Honda CR-V HEV & PHEV

SUV
Uusi Honda CR-V on saatavilla nyt sekä ladattavana että itselataavana hybridinä vastaten kaikkiin arkesi vaatimuksiin!
Alk. 51 841 € + toimituskulut 600 €
Honda CR-V HEV & PHEV

Honda CR-V - sekä itselataavana että ladattavana

Uusi Honda CR-V tarjoaa ensimmäistä kertaa hybridiakun latausmahdollisuuden. Täyteen ladattuna voit liikkua päästöttömästi enintään 82 kilometriä.

Honda CR-V on segmentissään suunnannäyttäjä. Luotettava, tilava, ja tyylikäs maasturi on muovautunut vuosien saatossa tilavammaksi, turvallisemmaksi, sekä taloudellisemmaksi. Ympäri maailman tunnetut kirjaimet C, R ja V tulevat sanoista Compact Recreational Vehicle, kompakti vapaa-ajan ajoneuvo. Miksi se on historian yksi suosituimmista SUV-malleista, ja miten formula-auton moottori liittyy katumaasturiin? Tutustu suosikki-SUViin alta!

Tien viitoittaja alusta alkaen

Ensimmäisen sukupolven CR-V saapui markkinoille vuonna 1995. Ensiesittelystään alkaen maailmanlaajuiseksi suosikiksi noussut SUV viitoitti keskikokoisten maasturien luokan syntyä. Suomessa Civicin pohjalevylle perustunut CR-V oli tarjolla vuodesta 1997 alkaen, aina nelivetoisena. Maasturille ominaisesti CR-V oli kykenevä maastossa, mutta Hondalle ominaisesti neliveto sisälsi innovaatioita. Hydraulisiin pumppuihin perustunut neliveto kytkeytyi normaaliajossa pois päältä tehden maasturista etuvetoisen ja madaltaen kulutusta. Maavaraa ensimmäisen sukupolven CR-V tarjoili 205 millimetriä.

Seikkailullinen CR-V

Ensimmäistä sukupolvea seuranneet mallit eivät tinkineet luotettavuudesta eivätkä maasto-ominaisuuksista, ja uusimmat CR-V:t ovatkin yhä käteviä huonokuntoisemmallakin tiellä. Korkea maavara, mahdollisuus nelivedolle, sekä maastoauton siluetti tukevat japanilaisvalmistajan visiota arkikäyttöön sopivasta autosta, joka jättää tilaa seikkailulle.

Japanilaismaasturi nousi nopeasti maailmanlaajuiseksi suosikiksi. Yli 10 miljoonaa kappaletta myynyt CR-V on lunastanut paikkansa tärkeänä osana SUV-mallien historiaa, nykyisyyttä, sekä tulevaisuutta. Oleellisesti SUV:n perimään on kuulunut tyylikkyys, mahdollisuus edetä huonommallakin tiellä, luotettavuus, sekä turvallisuus.

Seikkailullisuutta korostaa myös CR-V:n monipuolinen ja rohkea vaihtoehtoisten käyttövoimien kartoitus. Tällä hetkellä japanilaismerkki kehittää suosikkimaasturista polttokennotoimista versiota Yhdysvaltojen markkinoille. Vetyä polttoaineenaan käyttävän mallin luvataan saapuvan markkinoilla Pohjois-Amerikassa vuonna 2025. Vetyauton kehittäminen korostaa Hondan visiota ja uskoa tulevaisuuteen, jossa päästöttömyys on mahdollista monin eri keinoin.

Monipuoliseksi muovautuva

Japanilainen suosikkimaasturi on muovautunut aikojen saatossa moneksi. Hondan ottaessa harppauksia hybriditeknologian saralla oli CR-V:llä kunnia olla merkin ensimmäinen hybridivoimalla liikkuva maasturi. Vuonna 2018 esitelty, viidenteen sukupolveen edennyt CR-V hybridi laski bensiinimalliin verrattuna polttoaineen kulutusta merkittävästi, ja nelivetona saatavilla ollut täyshybridi pysyi uskollisena keskikokoisen SUV:n DNA:lle.

