Uudet autot

Tarkista tietojen oikeellisuus myyjältäsi.

Volvo

Volvon filosofia on aina ollut asettaa ihmiset etusijalle. Kehittää innovaatioita turvallisempaa, puhtaampaa ja nautinnollisempaa tulevaisuutta varten. Mitä ihmiset tarvitsevat? Miten he käyttävät autojaan? Näihin kysymyksiin vastaamiseksi ovat joskus tarpeen haastaa vallitsevat näkemykset ja löytää uusi polku. Sellaisten ratkaisujen tarjoaminen, jotka tekevät ihmisten elämästä helpompaa, turvallisempaa ja parempaa, on meille yhtä luonnollista kuin hengittäminen. Tämä on Volvon tapa toimia.

Tutustu Volvo -mallistoon tästä

Hyundai

Hyundai Motor Company perustettiin vuonna 1967. Siitä on kasvanut maailman viidenneksi suurin autovalmistaja. Sillä on yli 50 autoihin liittyvää tytär- ja sisaryhtiötä. Hyundai Motor Companyn ensimmäinen, omavalmisteinen vientiauto vuonna 1976 oli Pony, nyt Hyundain vienti on vuosittain yli neljä miljoona korkealaatuista henkilöautoa, maasturia, kuorma-autoa ja bussia. Vuonna 2015 Hyundai-autoja myytiin 4,964 miljoonaa kappaletta yli 180 maassa yli 5000 jälleenmyyjän liikkeissä. Myymme Hyundait Turun toimipisteestä.

Tutustu Hyundai -mallistoon tästä

Renault

Renault S.A. on ranskalainen autonvalmistaja. Renault tuottaa henkilö- ja pakettiautoja ja on aiemmin valmistanut myös kuorma-autoja, busseja, kiskobusseja ja traktoreita. Renault omistaa lähes puolet japanilaisesta Nissanista sekä kokonaan romanialaisen Dacian ja korealaisen Samsung Motorsin. Nämä kaikki yhteenlaskettuina Renault-konserni on maailman neljänneksi suurin autonvalmistaja. Myymme Renaultit Salon toimipisteestä.

Tutustu Renault -mallistoon tästä

Dacia

Dacian valmistamat autot on suunniteltu kestäviksi ja luotettaviksi. Ne tarjoavat ainutlaatuiset tilat omassa hintaluokassaan. Dacia onkin eräänlainen autojen Ikea: laaja valikoima hyvin suunniteltuja ja toimivia autoja niin edulliseen hintaan, että mahdollisimman moni voi ostaa itselleen uuden auton. Tämä on harvinainen, mutta toimiva resepti. Myymme Daciat Salon toimipisteestä.

Tutustu Dacia -mallistoon tästä

 

 

Noudatamme Autoalan kuluttajaneuvottelukunnan (AUNE) hyväksymiä ja kuluttaja-asiamiehen tarkastamia autokaupan tilaus- ja kauppasopimusehtoja.