Myynti ja huolto palvelevat normaalisti

Hyvä asiakkaamme,

Keskusautohalli huolehtii työntekijöidensä sekä asiakkaidensa terveydestä ja seuraa tilanteen kehittymistä tarkasti. Noudatamme viranomaisten ja terveysalan ammattilaisten suosituksia ja olemme kiinnittäneet erityistä huomiota käsien pesuun ja pintojen desinfiointiin. Olemme tehostaneet siivousta ja puhdistamme esimerkiksi ovenkahvoja useita kertoja päivässä. Käsien desinfiointiainetta sekä saippuaa on saatavilla jokaisessa toimipisteessämme.

 

Pyrimme tarjoamaan yhtä laadukasta palvelua kuin yleensä, mutta pyydämme ymmärrystä ja kärsivällisyyttä, mikäli viivästyksiä tai poissaoloja ilmenee. Automyyntimme palvelee sinua normaalisti kasvokkain, mutta halutessasi myös puhelimitse tai videopuhelun kautta. Voimme esitellä auton myös etänä.

 

Puhdistamme esittelyautojemme ja vaihtoautojemme ohjauspyörät ja kosketuspinnat jokaisen koeajon jälkeen ja huolehdimme myös huollon sijaisautojen puhdistuksista jokaisen käytön jälkeen. Mahdollisuuksien mukaan voimme tuoda auton myös luoksesi koeajettavaksi.

 

Myös huoltomme ja varaosamyyntimme palvelevat sinua normaalisti. Muistathan, että meille voit tuoda autosi huoltoon kellon ajasta riippumatta ja avaimet voi aina pudottaa kirjekuoressa lukittuun postilaatikkoon, josta ne saamme vaivattomasti. Erikseen sovittaessa voimme myös noutaa autosi huoltoon. Seuraamme tilanteen kehittymistä jatkuvasti ja tiedotamme muutoksista ensi tilassa.

 

Terveisin Keskusautohallin väki