CR-V hybridin tekniikka on itselataavaa, jossa polttomoottori toimii ensisijaisesti generaattorina taka-akselin päälle sijoitetulle akustolle. Eteenpäin auto liikkuu sähkömoottoreilla kaikissa tilanteissa paitsi tasaisissa maantienopeuksissa, jossa on mahdollista kytkeä moottori suoraan kiinni pyöriin kiinteällä välityksellä. Järjestelmän ensisijaisena etuna on se, että voit unohtaa latauskaapelit kokonaan ja saada hybridin hyödyt jokaisella ajollasi. Hondan hybridi on myös äärimmäisen helppo, eikä se vaadi sinulta monimutkaisten valikoiden läpi kahlaamista.

Myös uusi, vuonna 2023 esitelty kuudennen sukupolven CR-V sisältää myös täyshybridivoimalinjan sekä nelivedon. Aiempaa tilavampi, urheilullisempi, sekä ajettavuudeltaan entistä parempi uuden sukupolven japanilaismaasturi on saanut loistavia arvioita lehdistön koeajoissa.

Yhdessä edelleen kehitetyn itselataavan hybridivoimalinjan kanssa esiteltiin myös CR-V Plug-In Hybrid. Lyhenteellä PHEV tunnettu malli yhdistää itselataavan hybridivoimalinjan helppouden ja toimintalogiikan suurempaan akustoon, ja mahdollistaa täydellä latauksella jopa 82 kilometrin täyssähköisen kantaman. Japanilais-SUV vastaakin ajan haasteisiin tarjoamalla jokaiselle sopivan ratkaisun vähäpäästöisempään autoiluun turvallisesti ja luotettavasti.

Maasturi formulamoottorilla?

Hondan suosikkimaasturi ei lopeta innovointia. Tästä esimerkkinä on Yhdysvalloissa kehitetty villi konsepti Honda CR-V Hybrid Raceristä. CR-V:n ulkomuotojen alle on konseptissa piilotettu Pohjois-Amerikassa suositun Indycar-sarjan sääntöjen mukainen 2.2-litrainen turboahdettu V6-moottori, joka käy uusiutuvalla polttoaineella. Hybrid Racerin tarkoitus on toimia liikkuvana laboratoriona sarjan uuden sukupolven hybridimoottoreille, joita Honda sarjan toisena moottorinvalmistajana kehittää. Kilpamoottorin lisäksi konseptissa on sähkömoottori sekä superkapasitaattori, jotka nostavat tehon noin 800 hevosvoimaan, eli hieman yli neljä kertaa nykymallista maasturia enemmän. Kilpailuissa hurjaa konseptia ei nähdä, vaan auto on varattu ensisijaisesti liikkuvaksi laboratorioksi Hondan kilpamoottoreita kehittävälle tiimille.

Turvallisuutesi takaamiseksi

Uuden CR-V:n turvallisuuteen on panostettu paljon. Uusimmat Honda Sensing-järjestelmän ajoavustimet toimivat aktiivisesti taustalla varmistamassa, että pääset turvallisesti perille. Myös uusimmat varusteet, kuten adaptiivinen vakionopeudensäädin, kaistavahti, 360 asteen kamera, sekä kuolleen kulman avustin ovat läsnä uudessa CR-V:ssä. Mukavuutta ja luksusta arkeen tuovat muun muassa lämmitetyt sekä viilennetyt etuistuimet, keinonahkaverhoilu, sähkösäätöiset istuimet, sekä langaton Apple Carplay ja Android Auto. Myös ohjaamon keskelle sijoitettu kosketusnäyttö on saanut päivityksen, joka tekee siitä aiempaa helppokäyttöisen ja nopeasti reagoivan. Sisäänrakennettu navigointi löytää sinut perille niin työtapaamisiin kuin haluamaasi ravintolaan.

Honda ja Keskusautohalli

Keskusautohallin ja Hondan tiet yhdistyivät vuonna 2019 Raisiossa, kun Keskusautohallin Honda-myymälä avattiin. Huollot sekä varaosat kaikkiin Hondiin löydät Turusta sekä Forssasta ja Salosta. Tervetuloa Keskusautohalliin tutustumaan uuteen Honda CR-V:en sekä kaikissa muissa Honda-asioissasi!

