Volvo V90

Recharge lataushybridi
Farmari-ikoni nyt sähköistetyllä voimalinjalla. Koe skandinaavinen premium-farmari.
Alk. 66 532 € + toimituskulut 600 €
Volvo V90

Volvo V90

Isot farmarit ovat olleet olennainen osa Volvon DNA:ta jo pitkään. Erityisesti 700- ja 900 –mallisarjat ovat jääneet historiaan tilavina, luotettavina, mukavina, sekä turvallisina autoina. Ruotsalaisvalmistajan farmareiden vaikutus on ollut niin suuri, että ne ovat saaneet jopa oman kansankielisen lempinimensä, kartano-Volvon.

Uusi V90 plug-in hybridi jatkaa siitä, mihin aiemmat mallisukupolvet jäivät tarjoten maltillisen kulutuksen, suuren täyssähköisen kantaman, erinomaisen ajomukavuuden sekä kattavan varustelun. V90 saavutti muun ruotsalaisvalmistajan malliston tavoin täydet viisi tähteä riippumattomassa Euro NCAP -törmäystestissä. Vaihtoautohallimme puolelta löytyvät puolestaan muun muassa Volvo V90 diesel –mallit.

Volvon suurien farmareiden historia

Ruotsalaisen autojätin mallisto ulottuu aina vuoteen 1953, jolloin PV445 Duett esiteltiin maailmalle. Monikäyttöinen Duett jalostui moneksi, aina pakettiautosta kevyeksi kuorma-autoksi. Farmarimallinen Duett oli yksi ensimmäisiä ruotsalaisvalmistajan malleja, joita vietiin Yhdysvaltoihin. PV445:n merkityksestä kertoo myös auton saama oma postimerkki vuonna 1997. Alkuperäinen PV544 on nähtävillä Turun Keskusautohallissa sedan-mallisena.

Farmariautojen perinnettä jatkoivat mallit Amazon, 145, 1800 ES, 245, sekä 260. Astetta suurempaan kokoluokkaan astuttiin vuonna 1985 740-mallin esittelyn myötä. Vuonna 1990 esiteltiin mallit 940 ja 960, jotka tarjosivat ruotsalaismerkille tunnusomaisten ominaisuuksien eli turvallisuuden ja tilan lisäksi ennennäkemätöntä mukavuutta. 900-sarjan mallien edustusautomaisuudesta kumpuaakin lempinimi kartano-Volvo.

Vuonna 1994 Volvo osoitti, ettei farmaria hankkiessa tarvitse tinkiä urheilullisuudesta. 850 T5-R –malli yhdisti urheilullisuuden suureen takakonttiin, ja tuloksena on yksi ikonisimmista ruotsalaisvalmistajan malleista. Urheilullisuus ei myöskään rajoittunut vain katujen puolelle, vaan farmarimallin 850 kilpaili korkeatasoisessa Ison-Britannian vakioautosarja BTCC:ssä, jossa farmarilla napattiin viides tila.

V70-malli esiteltiin vuonna 1996. Tuotanto jatkui kolmessa sukupolvessa aina vuoteen 2016 saakka. V70 sai kuitenkin väistyä uuden V90 –mallin saapuessa tuotantoon vuonna 2016.

Tilaa ja viimeistelyä

Uusi V90 tarjoaa tilaa viidelle hengelle sekä heidän matkatavaroilleen. Jalkatila ei lopu etu- eikä takariviltä kesken, ja tavaratilaa on ruhtinaalliset 551 litraa. Tavaratilan pituus on 750 millimetriä ja leveys 520 millimetriä. Lisäksi suurin sallittu perävaunumassa on 2100 kilogrammaa.

