Volvo XC60

Recharge lataushybridi
Suunniteltu arkeesi. Älykkään tietotekniikan ja skandinaavisen muotoilun saumaton yhteistyö. Sähköllä jopa 78 kilometriä.
Alk. 68 039 € + toimituskulut 600 €
Volvo XC60

Älykkäämpi XC60.

Se on dynaaminen ladattava hybridicitymaasturi – ja päivitettyjen yksityiskohtien ja Google-palvelujen ansiosta se on älykkäämpi kuin koskaan.

Hybridi
Lataus
Enintään 78 km
Toimintamatka sähköllä*
Neliveto
Vetotapa
Google
Sisältyy

*Luvut perustuvat vakioiduissa testioloissa saatuihin WLTP-tietoihin. Todellinen toimintamatka ja polttoaineen-/energiankulutus vaihtelevat ajotavan ja muiden ulkoisten tekijöiden mukaan.

Volvo XC60

Volvon keskikokoinen katumaasturi (SUV) XC60 on löytänyt paikkansa paitsi suomalaisten sydämessä, myös myyntitilastojen kärjessä. Runsaasti mukavuutta, tilaa, skandinaavista tyyliä, turvallisuutta sekä erinomaiset ajo-ominaisuudet tarjoavana siihen on helppo ihastua. Se onkin syystä ollut Volvon myydyin malli ensiesittelystään alkaen.
Uusi Volvo XC60 Recharge on tarjolla kahdella plug-in hybrid –voimalinjalla. T6 Long Range tarjoilee 350 hevosvoimaa sekä täyssähköisen 78 kilometrin kantaman. T8 Long Range High Performance nostaa teholukemat 455:een säilyttäen saman kantaman sähköllä.

1. Sukupolvi – 2008–2016

Ensimmäisen sukupolven Volvo XC60 esiteltiin Geneven autonäyttelyssä vuonna 2008. Auto edusti Volvon harppausta keskikokoisten katumaastureiden suosiota kasvattavaan segmenttiin. Saatavilla olivat bensiini- ja dieselmoottorivaihtoehtoja niin etu- kuin nelivetoisenakin. Vaihteistoissa vaihtoehtoina olivat kuusipykäläinen manuaalivaihteisto sekä kuusivaihteinen Geartronic-automaattivaihteisto. Mallivuodelle 2015 esiteltiin täysin uusi kahdeksanportainen automaattivaihteisto, joka jää historiaan maailman ensimmäisenä kahdeksanportaisena vaihteistona, joka on suunniteltu poikittain asennettuihin moottoreihin.
Turvallisempaan arkeen

XC60 kehitettiin Volvolle ominaiseen tapaan turvallisuus edellä. Esimerkkinä turvallisuuden eteen tehdystä työstä on Euro NCAP- turvallisuustestin täydet viisi tähteä. Uusi malli toi mukanaan monia innovaatioita, kuten täysin uuden City Safety -järjestelmän vakiovarusteena. City Safety -järjestelmä toimii ensimmäisen sukupolven XC60:ssä alle 30 kilometrin tuntinopeuksissa, eli nimensä mukaisesti kaupunkialueella. Se havaitsee esteitä, kuten muita autoja tai tienkäyttäjiä, ja aktivoi hätäjarrutuksen automaattisesti. XC60 toi järjestelmän ensimmäisenä vakiovarusteena markkinoille. Mallisukupolven uudistuksen mukana XC60 sai päivitetyn toisen sukupolven version järjestelmästä, joka nosti automaattisen kaupunkialueen hätäjarrutuksen nopeuden 50 kilometriin tunnissa. XC60 nostikin turvallisuuden segmentissään uudelle tasolle suojaten entistä paremmin niin kuljettajaa kuin etu- ja takapenkkiläisiä.

