Volvo EC40

Täyssähköinen crossover
Coupemaisen muotoilun tyylikkyys ja crossoverin käytännöllisyys - päästöttömästi. Sitä on Volvo EC40 Recharge.
Alk. 53 400 € + toimituskulut 600 €
Volvo EC40

Volvo EC40

Volvon ensimmäinen pelkästään täyssähköinen henkilöautomalli, Volvo EC40, lanseerattiin vuonna 2020 kantaen nimeä C40. Uutuus perustui EX40:n täyssähköiseen malliin. C40 on muotoilultaan tyylikkään coupemainen crossover. Urheilullisuutta korostavat paitsi auton siluetti, niin myös takana sijaitseva spoileri sekä ilmanohjaimet takaikkunan päällä. Suorituskykyä himoitseville tarjolla on Twin-malli, jonka kaksi sähkömoottoria ja neliveto tarjoavat jopa 408 hevosvoimaa ja 670 newtonmetriä vääntöä sekä 547 kilometrin kantaman. Pyrähdys sataan kilometriin tunnissa taittuu vain 4,7 sekunnissa. Takavetoisena Single-mallina toimintamatka on 483 kilometriä ja Single Extended Range –mallina huimat 577 kilometriä WLTP-mittaustavan mukaan.

Ekologinen valinta

EC40 on paitsi dynaaminen, myös ympäristötietoinen valinta. EC40:n hiilijalanjälki on pienempi kuin bensiinikäyttöisellä EX40:llä sähkön tuotantotavasta riippumatta. EC40:n tuotanto sekä 200 000 kilometrin käytön päästöt ovat tuulivoimalla ladatulla sähköllä laskettaessa 27 hiilidioksidiekvivalenttitonnia, kun taas EX40:n vastaava luku on 59 hiilidioksidiekvivalenttitonnia. Tutustu tarkemmin elinkaarianalyysiin.

Tilaa elämälle

Sisätilat ovat tilavat. Volvo EC40:n tavaratila on 413 litraa, ja istuintilaa sisätiloissa viidelle. Ergonomisesti muotoillut etuistuimet ja runsaat säätömahdollisuudet pitävät huolen oikeasta ajoasennosta kuljettajasta riippumatta. Takana tilaa on runsaasti, ja mikäli tavaratilan tilavuus ei riitä, löytyy perinteisen konepellin alta vielä 19 litran säilytyslokero vaikkapa latauskaapeleita varten. Takapenkit kaatamalla tavaratila kasvaa jopa 1 205 litraa.

Laadukkaat sisätilat

Sisätiloja hallitsevat ympäristöystävälliset ja laadukkaat materiaalit. Istuinten verhoilu on kierrätysmateriaaleista valmistettua, eikä skandinaavisen minimaalisesti muotoilluista sisätiloista löydy lainkaan nahkaa. Matot on valmistettu kierrätysmateriaaleista, ja maaston innoittama tunnelmavalaistus luo rauhallisen tunnelman. Vakiovarusteinen panoraamakatto tuo matkustamoon avaruutta ja valoa. Lisäksi säilytystilaa löytyy runsaasti sekä keskikonsolista että ovitaskuista. Fiksuja Volvo-ratkaisuita edustavat myös yhteensä 7 kiinnityskoukkua sisätiloissa, jotka on esitelty videolla.

Uusinta teknologiaa

Kuten muut Volvon uusimmat mallit, myös EC40 perustuu Googlen käyttöliittymään. Helppokäyttöistä ja monipuolista järjestelmää hallitaan yhdeksäntuumaiselta kosketusnäytöltä, ja se sisältää kaikki tärkeimmät modernit toiminnot aina Googlen navigoinnista Google Assistantiin sekä Spotifyhin. Näytön kautta hallitaan myös auton ajoavustimia, kuten adaptiivista vakionopeudensäädintä, kuolleen kulman avustusta ja kaistavahtia. Myös peruutuskameran kuva heijastetaan keskinäytölle, samoin kuin älypuhelimen peilaussovellukset. Kuljettajalla on lisäksi oma 12-tuumainen näyttö, joka kertoo selkeästi toimintamatkan ja nopeuden sekä tarvittaessa heijastaa myös karttakuvan näytölle.

