Volvo V60

Recharge lataushybridi
Nauti dynaamisesta skandinaavisesta farmariautosta. Valmiina seuraavaan seikkailuusi.
Alk. 57 269 € + toimituskulut 600 €
Volvo V60

Volvo V60

Volvo yhdistetään usein farmarimallisiin autoihin, ja ruotsalaisvalmistaja on pitänyt perinteistään kiinni jo vuodesta 1927. Uusi Volvo V60 lataushybridi yhdistää runsaat jalka- ja tavaratilat, tyylikkään muotoilun sekä pitkän täyssähköisen kantaman. Uusimmat Long Range –mallit tarjoilevat myös aimo annoksen tehoa sekä nelivedon. Sekä nykyinen V60 että edeltäjänsä ovat toimineet pioneereina ruotsalaismerkin mallistossa.

1. Sukupolvi (2010 – 2018)

Volvo V60:n ensimmäinen sukupolvi esiteltiin vuonna 2010. Malli seurasi samassa kokoluokassa aiemmin mallimerkinnällä V70 esiteltyä mallia. Yksi V60:n lähtökohdista oli Volvolle ominaiseen tapaan turvallisuus, eikä siitä tingitty uuden mallin suunnittelussa. Kaupunkialueen turvallisuutta parantava City Safety -järjestelmä, WHIPS niskan alueen vammoja ehkäisevä järjestelmä sekä sivuturvaverhot olivat vakiovarusteita. Muun muassa niiden avulla V60 saavutti muun Volvon malliston tavoin täydet viisi tähteä Euro NCAP -törmäystesteissä.

Pioneeri heti alusta alkaen

V60 toimi suunnannäyttäjänä tulevaisuuden Volvoille monella tapaa. Urheilullista tietä viitoitti erityispainos V60 Polestar, joka esiteltiin vuonna 2013. Jo valmiiksi urheilullisen R-Design –varustetason ulkonäön muutoksien lisäksi Polestar-mallit saivat Öhlinsin iskunvaimentimet, Brembon jarrut, sekä tehokkaan kuusisylinterisen moottorin, joka tuotti 350 hevosvoimaa kaikille neljälle pyörälle. V60 Polestar raivasi tietä paitsi urheilullisille Volvoille, myös Polestarille, jonka DNA:han kuuluu edelleen urheilullinen ajettavuus.

Volvo V60 esitteli myös lataushybridin vuonna 2011 seuraavalle mallivuodelle. Dieselhybridi oli yksi ensimmäisiä laatuaan markkinoilla, ja iso askel kohti vähäpäästöisyyttä ruotsalaisjätin mallistossa. 12 kilowattitunnin akustolla varustetun hybridin sähköinen kantama oli enintään 50 kilometriä, ja sähkömoottori kehitti takapyörille 70 hevosvoimaa ja 200 newtonmetriä vääntöä. V60 DRIVe saavutti finaalipaikan Green Car Of The Year –kilpailussa vuonna 2013.

Myös Cross Country –malli esiteltiin vuodelle 2015. Aiempien Cross Country –mallien mukaisesti maavaraa kasvatettiin 65 millimetrillä, ja valittavina olivat korkeaprofiiliset 18- tai 19-tuumaiset renkaat. Ulkonäön kruunasivat maastoon sopivat sekä koria suojaavat levikkeet lokasuojissa, ja Cross Country –mallit olivat saatavilla nelivetoisina bensiini- ja dieselmoottorivaihtoehdoilla.

2. Sukupolvi (2018 - )

Toinen sukupolvi esiteltiin vuonna 2018. Aiempaa minimalistisempi ja urheilullisempi V60 pysyi niin ikään aitona juurilleen tarjoten runsaasti tavaratilaa sekä erinomaisen ajotuntuman. V60 löysikin nopeasti tiensä Suomen suosituimpien autojen listan kärjen tuntumaan. Aiemmasta sukupolvesta paluun tekivät niin urheilulliset Polestar-mallit, lataushybridit kuin Cross Country –maastomallit.

Tyylillä eteenpäin

V60:n muotoilussa on paitsi veistoksellisuutta, myös klassista ruotsalaista muotoilukieltä. Farmarimallin perä tuo mieleen aiemmat ruosalaisvalmistajan farmarit aina 144:stä alkaen, ja keulan ilmettä hallitsevat Thor’s Hammer LED-valot ovat muodostuneet ruotsalaismerkin malliston yhdeksi tunnistettavimmista piirteistä. Sisätiloissa tunnelma on skandinaavisen minimalistinen sekä valoisa, ja eri verhoiluvaihtoehdot sekä puu- tai alumiinisomisteet kertovat laadukkaasta viimeistelystä.