Funktionaalisuuden alla piilee myös korkea, premium-laatuinen viimeistely ohjaamossa. Skandinaavisen minimalistinen muotoilukieli, laadukkaat materiaalit, sekä ergonomiset istuimet luovat kotoisan tunnelman ohjaamoon. Saatavilla ovat muun muassa Tailored Wool Blend –villasekoiteverhoilu, panoraamakattoikkuna, tunnelmavalaistus, sekä aitoa puuta olevat somisteet. Etuistuimet ovat saatavilla sähkösäätöisinä muistipaikoilla ja tarjoavat joka tilanteeseen sopivia ominaisuuksia, kuten lämmityksen, tuuletuksen, sekä hierontatoiminnon. Takaistuimiin on niin ikään saatavilla lämmitys. Tyylikkään viimeistelyn kruunaa lisävarusteinen Orreforsin valmistama, kristallinen vaihteenvalitsin.

Volvo on yhdessä Harman Kardonin sekä Bowers & Wilkinsin kanssa panostanut V90:n äänentoistojärjestelmien laadukkuuteen. Harman Kardonin äänentoistopaketissa korviasi hemmottelevat 14 kaiutinta, auton nopeuden huomioon ottava vastamelutoiminto, sekä 660 watin teho. Mikäli tämä ei täytä hifivaatimuksiasi, Bowers & Wilkinsin äänentoistojärjestelmä täyttää toiveesi. Yhteensä 1 410 watin tehoinen, 15-kanavainen ja 19 kaiuttimesta koostuva järjestelmä tukee surround-ääntä. Voit myös eläytyä lempimusiikkiisi aivan uudella tavalla konserttisali tai jazzkerho-tiloilla.

Entistä pidemmälle päästöttä

Uudet V90 AWD Long Range –mallit tarjoavat entistä pidemmän täyssähköisen kantaman. Keskitunneliin sijoitettuna hybridiakusto ei vie lainkaan tavaratilaa, sekä mahdollistaa nelivedon sekä erinomaisen suorituskyvyn. WLTP-kantama Long Range –malleilla on jopa 87 kilometriä.

Volvo V90 T6 Long Range –lataushybridin yhteenlaskettu teho on 350 hevosvoimaa ja 659 newtonmetriä, joka mahdollistaa suuren edustusauton kiihdytyksen paikoiltaan sataan kilometriin tunnissa vain 5,5 sekunnissa. Akusto tukee 3-vaiheista AC-latausta 11 kilowatin teholla, jolloin akusto latautuu kotilatauksella täyteen viidessä tunnissa.

Malliston huipulle sijoittuu Volvo V90 T8 Long Range High Performance –lataushybridi. Ministeritason kyytiä vauhdittavat yhteensä 455 hevosvoimaa ja huimat 709 newtonmetriä vääntöä. Nelivetoisena V90 T8 kiihtyy sataan kilometriin tunnissa vain 4,8 sekunnissa. Kaikki tämä eleettömästi pehmeän dynaamisen alustan sekä taka-akselin ilmajousituksen huolehtiessa maksimaalisesta matkustusmukavuudesta, kuten kartanon pihaan sopivalta farmarilta voi odottaa.

Hybridimallien helppokäyttöisyyttä tukee Volvo Cars –sovellus. Sovelluksen kautta voit hallinnoida autosi toimintoja etänä. Esimerkiksi esilämmityksen ja lukituksen hallinta onnistuvat kätevästi helppokäyttöisen sovelluksen kautta. Myös autosi paikantaminen sekä kantaman tarkistaminen onnistuvat Volvo Cars –sovelluksen kautta.

Vaihtoautovalikoimastamme löytyvät myös perinteisemmät bensiini- ja dieselmallit. Volvo V90 diesel –mallisto kattaa mallimerkinnät D3 ja D4, jotka yltävät vain 5,3–6,5 litran keskikulutukseen WLTP-syklillä mitattuna. V90 Cross Country –mallit ovat saatavilla ainoastaan bensiini-, diesel- ja kevythybridivoimalinjoilla.

Edustava siluetti

Ulkopuolelta V90 on minimalistisen tyylikäs, edustava, sekä helposti tunnistettavissa. Edessä keulaa koristavat Thors’ Hammer LED-valot adaptiivisuudella. Jopa 20-tuumaiset, näyttävät kevytmetallivanteet luovat modernin ilmeen. Ulkonäköä määrittävät myös seitsemän skandinaavisen tyylikästä värivaihtoehtoa sekä Bright- ja Dark –teemat luoden joko hienostunutta tai dynaamista tunnelmaa. Volvon tyylikäs muotoilu varmistaa, että V90 erottuu liikennevirrassa edukseen.

