Salo

Toni Lindell

tiiminvetäjä | Volvo
0207 218 304

Vastaan Keskusautohallin Salon toimipisteessä neljän omamekaanikon ja yhden vauriomekaanikon työjohdosta sekä salolaisten Volvo- ja Renault-asiakkaiden palvelusta.

Tämän vuoden syyskuussa tulee kymmenen vuotta täyteen Keskusautohallissa. Aloitin täällä työni mekaanikkona. Sen jälkeen työskentelin palvelumyyjänä, ja nyt on toinen vuosi menossa näissä tehtävissä.

Työpäiväni alkavat sähköpostin läpi käymisellä. Sen jälkeen käyn huoltohallin puolella keskustelemassa mekaanikkojen kanssa, mitä autoja on tullut hinattuna ja tarvitsevatko he apua käytännön tehtävissä. Tavallisesti omamekaanikot tutkivat, huoltavat ja korjaavat autot itse, mutta kiireellisissä tapauksissa olen heidän apunaan.

Parasta työssäni omamekaanikkojen tiiminvetäjänä on se, että jokainen työpäivä on erilainen. Aika kuluu nopeasti, koska koko ajan on jotain tekemistä.

Vapaalla ollessani harrastan salibandya. Lisäksi harrastuksiini kuuluu juokseminen, salilla käyminen ja vaeltaminen. Urheilua tulee kulutettua myös television välityksellä paljon.

Tarjouskori
Tarjouskori on tyhjä.