Volvo Clean Zone - helpotusta allergiaan

Volvon Clean Zone -ilmastointi suodattaa allergeeneja, ilmansaasteita sekä muun muassa siitepölyjä auton sisäilmasta.

DSC_0886_nelio

Kauniin kukkiva kevät

Kevät on kaikesta luonnon heräämisestä huolimatta varsinkin allergikoille haastavaa aikaa. Katu- ja siitepöly kutittavat nenää vauvasta vaariin, ja näiden aiheuttamaa epämukavuutta voi kestää keväästä riippuen joka viikkoja. Auton sisäilmassa olevan siitepölyt ja muut allergeenit ovat paitsi epämukavia, myös turvallisuusriski. Aivastaessasi noin sadan kilometrin tuntivauhdissa, ehtivät silmäsi olla kiinni jopa 15 metrin matkan.

Clean Zone avuksi

Clean Zone -ilmastoinnilla varustetuissa Volvoissa sekä Polestareissa allergiaoireille voi heittää hyvästit matkan ajaksi. Clean Zone -ilmastointi suodattaa ulkoa tulevaa ilmaa puhtaaksi jättäen auton ulkopuolelle muun muassa siitepölyt, suurimman osan katupölystä sekä esimerkiksi tiettyjä bakteereita. Sisä- ja ulkoilman laatua voi tarkkailla auton keskinäytöstä löytyvällä ilmanlaatu-ohjelmalla, joka näyttää PM 2.5 -pienhiukkasten määrän sekä auton sisällä että ulkopuolella. Avatessasi Volvosi keskuslukituksen tai aktivoidessasi esilämmityksen tai -tuuletuksen, ilmastointi myös kierrättää sisäilman, jotta sisään astuessasi voit nauttia raikkaasta tuulahduksesta heti ensimmäisistä metreistä alkaen.

IMG_0704nelio
IMG_0700nelio

Seuraa mitä hengität

Voit myös seurata eri ilmansaasteiden sekä allergiaa aiheuttavien kasvien esiintyvyyttä ulkoilmassa keskinäytön kautta. Puut, ruohokasvit sekä rikkakasvit ovat jaoteltu erikseen, jotta voit seurata puhtaasta ilmasta, millainen siitepölytilanne alueella vallitsee. Lisäksi ilmansaasteet, kuten typpi- ja rikkioksidit, ovat eroteltuina ja niiden esiintyvyyttä voi helposti seurata värikoodien avulla.

Tarjouskori
Tarjouskori on tyhjä.