Maastokykyä mökkitielle

Vaikka kyseessä onkin katumaasturi, on myös maasturipuoleen kiinnitetty huomiota. Samalla kun autoa kehitettiin Ruotsissa, hoidettiin maasto-ominaisuuksien kehitys Isossa-Britanniassa haastavilla maastoradoilla. Auton kyvykkyydestä kertovat katumaasturille poikkeuksellisen suuret lähestymis- ja jättökulmat 22 ja 27 astetta. Neliveto on toteutettu ruotsalaisen Haldexin monilevykytkimellä. Mökkitien navigointia ei ole siis unohdettu, vaikka katumaasturista nimellisesti puhutaankin.

Malliuudistus esiteltiin vuodeksi 2014. Entistä terävälinjaisempi auto sisälsi uusia, entistä vähäkulutuksisempia moottorivaihtoehtoja, uuden 7-tuumaisen kosketusnäytön sekä TFT-näytön kuljettajalle.

Kaiken kaikkiaan ensimmäisen sukupolven malleja valmistettiin hieman yli miljoona kappaletta. XC60 sai paljon kiitosta paitsi turvallisuudestaan, myös erinomaisesta ajettavuudesta, erittäin mukavasta jousituksesta sekä skandinaavisesta sisustastaan. XC60 on auto, jonka kanssa on helppo elää ja josta on helppo pitää.

XC60 Vaihtoautot

2. Sukupolvi – 2017–

Toinen sukupolvi suositusta Volvo XC60:stä esiteltiin maailmalle vuonna Genevessä vuonna 2017. Modernimpi, entistä tilavampi ja viimeistellympi kori keräsi suuresti huomiota sekä positiivista julkisuutta. XC60 täytti myös asiakkaiden odotukset Suomessa, ollen yksi myydyimmistä Volvon malleista sekä keskikokoisten premium-katumaastureiden ykkönen vuodesta toiseen.

Voimalinjoja joista valita

Täysin uudelle pohjarakenteelle tehty toisen sukupolven katumaasturi sai ensimmäistä kertaa nyt myös plug-in hybridivoimalinjan. 10,4 kilowattitunnin akusto ja 87-hevosvoimainen sähkömoottori liitettiin 320-hevosvoimaiseen bensiinimoottoriin, jolloin Volvo XC60 T8 Twin Engine –malli tarjoili huimat lukemat 407 hevosvoimaa. Päästöttömästi ensimmäisillä T8 Twin Engine –hybridimalleilla pystyi ajamaan enintään 45 kilometriä. Akusto on sijoitettu kaikissa XC60:ssä, kuten muissakin Volvoissa, keskelle kardaanitunnelin jättämään tilaan, jolloin tavaratilan koosta ei tarvitse hybridimalleissa tinkiä. Mallistoon kuuluivat myös diesel- ja bensiiniversiot, myös kevythybrideinä B-mallimerkinnällä.

Turvallisuus, joka on syvällä Volvon DNA:ssa, oli jälleen kerran suunnittelijoilla keskiössä. City Safety -järjestelmään lisättiin vastaantulevien autojen väistötoiminto ehkäisemään nokkakolareita. Kuolleen kulman tarkkailuun keskittynyt BLIS-järjestelmä puolestaan auttaa ehkäisemään kaistanvaihdossa tapahtuvia onnettomuuksia. Kehitystyö palkittiin, sillä XC60 saavutti Volvon koko muun malliston tavoin täydet viisi tähteä riippumattomassa Euro NCAP -törmäystestissä.

Ensimmäisten vuosien ajan auto oli saatavilla Volvon omalla Sensus-käyttöliittymällä, joka päivitettiin Googlen kehittämään Android Automotive -käyttöliittymään kasvojenkohotuksen yhteydessä vuonna 2021. Molemmat käyttöliittymät ovat helppokäyttöisiä ja intuitiivisia, ja sisältävät muun muassa Google Maps -navigoinnin, Spotifyn sekä älypuhelimen peilauksen. Keskikonsoliin integroitu näyttö on myös tyylikäs osa ohjaamoa, eikä heijasta valoa sijoittelunsa vuoksi.