Lue lisää Honda CR-V:stä

82 km
Sähköinen kantama jopa*
Honda SENSING
Vakiona
617 litraa
Tavaratilaa jopa
5.9 l / 100 km
Kulutus vain**

*Todelliseen toimintamatkaan vaikuttavat ajotapa ja eri olosuhteet, kuten ulkolämpötila, sää, tuuli, maasto ja maanteiden kunto. Myös auton eri toimintoihin, kuten lämmitykseen ja viilennykseen, käytettävän sähkön määrällä on vaikutusta toimintamatkaan. Koskee PHEV-mallia.
**WLTP-mittaustavan mukaan. Todelliseen kulutukseen vaikuttavat muun muassa ulkoiset olosuhteet, ajotapa, sekä keskinopeus. Koskee e:HEV-mallia.

CR-V PHEV Hero

Hybridi tarpeisiisi

Uusi CR-V on saatavilla kahdella modernilla, vähäpäästöisellä voimalinjalla. Valittavana on edelleen kehitetty täyshybridivoimalinja, joka on saatavilla myös nelivetoisena, sekä ensimmäistä kertaa Plug-In Hybrid -voimalinja jopa 82 kilometrin sähköisellä kantamalla.

Entistä isompi CR-V

Uusi CR-V on kasvanut edeltäjästään, ja tarjoaa jopa 617 litraa tavaratilaa takaistuinten ollessa pystyasennossa. Takaistuinten ollessa säädettävät ja kallistettavat, on myös takapenkillä matkustavilla mukavaa ja tilavaa.

Viimeisintä teknologiaa

Uusi Honda CR-V on saatavilla uusimmilla ajoavustimilla matkantekosi helpottamiseksi. Honda SENSING -järjestelmän osana ovat vakiona muun muassa mukautuva vakionopeudensäädin, aktiivinen kaistavahti sekä aktiivinen törmäyksenestojärjestelmä.

Valitse tyylisi

Tässä malliston suosituimpia vaihtoehtoja. Linkistä saat tarjouksen juuri kyseiseen autoon.

Voit myös tiedustella muita mallivaihtoehtoja lomakkeen kohdassa "Viesti". Kerro, mitä autoltasi odotat niin räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi sopiva auto.

Honda CR-V PHEV Advance Tech

PHEV Advance Tech

Alk. 59 976 €
+ toimituskulut 600 €
Honda CR-V Hybrid Elegance 4WD

Hybrid Elegance 4WD

Alk. 58 031 €
+ toimituskulut 600 €
Honda CR-V Hybrid Advance 4WD

Hybrid Advance 4WD

Alk. 63 958 €
+ toimituskulut 600 €

Heti ajoon

Heti ajoon -autot ovat uusia autoja, joilla on korkeintaan 14 päivän
toimitusaika. Tämä yhtälö on mahdollinen, sillä Heti ajoon -autot ovat
Keskusautohallin toimipisteissä olevia maahantuotuja ja valmiiksi varusteltuja
ajoneuvoja. Ne ovat joko ajamattomia tai vähän ajettuja esittelyautoja.

Alla listattuna Hondamme jotka saat vaikka heti ajoon.

Honda Jazz

Honda JazzHybrid Crosstar - HETI AJOON VARASTOSSA OLEVA AUTO

Vuosimalli
2024
Mittarilukema
0 km
Teho
79 kW / 107 hv
Käyttövoima
Bensiini
Vaihteisto
Automaatti
Myyjäliike
Raisio
Heti ajoon!
32 077 €
tai396,94 € / kk
Honda HR-V

Honda HR-VHybrid Advance - GoodYear 18" talvirenkaat Honda aluvantein veloituksetta, arvo yli 2500 euroa /

Vuosimalli
2023
Mittarilukema
0 km
Teho
96 kW / 131 hv
Käyttövoima
Bensiini
Vaihteisto
Automaatti
Myyjäliike
Raisio
Heti ajoon!
40 720 €
tai497,94 € / kk
Honda HR-V

Honda HR-VHybrid Advance - GoodYear 18" talvirenkaat Honda aluvantein veloituksetta, arvo yli 2500 euroa /

Vuosimalli
2023
Mittarilukema
0 km
Teho
96 kW / 131 hv
Käyttövoima
Bensiini
Vaihteisto
Automaatti
Myyjäliike
Raisio
Heti ajoon!
41 300 €
tai504,72 € / kk
Honda HR-V

Honda HR-VHybrid Advance - GoodYear 18" talvirenkaat Honda aluvantein veloituksetta, arvo yli 2500 euroa /