Mukavuutta ja dynaamisuutta

Matkanteko V60:llä on dynaamisen mukavaa. Urheilullisempaa ajoa arvostaville on V60:n ohjaus tarkka ja napakka, olematta kuitenkaan kova. Kyyti pysyy siis mukavana myös huonommalla tiestöllä. Mukavuutta lisäävät ergonomiset, laadukkaasti verhoillut ja varustetasosta riippuen osittain tai täysin sähkösäätöiset istuimet edessä, joissa on säädettävä reisituki ja ristiselän tuki. Äänentoiston laatua arvostaville on tarjolla kaksi erinomaista vaihtoehtoa Harman Kardonin 14 kaiuttimen ja 610 watin tehoisen QLS-surround –teknologiaa hyödyntävän äänentoistojärjestelmän sekä vieläkin astetta tehokkaamman, yhteensä 1 410 watin tehoisen 15-kanavaisen surround-äänentoiston mahdollistavan Bowers & Wilkinsin äänentoistojärjestelmän myötä. Jälkimmäinen mahdollistaa myös muun muassa konserttitilan, jolloin voit tuntea olevasi paikan päällä kuuntelemassa lempiartistisi keikkaa.

Mukavuutta lisäävät myös uusimmat ajoavustimet, kuten adaptiivinen vakionopeussäädin, kaistavahti, sekä kuolleen kulman avustin. Yhdessä ne muodostavat Pilot Assist -järjestelmän, joka tukee kuljettajaa entistä turvallisemmassa ajamisessa. Navigoinnista huolehtii Googlen Maps-navigointi, jota hallitaan helppokäyttöiseltä 9-tuumaiselta kosketusnäytöltä, joka on upotettu tyylikkäästi kojelautaan.

Mallivuonna 2022 V60:n käyttöliittymä vaihtui Volvon omakehitteisestä Sensus-käyttöliittymästä Google-pohjaiseen käyttöliittymään. Entistä nopeampi ja responsiivisempi käyttäjäkokemus sisältää Googlen Play-sovelluskaupan, jolla saat valikoiman puhelimestasi tuttuja sovelluksia, kuten Spotifyn, EasyParkin, sekä Storytellin autosi näytölle. V60 myös kommunikoi sovelluksiesi kanssa, jolloin voit jatkaa esimerkiksi musiikin kuuntelua autossasi siitä, mihin olohuoneessasi tai kuntosalilla jäit. Iso parannus on myös Google-käyttöliittymän autoihin sisäänrakennettu 4G-verkkoyhteys, joka mahdollistaa datan jakamisen missä tahansa oletkin.

Entistä pidemmälle sähköllä

V60 lataushybridin kantama ennen malliuudistusta, eli mallivuoden 2023 autoihin asti, oli 45 kilometriä. Uusissa Long Range –mallin lataushybrideissä akuston koko on liki tuplattu, aiemmasta 11,2 kilowattitunnista aina 18,6 kilowattituntiin. WLTP-laskentatavan mukainen täyssähköinen kantama kasvoi samalla huimasti, jopa 91 kilometriin asti. Sähkömoottori kehittää 145 hevosvoimaa, joka riittää loistavasti arkiajoon ja huolehtii ripeästä kiihtyvyydestä myös täyssähköisen ajon aikana.

Lataushybridi tuo joustavuutta arkeesi myös entistä monipuolisempien etäkäyttömahdollisuuksien myötä. Auton esilämmitys pakkassäällä Volvo Cars –sovelluksen kautta tekee talvisista pakkasaamuistasi vielä sen piirun verran mukavampia, ja perheenjäsenesi lainatessa autoasi pystyt tarkistamaan, missä päin autosi liikkuu. Niin ikään latauksen hallinta, autosi tila, ilmastoinnin asetukset, sekä ovien lukitus ovat hallittavissa helppokäyttöisen ja varmatoimisen Volvo Cars –sovelluksen kautta.

