Tähtiturva

Huolettomia kilometrejä

Tähtiturva on mahdollista myöntää vaihtoautoon, joka on sopimuksen alkaessa alle 7 vuotta vanha ja se on ajettu alle 180 000 km.

Turvan hinta on vain 365 €.

 

SEURAAVA OSAT KUULUVAT SOPIMUKSEEN

1. MOOTTORIN JA MOOTTORIELEKTRONIIKAN OSAT

Moottorin sisäiset voidellut liikkuvat osat: männät, männänrenkaat, kiertokanget, kampiakseli, nokka‐akselit, imu‐ ja pakoventtiilit, sekä niiden nostimet ja keinuvivut, akselien laakeroinnit, öljypumppu, jakoketju ja sen rattaat/kiristimet. Sylinterikansi ja moottorilohko vain, mikäli vaatii uusinnan em. osien rikkoutumisesta johtuen. Polttoaineruiskutuksen‐ ja sytytysjärjestelmän ohjainlaitteet, sytytyspuolat, pyörintänopeustunnistimet, ilmanpaine‐ ja lämpötilatunnistimet, käynnistinmoottori ja latausgeneraattori (ei tiivisteet).

 

2. OHJAUSJÄRJESTELMÄN OSAT

Tehostinpumppu, rattiakseli, ratti ja ohjausvaihde (ei putket, tiivisteet, letkut tai asentotunnistimet).

 

3. JARRUJÄRJESTELMÄN OSAT

Jarrupääsylinteri, jarrutehostin, jarrutusvoiman tehostin, jarrunestesäiliö, ABS-hydrauliaggregaatti, ABS-anturi ja ABS‐järjestelmän elektroninen ohjainlaite (ei ABS‐kehät, jarrusatulat, jarrusylinterit, jarruputket, levyt, palat, kengät tai käsijarru).

 

4. VOIMANSIIRRON OSAT

Vaihdelaatikon sisäiset voidellut liikkuvat osat ja vaihdelaatikon elektroniikka. Etu‐ ja takavetopyörästön sisäiset voidellut liikkuvat osat. Vetoakselit ja niiden nivelet (ei suojakumit). Kardaani ja sen tukilaakerit (ei tasapainotus). Nelivedon alennusvaihteisto, jakovaihteisto, lukot ja kytkimet. Kytkinsylinterit, kytkinlaakeri, kytkinlevy, painelevy ja vauhtipyörä (ei kuluma, tiivisteet, putket ja letkut).

 

5. AHTIMIEN OSAT

Turboahdin, kompressoriahdin, ahtopaineensäädin ja välijäähdytin (ei putket tai letkut).

 

6. POLTTOAINEJÄRJESTELMÄN OSAT

Polttoaineen siirtopumppu, ruiskutuspumppu, imusarja, kaasuläppäkotelo, ruiskutussuuttimet, ilmamassamittari, lambda‐, paine‐, ja lämpöanturit, polttoainetankin anturit (ei lisäainejärjestelmät, putkistot, suodattimet, tiivisteet).

 

7. PAKOKAASUJÄRJESTELMÄN OSAT

Pakosarja, EGR‐venttiili, EGR‐lauhdutin, NOx‐, paine‐, lämpöanturit ja pakoputkisto (pois lukien katalysaattori ja hiukkassuodatin).

 

8. MOOTTORIN JÄÄHDYTYSJÄRJESTEMÄN OSAT

Termostaatti, termostaattikotelo, vesipumppu (ei vuoto), jäähdytinkenno, jäähdytinkennon puhallinmoottori ja lämpötunnistin (ei putket, tiivisteet tai letkut).

 

9. TURVALAITTEIDEN OSAT

Turvatyynyt, törmäys/kiihtyvyystunnistimet sekä niiden kaapelit ja liittimet. Turvavöiden lukot ja esikiristimet. Rattilukko, virtalukko ja avaimenlukulaite (ei City Safety tai vastaavat ennakoivat turvajärjestelmät)

 

10.  MUKAVUUSLAITTEIDEN OSAT

Lasinnostimen vivusto, katkaisijat, moottorit. Keskuslukituksen avain, vastaanotin, moottorit, lukot ja vivusto. Kattoluukun moottori (ei kiskot, tiivisteet, katkaisijat, lamellit, verhot). Ulkopeilien moottorit.Vakionopeudensäätimen viiksi, katkaisijat, tutka ja poljintunnistimet. Vilkkujen, ajovalojen, sekä lasinpyyhkijöiden katkaisijat. Tuuli‐ ja takalasinpyyhkijän moottori (ei vivustot, pesulaitteet).

Mukavuuslaitteiden ohjainlaite. Mittaristot (ei ledit/polttimot/diodit/näytöt). Ilmastoinnin kompressori, kuivain, elektroninen ohjainlaite, tuuletinmoottori, höyrystin, säätöpaneeli, matkustamon lämmityslaitteen kenno, (ei putket, letkut, tiivisteet, liitokset, desinfioinnit, täytöt), tehdasasenteinen polttoainetoiminen lisälämmitin.

 

KUINKA PITKÄ SOPIMUSAIKA ON?

Määräaikainen Tähtiturvan sopimusaika on 12 kuukautta / 20 000 km

 

MITEN TOIMIN, JOS AUTOONI TULEE VIKA?

Toimita autosi ensisijaisesti myyjäliikkeeseen huoltoon tai korjaukseen, vaihtoehtoisesti lähimpään merkkiliikkeeseen. Jos on tarve hinaukselle, tilaa se vakuutusyhtiösi tai auton liikkumisturvan kautta.

Ilmoita korjaamolle tästä sopimuksesta, jolloin he osaavat ottaa yhteyttä palveluntarjoajaan (Fragus Warranty Finland Oy, www.fragus.fi) ja pyytää heiltä korjaus- ja laskutuslupaa.

 

MITÄ JOS MYYN AUTONI JA MINULLA ON TÄMÄ SOPIMUS?

Jos myyt auton toiselle yksityiselle henkilölle, sopimus on mahdollista siirtää uudelle omistajalle tietyin ehdoin.

 

AUTON YLLÄPITO

Tämän päivän autot ovat teknisesti niin kehittyneitä, ettei niitä enää pysty itse asianmukaisesti huoltamaan tai korjaamaan. Jopa akun‐ tai renkaanvaihto on joissakin autoissa toimenpiteitä, joita ei voi tehdä ilman huollon testilaitteita.

 

Kun autosi vaatii huoltoa tai korjausta, ota yhteyttä. Yhteystietomme löydät täältä.

 

Palvelun tarjoaa Fragus Warranty Finland Oy, www.fragus.fi, info@fragus.fi.