Lisävarusteina saatavilla ovat Pohjolan pimeyteen suunnitellut Pixel LED –valot matkasi turvaamiseksi, 20 tuuman näyttävät kevytmetallivanteet sekä esiintaittuva vetokoukku. Vetokyky nelivetomallilla on jopa 1 800 kiloa jarrullista massaa.

Keskusautohalli on ollut Volvon koti Suomessa jo vuodesta 1928. Ensimmäisenä Ruotsin ulkopuolisena Volvo-jälleenmyyjänä tunnemme Volvon, ja asiakkaamme tuntevat meidät. Tervetuloa tutustumaan Volvon täyssähköiseen sekä hybridimallistoon Turun ja Salon toimipisteissämme!

Lue lisää C40:stä

Täyssähköinen Volvo EC40 Recharge

Coupemaisen muotoilun tyylikkyys ja crossoverin käytännöllisyys - päästöttömästi. Sitä on Volvo EC40 Recharge.

580 km
Toimintamatka enintään*
32 min
Latausaika 10-80%**
4,7s
Kiihtyvyys 0-100 km/h
Neliveto
Saatavilla

*Todelliseen toimintamatkaan vaikuttavat ajotapa ja eri olosuhteet, kuten ulkolämpötila, sää, tuuli, maasto ja maanteiden kunto. Myös auton eri toimintoihin, kuten lämmitykseen ja viilennykseen, käytettävän sähkön määrällä on vaikutusta toimintamatkaan. **latausajat ovat riippuvaisia eri tekijöistä, kuten ulkolämpötilasta, akun lämpötilasta, latauslaitteistosta sekä akun ja auton kunnosta.

Volvo C40 Keskusautohalli

Informaatio kosketuksen päässä

Volvo EC40 Rechargen käyttöjärjestelmä on kehitetty yhdessä Googlen kanssa. Auton 9-tuumaiselta kosketusnäytöltä voit käyttää integroitua Google Mapsia sekä puheohjauksen mahdollistavaa Google Assistantia.

Dynaamista suorituskykyä

Sähkömoottoreiden ja saatavilla olevan nelivedon tarjoama välitön vääntö ja tasainen kiihtyvyys luovat dynaamisen ajokokemuksen. Kaupunkiajossa yhden polkimen ajo ja sähkömoottoreiden rekuperaatio tekevät ajamisesta helppoa.

Premiumia ekologisemmin

Volvo EC40 Recharge on valmistettu ympäristöä kunnioittavasti. Ohjaamon verhoilussa ei ole käytetty lainkaan nahkaa. Lisäksi akkujen valmistusprosessi sekä materiaalien hankinta on toteutettu ympäristöä sekä ihmisoikeuksia kunnioittaen.

Valitse tyylisi

Tässä malliston suosituimpia vaihtoehtoja. Linkistä saat tarjouksen juuri kyseiseen autoon.

Voit myös tiedustella muita mallivaihtoehtoja lomakkeen kohdassa "Viesti". Kerro, mitä autoltasi odotat niin räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi sopiva auto.

Volvo EC40 Single Extended Range Core

Single Extended Range Core

Alk. 55 400 €
+ toimituskulut 600 €
Volvo EC40 Single Extended Range Ultra Pro

Single Extended Range Ultra Pro

Alk. 58 830 €
+ toimituskulut 600 €
Volvo EC40 Twin Plus Pro

Twin Plus Pro

Alk. 61 480 €
+ toimituskulut 600 €

Heti ajoon

Heti ajoon -autot ovat uusia autoja, joilla on korkeintaan 14 päivän
toimitusaika. Tämä yhtälö on mahdollinen, sillä Heti ajoon -autot ovat
Keskusautohallin toimipisteissä olevia maahantuotuja ja valmiiksi varusteltuja
ajoneuvoja. Ne ovat joko ajamattomia tai vähän ajettuja esittelyautoja.

Alla listattuna Volvo EC40 automme jotka saat vaikka heti ajoon.

Volvo EC40

Volvo EC40Twin Plus Pro - Heti toimitukseen

Vuosimalli
2025
Mittarilukema
0 km
Teho
300 kW / 408 hv
Käyttövoima
S
Vaihteisto
Automaatti
Myyjäliike
Salo
Heti ajoon!
62 230 €
tai749,31 € / kk
Tarjouskori
Tarjouskori on tyhjä.