Vuosimalli
2023
Mittarilukema
0 km
Teho
96 kW / 131 hv
Käyttövoima
Bensiini
Vaihteisto
Automaatti
Myyjäliike
Raisio
Heti ajoon!
41 300 €
tai504,72 € / kk
Honda Civic

Honda CivicHybrid Sport

Vuosimalli
2024
Mittarilukema
0 km
Teho
135 kW / 184 hv
Käyttövoima
Bensiini
Vaihteisto
Automaatti
Myyjäliike
Raisio
Heti ajoon!
41 622 €
tai508,48 € / kk
Honda HR-V

Honda HR-VHybrid Advance Style - ESITTELYAUTO MYYNNISSÄ / sisältää mainitut lisävarusteet

Vuosimalli
2023
Mittarilukema
1 944 km
Teho
96 kW / 131 hv
Käyttövoima
Bensiini
Vaihteisto
Automaatti
Myyjäliike
Raisio
Heti ajoon!
42 800 €
tai522,25 € / kk
Honda HR-V

Honda HR-VHybrid Advance Style - GoodYear 18" talvirenkaat Honda aluvantein veloituksetta, arvo yli 2500 euroa /

Vuosimalli
2023
Mittarilukema
0 km
Teho
96 kW / 131 hv
Käyttövoima
Bensiini
Vaihteisto
Automaatti
Myyjäliike
Raisio
Heti ajoon!
42 814 €
tai522,41 € / kk
HONDA HR-V

HONDA HR-VHybrid Advance Style - GoodYear 18" talvirenkaat Honda aluvantein veloituksetta, arvo yli 2500 euroa /

Vuosimalli
2023
Mittarilukema
0 km
Teho
96 kW / 131 hv
Käyttövoima
Bensiini
Vaihteisto
Automaatti
Myyjäliike
Raisio
Heti ajoon!
43 692 €
tai532,67 € / kk
Honda HR-V

Honda HR-VHybrid Advance Style - malliston korkein varustetaso / kattokaiteet / langaton puhelinlataus / kaksivärinen metalliväri

Vuosimalli
2023
Mittarilukema
0 km
Teho
96 kW / 131 hv
Käyttövoima
Bensiini
Vaihteisto
Automaatti
Myyjäliike
Raisio
Heti ajoon!
43 692 €
tai532,67 € / kk
Honda Civic

Honda CivicHybrid Advance - Nopeaan toimitukseen! / GoodYear 18" talvirenkaat Honda aluvantein veloituksetta, arvo yli 2500 euroa

Vuosimalli
2024
Mittarilukema
0 km
Teho
135 kW / 184 hv
Käyttövoima
Bensiini
Vaihteisto
Automaatti
Myyjäliike
Raisio
Heti ajoon!
45 694 €
tai556,07 € / kk
Honda ZR-V

Honda ZR-VHybrid Sport - ESITTELYAUTO MYYNNISSÄ / UUSI MALLI HONDA ZR-V TÄYSHYBRIDI / HINTAAN SISÄLTYY MAINITUT LISÄVARUSTEET

Vuosimalli
2023
Mittarilukema
2 182 km
Teho
135 kW / 184 hv
Käyttövoima
Bensiini
Vaihteisto
Automaatti
Myyjäliike
Raisio
Heti ajoon!
46 800 €
tai568,99 € / kk
Honda CR-V

Honda CR-VHybrid Elegance 2WD - GoodYear 18" talvirenkaat Honda aluvantein veloituksetta, arvo yli 2500 euroa

Vuosimalli
2024
Mittarilukema
0 km
Teho
135 kW / 184 hv
Käyttövoima
Bensiini
Vaihteisto
Automaatti
Myyjäliike
Raisio
Heti ajoon!
51 841 €
tai627,90 € / kk
Honda CR-V

Honda CR-VHybrid Elegance 2WD - GoodYear 18" talvirenkaat Honda aluvantein veloituksetta, arvo yli 2500 euroa / HETI AJOON VARASTOSSA OLEVA TÄYSHYBRIDI

Vuosimalli
2024
Mittarilukema
0 km
Teho
135 kW / 184 hv
Käyttövoima
Bensiini
Vaihteisto
Automaatti
Myyjäliike
Raisio
Heti ajoon!
52 429 €
tai634,77 € / kk
Honda E:NY1

Honda E:NY1Advance - GoodYear 18" talvirenkaat Honda aluvantein veloituksetta, arvo yli 2500 euroa / Honda uusi sähköauto eNy1, varastossamme oleva uusi auto / Saatavissa myös Elegance varustetaso joka 2500 e hinnaltaan alempi.

