Volvo S90

Recharge lataushybridi
Uusinta teknologiaa, vähäpäästöisiä ratkaisuita ja skandinaavista designia. Sitä on Volvo S90 Recharge.
Kysy hinta automyyjältämme
Volvo S90

Volvo S90

Volvo S90 on Volvon edustusluokan sedan. Se on hienostunut, dynaaminen, tyylikäs, ylellinen – jopa ministeritasolle asti. Ei siis ihme, että edustuksellinen Volvo S90 kääntää katseita. S90 tarjoaa myös runsaat tilat viidelle henkilölle sekä matkatavaroille sekä viiden tähden turvallisuutta kaikille matkustajille.

Voimalinjoja jokaiseen makuun

Volvo S90 on Volvon ensimmäinen E-segmentin lataushybridi. Alusta alkaen hybridiksi suunniteltu S90 esiteltiin vuonna 2016, ja Volvo S90 T8 Recharge –mallit tarjosivat 410 hevosvoimaa ja yli 45 kilometrin täyssähköisen kantaman. Long Range –mallien esittelyn jälkeen tehot nousivat T8-mallissa jopa 455 hevosvoimaan ja täyssähköinen kantama jopa 90 kilometriin. Samalla esiteltiin T6-malli, joka tarjosi maltillisemmat, joskin silti riittoisat 350 hevosvoimaa.

Volvo S90 diesel –mallistosta löytyivät etuvetoiset D3- ja D4-mallit sekä nelivetoiset D4- ja D5-mallit. WLTP-mittaustavan mukainen kulutus liki viisi metriä pitkälle autolle oli 5,-6,5 litraa sataa kilometriä kohden. Mallistoon kuuluvat myös kevythybridit diesel- ja bensiinimoottorisina. Kevythybridit tunnistat mallikoodista B3 – B5.

Veistosmaisen upean S90:n sisarmalli on tyylikäs farmari V90. Mikäli pomppuisempi mökkitie vaatii maavaraa, tarjoaa V90 Cross Country 19,5 sentin maavaran S90:n maavaran ollessa 14,6 senttiä.

Ylelliset sisätilat

S90:n sisätilat ovat laadukkaasti viimeistellyt, ilmavat, sekä olohuonemaisen rentouttavat. Korkealaatuiset materiaalit ottavat sinut vastaan, ja ergonomisesti muotoiltu istuin varmistaa, että jaksat ajaa turvallisesti määränpäähäsi. Istuinverhoilun vaihtoehdot vaihtelivat nahkaverhoilusta villakangasverhoiluun, ja saatavilla ovat myös istuinlämmitys- ja tuuletus sekä hierontatoiminto.

Viimeistelystä huolehtivat aitoa puuta olevat somisteet ohjaamossa, Orreforsin kristallinen vaihteenvalitsin, sekä tyylikäs kojelautaan upotettu yhdeksäntuumainen kosketusnäyttö. Helppokäyttöinen kosketusnäyttö sisältää Google Mapsin sekä Assistantin. Myös sisäänrakennettu Spotify lisää ajomukavuuttasi, erityisesti premium-tasoisten kaiuttimien kautta kuunneltuna. S90:llä matkanteko on kuin istuisit olohuoneessasi.

Olohuonemaista tunnelmaa luo myös premium-laatuinen äänentoisto. 14 kaiuttimen ja 660 watin tehoinen äänentoistojärjestelmä Surround-äänellä vie kuuntelukokemuksesi uudelle tasolle. Hifi-äänenlaatua arvostaville on tarjolla myös konserttilaatuista ääntä Bowers & Wilkinsin äänentoistopaketilla. Jopa 1410 watin, 15-kanavaisen sekä 19 kaiuttimen äänentoistojärjestelmän myötä voit tuntea olevasi konserttisalissa, tai vaihtoehtoisesti vaikka pienessä jazz-klubissa kuuntelemassa lempiartistiasi. Bowers & Wilkinsin äänentoisto mahdollistaa myös auton ulkomelujen minimoinnin ohjaamossa vastamelutoiminnon avulla parhaan mahdollisen kuunteluelämyksen takaamiseksi.