Tervetuloa kokemaan kaikkien aikojen tilavin Volvon farmari Keskusautohallissa. Palvelemme sinua Volvo-myynnin asioissa Turun ja Salon toimipisteissämme. Volvo-huoltomme sijaitsevat Turussa, Salossa, sekä Forssassa. Olemme olleet Volvon koti Suomessa jo vuodesta 1928, ja voimmekin ylpeänä sanoa olevamme Volvon ensimmäinen edustaja Suomessa!

Lue lisää V90:stä

Skandinaavista mukavuutta sähköistettynä

Farmari-ikoni nyt sähköistetyllä voimalinjalla. Koe skandinaavinen premium-farmari.

Hybridi
Lataus
Enintään 87 km
Toimintamatka sähköllä*
Neliveto
Vetotapa
551 litraa
Tavaratilan koko

*Luvut perustuvat vakioiduissa testioloissa saatuihin WLTP-tietoihin. Todellinen toimintamatka ja polttoaineen-/energiankulutus vaihtelevat ajotavan ja muiden ulkoisten tekijöiden mukaan.

Volvo V90 Keskusautohalli

Sähköistä arkesi

Uudistettu V90 Rechargen hybridivoimalinja mahdollistaa entistä pidemmän ajon sähköllä vaikuttavan suorituskyvyn ohella. Lataushybridin sähkömoottori mahdollistaa myös yhden polkimen ajon sekä tasaisen kiihtyvyyden.

Skandinaavista luksusta

Astu omaan skandinaaviseen olohuoneeseesi. Tilavat sisätilat luovat ilmavuuden tunteen niin etu- kuin takaistuimille. Saatavilla ovat panoraamakatto, Bowers & Wilkins premium-äänentoisto, villakangas- tai nahkaverhoillut mukavuusistuimet hierontatoiminnolla.

Tilan tunnetta

Volvo V90 on suunniteltu tilavuus keskiössä. Tilavat istuimet viidelle, 551 litran tavaratila sekä suksiluukku taitettavien takaistuimien keskipaikalla tarjoavat modulaarisuutta arkesi erilaisten tavaroiden kuljettamiseen.

Valitse tyylisi

Tässä malliston suosituimpia vaihtoehtoja. Linkistä saat tarjouksen juuri kyseiseen autoon.

Voit myös tiedustella muita mallivaihtoehtoja lomakkeen kohdassa "Viesti". Kerro, mitä autoltasi odotat niin räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi sopiva auto.

Volvo V90 T6 AWD Long Range Plus Bright aut

T6 AWD Long Range Plus Bright aut

Alk. 70 288 €
+ toimituskulut 600 €
Volvo V90 T6 AWD Long Range Ultra Dark aut

T6 AWD Long Range Ultra Dark aut

Alk. 74 920 €
+ toimituskulut 600 €
Volvo V90 T8 AWD Long Range High Performance Ultra Dark aut

T8 AWD Long Range High Performance Ultra Dark aut

Alk. 78 008 €
+ toimituskulut 600 €

Heti ajoon

Heti ajoon -autot ovat uusia autoja, joilla on korkeintaan 14 päivän
toimitusaika. Tämä yhtälö on mahdollinen, sillä Heti ajoon -autot ovat
Keskusautohallin toimipisteissä olevia maahantuotuja ja valmiiksi varusteltuja
ajoneuvoja. Ne ovat joko ajamattomia tai vähän ajettuja esittelyautoja.

Alla listattuna Volvo V90 automme jotka saat vaikka heti ajoon.

Volvo V90

Volvo V90T8 AWD Long Range High Performance Plus Dark aut - Heti ajoon/Harman&Kardon audio

Vuosimalli
2024
Mittarilukema
9 200 km
Teho
335 kW / 455 hv
Käyttövoima
Bensiini
Vaihteisto
Automaatti
Myyjäliike
Salo
Heti ajoon!
74 800 €
tai896,20 € / kk
Tarjouskori
Tarjouskori on tyhjä.