Muutoksen tuulet

Malliuudistus toi myös isoja uudistuksia voimalinjoihin, sillä T6 ja T8 –mallien akuston koko miltei tuplattiin. 18,8 kilowattitunnin akustolla varustettuihin uusiin hybridimalleihin lisättiin mallinimeen Long Range, ja syystä - sähköinen toimintamatka nousi 78 jopa kilometriin, kattaen suurimman osan päivittäisistä ajoista. Samalla sähkömoottorin tehoa kasvatettiin 145 hevosvoimaan. T8-malli tarjoilee nykyään yhteensä herkulliset 455 hevosvoimaa ja alle 5 sekuntia sataan kilometriin tunnissa. Pelkällä sähköllä ajettaessa tehokkaampi sähkömoottori sujuvoittaa arkiajoa entistä enemmän.

Volvo XC60 –mallisto koostuu nykyään kahdesta plug-in hybridimallista. Malliston aloittaa T6 Long Range –hybridi, jossa on tarjolla 350 hevosvoimaa sekä sama 78 kilometrin täyssähköinen kantama kuin isoveljessään T8 Long Range High Performancessa. Varustetasoja on kolme järjestyksessä Core, Plus, sekä Ultimate. Lisäksi auton ulkonäköä voi räätälöidä kahdella teemalla, Brightilla ja Darkilla, sekä yhdeksällä eri ulkovärillä ja seitsemällä eri verhoiluvaihtoehdolla. Värit edustavat skandinaavista suunnittelua ja ovat ottaneet inspiraatiota Pohjolan luonnosta.

Skandinaavista ylellisyyttä

XC60 tarjoaa korkean ajoasennon mukavalla näkyvyydellä ja Volvolle ominaisilla loistavilla istuimilla. Viimeisimmät turvajärjestelmät pitävät sinut sekä matkustajasi turvassa, ja XC60:n loistava ajettavuus huolehti sekä ajomukavuudesta että dynaamisesta tuntumasta. Tyylikkäät ja tehokkaat Thors Hammer LED-valot näkyvät pitkälle ja erottuvat liikenteessä. Skandinaavisen olohuoneen tunnelmaa ylläpitävät myös erinomainen äänieristys ja lisävarusteena saatavalla Bowers & Wilkinsin äänentoistolla on olosi kuin hifi-studiossa.

Uusi Volvo XC60 edustaa skandinaavista tyylikkyyttä, mukavuutta, edistynyttä teknologiaa sekä vähäpäästöisyyttä. Myymme Turun ja Salon liikkeissä niin uusia kuin käytettyjä XC60 –autoja. Vaihtoautovalikoimamme sisältää runsaasti käytettyjä, hyvän historian Volvo XC60 vaihtoautoja, ja Heti Ajoon –valikoimastamme löydät nopeaan toimitukseen uusia autoja. Tervetuloa tutustumaan!

Lue lisää XC60:stä

Volvo XC60 Keskusautohalli

Pidempi toimintamatka sähköllä

Volvo XC60 Rechargella voit ajaa jopa 78 kilometriä täysin päästöttömästi. Sähköinen ajaminen mahdollistaa myös yhden polkimen ajon regeneraation avulla. Uuden sukupolven sähkömoottori tuottaa 145 hevosvoiman maksimitehon.

Dynaaminen neliveto

Vähäpäästöisyyden takia ei tarvitse tinkiä etenemiskyvystä. Volvo XC60 Rechargen dynaaminen neliveto tekee etenemisestäsi varmaa sekä urheilullisen tehokasta sähkömoottorin ja polttomoottorin saumattoman yhteistyön tuloksena.

Google mukanasi

Autoon integroidut Google-palvelut mahdollistavat Google Assistantin käytön puheohjauksella, jotta voit keskittyä ajamiseen. Lisäksi Google Maps-kartat ohjaavat sinut perille määränpäähäsi sekä tuovat liikennetiedot reaaliaikaisesti ulottuvillesi.

Valitse tyylisi

Tässä malliston suosituimpia vaihtoehtoja. Linkistä saat tarjouksen juuri kyseiseen autoon.