Edistyneet turvaratkaisut

S90 jakaa ajo-olosuhteisiin liittyvää dataa, esimerkiksi tien liukkautta tai tien varrella olevia vaaroja koskevia tietoja, keskenään muiden Volvojen kanssa. Vakiovarusteena oleva ominaisuus varoittaa sinua jo etukäteen mahdollisista vaaratilanteista, jotta voit ennakoida ajamistasi. Vakiona olivat myös Pilot Assist –kaistavahti sekä adaptiivinen vakionopeussäädin, hätäjarrutusavustin sekä eCall -hätäapukutsu, joka turvatyynyjen lauetessa yhdistää sinut automaattisesti Volvo On Call –palvelukeskukseen, joka tilanteen vaatiessa ilmoittaa tilanteesta hätäkeskukseen sekä lähettää ajoneuvosi sijainnin.

eCall on myös osa Volvo On Call –pakettia (mallivuodesta –22 eteenpäin Volvo Cars –sovellus). Auton katon etuosassa olevalla On Call –painikkeella avataan puheyhteys auton ja Volvo On Call –palvelukeskuksen kanssa. On Callin kautta pääset hyödyntämään Volvo Tiepalvelua, joka on yksi On Call -järjestelmän peruspalveluista. Tiepalvelun piiriin kuuluvat normaalin takuun piiriin kuuluvat mahdolliset tekniset viat.

Muita turvallisuutta edistäviä ratkaisuita ovat kuolleen kulman avustin BLIS, risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä, pysäköintitutkat, 360 asteen kamerat, sekä kaupunkiliikenteen hätäjarrutusjärjestelmä. Nämä järjestelmät yhdessä erityisvahvan korin kanssa ansaitsivat S90:lle täydet viisi tähteä Euro NCAP -törmäystestissä.

Ulkomuoto hurmaa

Volvo S90 ei jätä ketään kylmäksi muotoilullaan. Tyylikkään linjakas, aerodynaaminen, sekä edustava S90 on omiaan kielimään hienostuneisuudesta ja hyvästä mausta. Urheilullisempaa ulkonäköä hakeville tarjolla olivat myös R-Design –ja Dark –teemat, joilla auton ulkonäkö muuttuu astetta dynaamisempaan suuntaan. Myös farmarikorinen Volvo V90 sekä korotettu V90 Cross Country löytyivät mallistosta.

Keulassa Thors’ Hammer LED-valot valaisevat tietäsi sokaisematta vastaantulijoita valojen adaptiivisuuden ansiosta. Pitkä konepelti kätkee sisäänsä polttoainetaloudellisen, tehokkaan, sekä hiljaisen kaksilitraisen ahdetun polttomoottorin. Auton kattolinjan coupemaisen hitaasti kaartuva linja takaa hyvät tilat myös takapenkkiläisille, ja takana LED-valojen halkaisu mahdollistaa tilavan takakontin avauksen. Ratkaisun ansiosta esimerkiksi golf-mailojen lastaaminen S90:een on helppoa. Volvo S90:n tavaratilan koko on 500 litraa.

Sähköistymisen helppous

Uudet Volvo S90 Long Range –malliston lataushybridit tuovat ennennäkemätöntä täyssähköistä kantamaa sekä tehoa isoon edustussedaniin. Mallisto alkaa T6 Long Range –mallilla, jossa polttomoottorina toimii kaksilitrainen bensiiniturbo, jonka kanssa yhteistyössä toimii taka-akselille sijoitettu sähkömoottori. Long Range -mallistopäivityksen sähkömoottori tuottaa 145 hevosvoimaa, ja tarjoaa enimmillään riittoisat 90 kilometriä täyssähköistä toimintasädettä. T8 Long Range High Performance –malleissa täyssähköinen kantama sekä sähkömoottorin teho ovat identtiset, mutta polttomoottorista on otettu enemmän tehoa irti yhteistehon ollessa huimat 455 hevosvoimaa. Päätä huimaava maksimiteho yhdistettynä jopa 709 newtonmetrin vääntöön kiihdyttävät sinut paikaltaan sataan kilometrin tuntivauhtiin vain 4,8 sekunnissa.

