtoja.