Uudet autot

Tarkista tietojen oikeellisuus myyjältäsi.

 

Volvo

Volvon filosofia on aina ollut asettaa ihmiset etusijalle. Kehittää innovaatioita turvallisempaa, puhtaampaa ja nautinnollisempaa tulevaisuutta varten. Mitä ihmiset tarvitsevat? Miten he käyttävät autojaan? Näihin kysymyksiin vastaamiseksi ovat joskus tarpeen haastaa vallitsevat näkemykset ja löytää uusi polku. Sellaisten ratkaisujen tarjoaminen, jotka tekevät ihmisten elämästä helpompaa, turvallisempaa ja parempaa, on meille yhtä luonnollista kuin hengittäminen. Tämä on Volvon tapa toimia.

Tutustu Volvo -mallistoon tästä

Honda

MYYNNISSÄ RAISION TOIMIPISTEESSÄ

 

Tutustu Honda -mallistoon tästä

 

 

Renault

MYYNNISSÄ SALON TOIMIPISTEESSÄ

Renault S.A. on ranskalainen autonvalmistaja. Renault tuottaa henkilö- ja pakettiautoja ja on aiemmin valmistanut myös kuorma-autoja, busseja, kiskobusseja ja traktoreita. Renault omistaa lähes puolet japanilaisesta Nissanista sekä kokonaan romanialaisen Dacian ja korealaisen Samsung Motorsin. Nämä kaikki yhteenlaskettuina Renault-konserni on maailman neljänneksi suurin autonvalmistaja.

Tutustu Renault -mallistoon tästä

Dacia

MYYNNISSÄ SALON TOIMIPISTEESSÄ

Dacian valmistamat autot on suunniteltu kestäviksi ja luotettaviksi. Ne tarjoavat ainutlaatuiset tilat omassa hintaluokassaan. Dacia onkin eräänlainen autojen Ikea: laaja valikoima hyvin suunniteltuja ja toimivia autoja niin edulliseen hintaan, että mahdollisimman moni voi ostaa itselleen uuden auton. Tämä on harvinainen, mutta toimiva resepti. Myymme Daciat Salon toimipisteestä.

Tutustu Dacia -mallistoon tästä

 

 

Nissan

MYYNNISSÄ SALON TOIMIPISTEESSÄ

Nissan on Japanin kolmanneksi suurin autonvalmistaja. Suosituin ja pitkään myyntitilastojen kärkeä pitänyt malli on Qashqai. Meiltä saat Nissanin crossoverit, sähköautot ja hyötyajoneuvot sekä kattavat huoltopalvelut. Tervetuloa koeajolle!

Tutustu Nissan -mallistoon tästä

 

 

Noudatamme Autoalan kuluttajaneuvottelukunnan (AUNE) hyväksymiä ja kuluttaja-asiamiehen tarkastamia autokaupan tilaus- ja kauppasopimusehtoja.

Close