Lataushybridin helppous näkyy myös entistä paremmassa käytettävyydessä. Volvo Cars –sovellus mahdollistaa akuston käytön myös esilämmitykseen, jolloin voit astua valmiiksi lämpimään autoosi esimerkiksi ennen työpäivää tai harrastuksista kotiin palatessasi. Mikäli olet työmatkalla tai kauppakeskuksessa asioimassa, voit myös tarkistaa autosi lukituksen etäältä sekä tarvittaessa avata tai lukita Volvosi. Myös auton paikantaminen etänä onnistuu Volvo Cars –sovelluksella.

Tule käymään Volvo- sekä vaihtoautomyyjiemme luona tutustumassa Volvo S90:een sekä muihin Volvon malleihin. Vaihtoautovarastostamme löydät laajan kattauksen Volvo S90 vaihtoautoja. Kysy myyjiltämme myös Heti Ajoon –autojen saatavuudesta. Volvo-myyjämme palvelevat sinua Turun sekä Salon Keskusautohallissa, ja vaihtoautomme löytyvät Turun, Salon, ja Raision toimipisteistä. Volvo-huoltoa saat Turun, Salon, sekä Forssan toimipisteistämme. Lämpimästi tervetuloa Keskusautohalliin – olemme palvelleet asiakkaitamme Volvo-asioissa jo vuodesta 1928!

Lue lisää S90:stä

Ylellinen lataushybridi

Uusinta teknologiaa, vähäpäästöisiä ratkaisuita ja skandinaavista designia. Sitä on Volvo S90 Recharge.

Hybridi
Lataus
Enintään 90 km
Toimintamatka sähköllä*
Neliveto
Vetotapa
Google
Sisältyy

* Luvut perustuvat vakioiduissa testioloissa saatuihin WLTP-tietoihin. Todellinen toimintamatka ja polttoaineen-/energiankulutus vaihtelevat ajotavan ja muiden ulkoisten tekijöiden mukaan.

Volvo S90 Keskusautohalli

Sähköistä arkeasti

Uudistettu S90 Rechargen hybridivoimalinja mahdollistaa entistä pidemmän ajon sähköllä vaikuttavan suorituskyvyn ohella. Lataushybridin sähkömoottori mahdollistaa myös yhden polkimen ajon sekä tasaisen kiihtyvyyden.

Skandinaavista luksusta

Astu omaan skandinaaviseen olohuoneeseesi. Tilavat sisätilat luovat ilmavuuden tunteen niin etu- kuin takaistuimille. Saatavilla ovat panoraamakatto, Bowers & Wilkins premium-äänentoisto, villakangas- tai nahkaverhoillut mukavuusistuimet hierontatoiminnolla.

Google mukanasi

Autoon integroidut Google-palvelut mahdollistavat Google Assistantin käytön puheohjauksella, jotta voit keskittyä ajamiseen. Lisäksi Google Maps-kartat ohjaavat sinut perille määränpäähäsi sekä tuovat liikennetiedot reaaliaikaisesti ulottuvillesi.

Valitse tyylisi

Tässä malliston suosituimpia vaihtoehtoja. Linkistä saat tarjouksen juuri kyseiseen autoon.

Voit myös tiedustella muita mallivaihtoehtoja lomakkeen kohdassa "Viesti". Kerro, mitä autoltasi odotat niin räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi sopiva auto.

Heti ajoon

Heti ajoon -autot ovat uusia autoja, joilla on korkeintaan 14 päivän
toimitusaika. Tämä yhtälö on mahdollinen, sillä Heti ajoon -autot ovat
Keskusautohallin toimipisteissä olevia maahantuotuja ja valmiiksi varusteltuja
ajoneuvoja. Ne ovat joko ajamattomia tai vähän ajettuja esittelyautoja.

Alla listattuna Volvomme jotka saat vaikka heti ajoon.