Tilaa elämälle

V60 on paitsi tyylikäs, myös tilava. Runsaat, viidelle riittoisat tilat sekä reunimmaisten takaistuinten ISOFIX-kiinnikkeet varmistavat monikäyttöisyyden eri elämänvaiheissasi. Mikäli takapenkille istahtavat aikuiset, on jalka- ja pääntilaa riittävästi, ja molempien istuinrivien erinomainen ergonomia huolehtii jaksamisesta pidemmälläkin matkalla. Tavaratilaa on runsaasti, jopa 471 litran edestä. Takaistuimet taittamalla tila kasvaa 1 431 litraan. Mikäli tarvitset voimaa kuorman vetämiseen, lisävarusteena saatavalla esiin taittuvalla vetokoukulla on mahdollista vetää jopa 2 000 kilon jarrullista painoa.

Tutustu tilavan dynaamiseen V60:een sekä muihin Volvon malleihin Keskusautohallin Turun ja Salon myymälöissä. Olemme toimineet Volvo-jälleenmyyjänä jo vuodesta 1928 alkaen, joten tunnemme Volvon kuin omat taskumme. Tervetuloa!

Lue lisää V60:stä

Tilaa joka käyttöön

Uuden sukupolven ladattava hybridivoimalinja mahdollistaa pidemmän päästöttömän ajon - tinkimättä farmariauton tarjoamasta käytännöllisyydestä.

Hybridi
Ladattava
Enintään 88 km
Sähköinen kantama*
Neliveto
Vetotapa
529 litraa
Tavaratilan koko

*Luvut perustuvat vakioiduissa testioloissa saatuihin WLTP-tietoihin. Todellinen toimintamatka ja polttoaineen-/energiankulutus vaihtelevat ajotavan ja muiden ulkoisten tekijöiden mukaan.

Volvo V60 Keskusautohalli

Käytännöllistä designia

Tilavat ja skandinaavisen raikkaat sisätilat takaavat viihtyisän ja mukavan ajokokemuksen. Taka-akselille sijoitettu sähkömoottori tarjoaa välittömän väännön ja täyssähköisen ajon aikainen yhden polkimen ajo helpon ajettavuuden.

Ajoasi avustamassa

Turvallisuus on Volvon filosofian peruspilari. Uusin teknologia sekä kehittyneet ajoavustimet pitää huolta sinusta, jotta voit keskittyä olennaiseen. Saatavilla muun muassa kuolleen kulman avustus, hätäjarrutusjärjestelmä, 360 asteen kamerajärjestelmä sekä Volvo On-Call.

Google mukanasi

Autoon integroidut Google-palvelut mahdollistavat Google Assistantin käytön puheohjauksella, jotta voit keskittyä ajamiseen. Lisäksi Google Maps-kartat ohjaavat sinut perille määränpäähäsi sekä tuovat liikennetiedot reaaliaikaisesti ulottuvillesi.

Valitse tyylisi

Tässä malliston suosituimpia vaihtoehtoja. Linkistä saat tarjouksen juuri kyseiseen autoon.

Voit myös tiedustella muita mallivaihtoehtoja lomakkeen kohdassa "Viesti". Kerro, mitä autoltasi odotat niin räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi sopiva auto.

Volvo V60 T6 AWD Long Range Plus Dark aut

T6 AWD Long Range Plus Dark aut

Alk. 58 247 €
+ toimituskulut 600 €
Volvo V60 T8 AWD Long Range High Performance Plus Bright aut

T8 AWD Long Range High Performance Plus Bright aut

Alk. 60 099 €
+ toimituskulut 600 €
Volvo V60 T8 AWD Long Range High Performance Ultra Dark aut

T8 AWD Long Range High Performance Ultra Dark aut

Alk. 62 106 €
+ toimituskulut 600 €

Heti ajoon

Heti ajoon -autot ovat uusia autoja, joilla on korkeintaan 14 päivän
toimitusaika. Tämä yhtälö on mahdollinen, sillä Heti ajoon -autot ovat
Keskusautohallin toimipisteissä olevia maahantuotuja ja valmiiksi varusteltuja
ajoneuvoja. Ne ovat joko ajamattomia tai vähän ajettuja esittelyautoja.

Alla listattuna Volvo V60 automme jotka saat vaikka heti ajoon.

Volvo V60

Volvo V60T8 AWD Long Range High Performance Plus Dark aut - Heti ajoon/Rekisteröimätön uusi auto

Vuosimalli
2024
Mittarilukema
0 km
Teho
335 kW / 455 hv
Käyttövoima
Bensiini
Vaihteisto
Automaatti
Myyjäliike
Salo
Heti ajoon!
62 878 €
tai756,88 € / kk
Tarjouskori
Tarjouskori on tyhjä.