Turku, toinen kerros, hallinnon tilat.

Petri Arvo

toimitusjohtaja
0207 218 103

Ominaisuudet

  • Perhe ja ystävät35
  • Liikunta ja ulkoilu25
  • Keskusautohalli40

Kolmen tyttären isä, aviomies, kahden koiran huoltaja, joka edellä mainittujen lisäksi rakastaa luontoa, Turun saaristoa, veneilyä, mökkeilyä, matkustelua, ystäviään ja viihtyy kuntosalilla, Golf -kentällä, laskettelurinteessä, ladulla, sohvalla, urheilutapahtumissa, konserteissa, ulkotöissä, ruokapöydässä, hellan ääressä, grillaamassa, nuotiolla, metsällä, kalassa, töissä ja vaikka missä, se olen minä.

Autokauppiaan uran aloitin, jo 14-vuotiaana, jolloin menin ensikertaa autokauppaan kesätöihin. Kun nauttii työstään yhtä paljon kuin minä, ei alan vaihto ole vakavissaan tullut koskaan mieleenkään. Olen ollut myös ollut äärimmäisen onnekas, kun olen päässyt autokauppiaan urallani tekemään ja näkemään toimialaa eri puolilta. Olen toiminut autojen vähittäiskaupassa sekä maahantuonnissa ja ollut myös paljon tekemisissä eri autovalmistajien kanssa. Suomen lisäksi olen työskennellyt neljässä eri maassa. Vuodesta 1998 olen työskennellyt ylimmässä johdossa toimitusjohtajana.

Kaikkein parasta on nykyisyys ja tulevaisuus. Keskusautohalli on hieno yritys, jolla on pitkä historia suomalaisessa autokaupassa. Vuosi 2022 on Keskusautohallin 95. toimintavuosi ja Volvon kanssa yhteistä polkua on kuljettu 94 vuotta. Keskusautohalli on sen henkilökunta, asiakkaat ja yhteistyökumppanit. On hienoa olla osa tätä kokonaisuutta. Toimiala kehittyy ja muuttuu ja Keskusautohalli elää vahvasti kehityksessä mukana.

Tarjouskori
Tarjouskori on tyhjä.