Volvo EX30

Volvo EX30Single Extended Range Plus - Heti ajoon

Vuosimalli
2024
Mittarilukema
0 km
Teho
200 kW / 272 hv
Käyttövoima
S
Vaihteisto
Automaatti
Myyjäliike
Salo
Heti ajoon!
45 600 €
tai554,97 € / kk
Volvo EX30

Volvo EX30Single Extended Range Plus

Vuosimalli
2024
Mittarilukema
0 km
Teho
200 kW / 272 hv
Käyttövoima
S
Vaihteisto
Automaatti
Myyjäliike
Turku
Heti ajoon!
45 600 €
tai554,97 € / kk
Volvo EX30

Volvo EX30Single Extended Range Ultra

Vuosimalli
2024
Mittarilukema
0 km
Teho
200 kW / 272 hv
Käyttövoima
S
Vaihteisto
Automaatti
Myyjäliike
Turku
Heti ajoon!
48 100 €
tai584,18 € / kk
Volvo EX30

Volvo EX30Single Extended Range Ultra

Vuosimalli
2024
Mittarilukema
0 km
Teho
200 kW / 272 hv
Käyttövoima
S
Vaihteisto
Automaatti
Myyjäliike
Turku
Heti ajoon!
48 800 €
tai592,36 € / kk
Volvo EX30

Volvo EX30Single Extended Range Ultra

Vuosimalli
2024
Mittarilukema
0 km
Teho
200 kW / 272 hv
Käyttövoima
S
Vaihteisto
Automaatti
Myyjäliike
Turku
Heti ajoon!
48 800 €
tai592,36 € / kk
Volvo EX30

Volvo EX30Single Extended Range Ultra

Vuosimalli
2024
Mittarilukema
0 km
Teho
200 kW / 272 hv
Käyttövoima
S
Vaihteisto
Automaatti
Myyjäliike
Turku
Heti ajoon!
48 800 €
tai592,36 € / kk
Volvo XC40

Volvo XC40B3 MHEV Business Plus Dark DCT aut

Vuosimalli
2024
Mittarilukema
0 km
Teho
120 kW / 163 hv
Käyttövoima
Bensiini
Vaihteisto
Automaatti
Myyjäliike
Turku
Heti ajoon!
50 422 €
tai611,32 € / kk
Volvo C40

Volvo C40Recharge Single Plus Extended Range - Heti ajoon

Vuosimalli
2024
Mittarilukema
0 km
Teho
185 kW / 252 hv
Käyttövoima
S
Vaihteisto
Automaatti
Myyjäliike
Salo
Heti ajoon!
57 040 €
tai688,66 € / kk
Volvo C40

Volvo C40Recharge Single Plus Extended Range

Vuosimalli
2024
Mittarilukema
0 km
Teho
185 kW / 252 hv
Käyttövoima
S
Vaihteisto
Automaatti
Myyjäliike
Turku
Heti ajoon!
57 040 €
tai688,66 € / kk
Volvo C40

Volvo C40Recharge Single Plus Extended Range

Vuosimalli
2024
Mittarilukema
0 km
Teho
185 kW / 252 hv
Käyttövoima
S
Vaihteisto
Automaatti
Myyjäliike
Turku
Heti ajoon!
57 790 €
tai697,42 € / kk
Volvo C40

Volvo C40Recharge Single Plus Extended Range

Vuosimalli
2024
Mittarilukema
0 km
Teho
185 kW / 252 hv
Käyttövoima
S
Vaihteisto
Automaatti
Myyjäliike
Turku
Heti ajoon!
57 790 €
tai697,42 € / kk
Volvo S60

Volvo S60T8 AWD Long Range High Performance Sport Edition aut.

Vuosimalli
2024
Mittarilukema
0 km
Teho
335 kW / 455 hv
Käyttövoima
Bensiini
Vaihteisto
Automaatti
Myyjäliike
Turku
Heti ajoon!
60 144 €
tai724,93 € / kk
Volvo S60

Volvo S60T8 AWD Long Range High Performance Sport Edition aut.

Vuosimalli
2024
Mittarilukema
0 km
Teho
335 kW / 455 hv
Käyttövoima
Bensiini
Vaihteisto
Automaatti
Myyjäliike
Turku
Heti ajoon!
60 452 €
tai728,53 € / kk
Volvo S60

Volvo S60T8 AWD Long Range High Performance Sport Edition aut.