Voit myös tiedustella muita mallivaihtoehtoja lomakkeen kohdassa "Viesti". Kerro, mitä autoltasi odotat niin räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi sopiva auto.

Volvo XC60 T6 AWD Long Range Plus Bright aut

T6 AWD Long Range Plus Bright aut

Alk. 69 316 €
+ toimituskulut 600 €
Volvo XC60 T6 AWD Long Range Ultra Pro Dark aut

T6 AWD Long Range Ultra Pro Dark aut

Alk. 73 478 €
+ toimituskulut 600 €
Volvo XC60 T8 AWD Long Range High Performance Ultra Pro Dark aut

T8 AWD Long Range High Performance Ultra Pro Dark aut

Alk. 75 951 €
+ toimituskulut 600 €

Heti ajoon

Heti ajoon -autot ovat uusia autoja, joilla on korkeintaan 14 päivän
toimitusaika. Tämä yhtälö on mahdollinen, sillä Heti ajoon -autot ovat
Keskusautohallin toimipisteissä olevia maahantuotuja ja valmiiksi varusteltuja
ajoneuvoja. Ne ovat joko ajamattomia tai vähän ajettuja esittelyautoja.

Alla listattuna Volvomme jotka saat vaikka heti ajoon.

Volvo XC40

Volvo XC40Recharge Single Plus Extended Range - Heti ajoon/Talvirenkaat 990€

Vuosimalli
2024
Mittarilukema
0 km
Teho
185 kW / 252 hv
Käyttövoima
S
Vaihteisto
Automaatti
Myyjäliike
Salo
Heti ajoon!
55 540 €
tai671,13 € / kk
Volvo C40

Volvo C40Recharge Single Plus Extended Range - Heti ajoon/Talvirenkaat 990€

Vuosimalli
2024
Mittarilukema
0 km
Teho
185 kW / 252 hv
Käyttövoima
S
Vaihteisto
Automaatti
Myyjäliike
Salo
Heti ajoon!
57 040 €
tai688,66 € / kk
Volvo V60

Volvo V60T8 AWD Long Range High Performance Plus Dark aut - Rekisteröimätön uusi auto/Talvirenkaat 990€

Vuosimalli
2024
Mittarilukema
0 km
Teho
335 kW / 455 hv
Käyttövoima
Bensiini
Vaihteisto
Automaatti
Myyjäliike
Salo
Heti ajoon!
62 878 €
tai756,88 € / kk
Volvo C40

Volvo C40Recharge Twin Plus - Talvirenkaat 990€/Rekisteröimätön uusi auto

Vuosimalli
2024
Mittarilukema
0 km
Teho
300 kW / 408 hv
Käyttövoima
S
Vaihteisto
Automaatti
Myyjäliike
Salo
Heti ajoon!
63 190 €
tai760,52 € / kk
Volvo C40

Volvo C40Recharge Twin Plus - Heti ajoon/Talvirenkaat 990€/Led pikselivalot/Microtech verhoilu

Vuosimalli
2024
Mittarilukema
0 km
Teho
300 kW / 408 hv
Käyttövoima
S
Vaihteisto
Automaatti
Myyjäliike
Salo
Heti ajoon!
63 190 €
tai760,52 € / kk
Volvo C40

Volvo C40Recharge Twin Plus

Vuosimalli
2024
Mittarilukema
0 km
Teho
300 kW / 408 hv
Käyttövoima
S
Vaihteisto
Automaatti
Myyjäliike
Turku
Heti ajoon!
63 190 €
tai760,52 € / kk
Volvo V90

Volvo V90T8 AWD Long Range High Performance Plus Dark aut - Heti ajoon/Harman&Kardon audio

Vuosimalli
2024
Mittarilukema
800 km
Teho
335 kW / 455 hv
Käyttövoima
Bensiini
Vaihteisto
Automaatti
Myyjäliike
Salo
Heti ajoon!
74 800 €
tai896,20 € / kk
Tarjouskori
Tarjouskori on tyhjä.