Vuosimalli
2024
Mittarilukema
0 km
Teho
150 kW / 204 hv
Käyttövoima
S
Vaihteisto
Automaatti
Myyjäliike
Raisio
Heti ajoon!
53 839 €
tai651,25 € / kk
Honda CR-V

Honda CR-VPHEV Advance Tech - GoodYear 18" talvirenkaat Honda aluvantein veloituksetta, arvo yli 2500 euroa / HETI AJOON, VARASTOSSA OLEVA PLUG-IN HYBRIDI

Vuosimalli
2024
Mittarilukema
0 km
Teho
135 kW / 184 hv
Käyttövoima
Bensiini
Vaihteisto
Automaatti
Myyjäliike
Raisio
Heti ajoon!
59 975 €
tai722,95 € / kk
Honda CR-V

Honda CR-VPHEV Advance Tech - GoodYear 18" talvirenkaat Honda aluvantein veloituksetta, arvo yli 2500 euroa / Plug in hybrid uutuus Honda CR-V / 82 km WLTP range / tuuletettu nahkaverhous / muistipenkit / panoraamakattoluukku

Vuosimalli
2024
Mittarilukema
0 km
Teho
135 kW / 184 hv
Käyttövoima
Bensiini
Vaihteisto
Automaatti
Myyjäliike
Raisio
Heti ajoon!
60 492 €
tai729,00 € / kk
Honda CR-V

Honda CR-VPHEV Advance Tech - GoodYear 18" talvirenkaat Honda aluvantein veloituksetta, arvo yli 2500 euroa / uusi Plug-In Hybrid CR-V / WLTP range 82 km / tämä väri saatavissa vain Plug-in CR-V malliin

Vuosimalli
2024
Mittarilukema
0 km
Teho
135 kW / 184 hv
Käyttövoima
Bensiini
Vaihteisto
Automaatti
Myyjäliike
Raisio
Heti ajoon!
60 510 €
tai729,21 € / kk
Honda CR-V

Honda CR-VPHEV Advance Tech - Plug-in hybrid CR-V / WLTP range 82 km / kattava varustelu

Vuosimalli
2024
Mittarilukema
0 km
Teho
109 kW / 148 hv
Käyttövoima
Bensiini
Vaihteisto
Automaatti
Myyjäliike
Raisio
Heti ajoon!
60 510 €
tai729,21 € / kk
Honda CR-V

Honda CR-VHybrid Advance 4WD - ESITTELYAUTO MYYNNISSÄ, mainitut lisävarusteet sisältyvät kokonaishintaan / Uusi Honda CR-V täyshybridi

Vuosimalli
2024
Mittarilukema
7 396 km
Teho
135 kW / 184 hv
Käyttövoima
Bensiini
Vaihteisto
Automaatti
Myyjäliike
Raisio
Heti ajoon!
63 800 €
tai767,65 € / kk
Honda CR-V

Honda CR-VHybrid Advance 4WD - HETI AJOON VARASTOSSA OLEVA AUTO / UUSI MALLI 2024

Vuosimalli
2024
Mittarilukema
0 km
Teho
135 kW / 184 hv
Käyttövoima
Bensiini
Vaihteisto
Automaatti
Myyjäliike
Raisio
Heti ajoon!
64 578 €
tai776,75 € / kk
Honda CR-V

Honda CR-VHybrid Advance 4WD - GoodYear 18" talvirenkaat Honda aluvantein veloituksetta, arvo yli 2500 euroa / TÄYSHYBRIDI / UUTUUS MALLI 2024 / HUIKEA VAKIOVARUSTELU /

Vuosimalli
2024
Mittarilukema
0 km
Teho
135 kW / 184 hv
Käyttövoima
Bensiini
Vaihteisto
Automaatti
Myyjäliike
Raisio
Heti ajoon!
64 578 €
tai776,75 € / kk
Tarjouskori
Tarjouskori on tyhjä.