Vuosimalli
2024
Mittarilukema
0 km
Teho
335 kW / 455 hv
Käyttövoima
Bensiini
Vaihteisto
Automaatti
Myyjäliike
Turku
Heti ajoon!
61 172 €
tai736,94 € / kk
Volvo S60

Volvo S60T8 AWD Long Range High Performance Sport Edition aut.

Vuosimalli
2024
Mittarilukema
0 km
Teho
335 kW / 455 hv
Käyttövoima
Bensiini
Vaihteisto
Automaatti
Myyjäliike
Turku
Heti ajoon!
61 172 €
tai736,94 € / kk
Volvo S60

Volvo S60T8 AWD Long Range High Performance Plus Bright aut.

Vuosimalli
2024
Mittarilukema
0 km
Teho
335 kW / 455 hv
Käyttövoima
Bensiini
Vaihteisto
Automaatti
Myyjäliike
Turku
Heti ajoon!
61 223 €
tai737,54 € / kk
Volvo EX40

Volvo EX40Twin Plus Pro

Vuosimalli
2025
Mittarilukema
0 km
Teho
300 kW / 408 hv
Käyttövoima
S
Vaihteisto
Automaatti
Myyjäliike
Turku
Heti ajoon!
61 230 €
tai737,62 € / kk
Volvo S60

Volvo S60T8 AWD Long Range High Performance Plus Bright aut.

Vuosimalli
2024
Mittarilukema
0 km
Teho
335 kW / 455 hv
Käyttövoima
Bensiini
Vaihteisto
Automaatti
Myyjäliike
Turku
Heti ajoon!
62 097 €
tai747,75 € / kk
Volvo V60

Volvo V60T8 AWD Long Range High Performance Plus Dark aut - Heti ajoon/Rekisteröimätön uusi auto

Vuosimalli
2024
Mittarilukema
0 km
Teho
335 kW / 455 hv
Käyttövoima
Bensiini
Vaihteisto
Automaatti
Myyjäliike
Salo
Heti ajoon!
62 878 €
tai756,88 € / kk
Volvo C40

Volvo C40Recharge Twin Plus - Rekisteröimätön uusi auto

Vuosimalli
2024
Mittarilukema
0 km
Teho
300 kW / 408 hv
Käyttövoima
S
Vaihteisto
Automaatti
Myyjäliike
Salo
Heti ajoon!
63 190 €
tai760,52 € / kk
Volvo C40

Volvo C40Recharge Twin Plus - Heti ajoon/Led pikselivalot/Microtech verhoilu

Vuosimalli
2024
Mittarilukema
0 km
Teho
300 kW / 408 hv
Käyttövoima
S
Vaihteisto
Automaatti
Myyjäliike
Salo
Heti ajoon!
63 190 €
tai760,52 € / kk
Volvo C40

Volvo C40Recharge Twin Plus

Vuosimalli
2024
Mittarilukema
0 km
Teho
300 kW / 408 hv
Käyttövoima
S
Vaihteisto
Automaatti
Myyjäliike
Turku
Heti ajoon!
63 190 €
tai760,52 € / kk
Volvo V90

Volvo V90T8 AWD Long Range High Performance Plus Dark aut - Heti ajoon/Harman&Kardon audio

Vuosimalli
2024
Mittarilukema
9 200 km
Teho
335 kW / 455 hv
Käyttövoima
Bensiini
Vaihteisto
Automaatti
Myyjäliike
Salo
Heti ajoon!
74 800 €
tai896,20 € / kk
Volvo XC60

Volvo XC60T8 AWD Long Range High Performance Ultimate Dark aut

Vuosimalli
2024
Mittarilukema
0 km
Teho
335 kW / 455 hv
Käyttövoima
Bensiini
Vaihteisto
Automaatti
Myyjäliike
Turku
Heti ajoon!
79 969 €
tai956,61 € / kk
Tarjouskori
Tarjouskori on tyhjä.